Beidzot pavasaris ir klāt!

Pavasaris ir lielisks iemesls, lai sāktu rūpēties par savu veselību, ķermeni un garīgo stāvokli, jo tas ir laiks, kas nāk ar jaunām vēsmām un idejām par to, kādus mēs sevi iztēlojamies.

Siltie laikapstākļi gluži vai aicina mūs novilkt biezās ziemas drēbes, atbrīvoties no ziemas apaviem un aksesuāriem, un aizstāt to visu ar krāsainiem un spilgtiem apģērbiem, kurā mēs paši jūtamies kā ziedošs pavasaris!

Lai ikviens no mums ziedētu ne tikai vizuāli, bet arī garīgi, esam sarūpējuši lieliskus pakalpojumus, kā pasargāt sevi un uzlabot savu veselību šajā periodā, jo mēs zinām, ka pavasaris ir mānīgs gadalaiks, tādēļ ieskaties..

vesnq1

Lai sagatavotu sevi pavasarim, rekomendējam jau izseni populāru procedūru, kurai piemīt apbrīnojami dziedinošs spēks – masāža ar akmeņiem un gaismas terapiju. Senatnē cilvēki akmeņiem piešķīra īpašu lielu nozīmi, tāpēc pirmie amuleti, darbarīki, kā arī pirmās būves radās tieši no akmeņiem. Laikam ejot, akmeņus aktīvi sāka lietot medicīniskos nolūkos un vēljoprojām līdz šim tie nav zaudējuši savu maģisko spēku! Masāža ar akmeņiem ir unikāla, jo tā ne tikai sniedz relaksējošu baudījumu, bet arī mazina stresu, uzlabo pašsajūtu un veselību. Procedūras laikā tiek izmantoti gan karsti, gan auksti akmeņi. Karstie akmeņi atslābina muskuļus, bet aukstie akmeņi uzlabo asinsrites sistēmu un metabolisma procesu. Toties gaismas terapija parūpēsies, lai ikviens cilvēks pēc šīs procedūras justos laimīgs, tas būs spēcinošs līdzeklis cīņai pret depresiju un miegainību. Esi spēcīgs pavasarī un jūties nesalaužams kā akmens ar masāžu tikai par 16,50 EUR.

vesna22

Ikviens zina, ka pavasarim piemīt sava smarža, kuru nevar aprakstīt, jo tajā mijās viss – dzestrais rīta gaiss, pirmie ziedi un jaunizaugušas zāles smarža. Aromāts ir tik vilinošs, ka bez iemesla tās izraisa cilvēkos prieka sajūtu! Lai pienācīgi sagatavotos jaunajām smaržām un nostiprinātu veselību iesakām apmeklēt sāls istabu. Tā ir sāls alas imitācija ar tai raksturīgo mikroklimatu, kas atgādina jūras gaisu. Pēc sāls istabas apmeklējuma Jūs jutīsieties kā pēc pilnvērtīgas atpūtas kalnos vai pie jūras, jo istabas gaiss ir pilns ar sāls mikrodaļiņām, kas labvēlīgi ietekmē elpceļus, plaušas un trahejas. Šāda veida atpūta palīdz atjaunot imunitāti, uzlabot vielmaiņas procesus, mazina smēķēšanas negatīvo ietekmi un pasargā no kaitīgām vielām, turklāt procedūra lieliski uzlabo ādas vizuālo izskatu! Elpo ar pilnu krūti un sajūti pavasara svaigo smaržu! Pakalpojuma cena 25 EUR.

saslss

Pēc ziemas ķermenis ir noguris un neviens no mums nevar vien sagaidīt, kad varēs izkrāsot savu ikdienu! Tas ir labs iemesls pārbaudīt savu fizisko un emocionālo stāvokli, lai uzzinātu, cik spēcīgs ir Tavs ķermenis! Tas viss ir iespējams ar aromadiagnostiku. Tā ir unikāla un interesanta metode, kas ļauj ar augstu precizitāti noteikt cilvēka fiziskā un emocionālā stāvokļa īpatnības. Procedūra ir pavisam vienkārša, tās laikā strādā ar dažādiem aromātiem, kas sniedz iespēju noteikt sasāpējušos jautājumus un ikdienas problēmas, palīdz saprast, kas tieši traucē pacientam un uz kādām problēmām viņam ir vērts pievērst savu uzmanību. Līdz ar to, procedūra spēj noteikt, kas pacientam dod spēku, izraisa pozitīvas emocijas un palīdz dzīvot pilnvērtīgi. Pēc procedūras iegūtos datus apstrādā un izvērtē, izstrādājot individuālu fiziskā un psiholoģiskā stāvokļa korekcijas programmu. Izklausās interesanti? Izmēģini! Atbrīvojies no ziemas smaguma sajūtas un sāc pavasari ar spēkpilnu pašsajūtu tikai par 28,44 EUR.

diagnost

Vesels bērns ir mūsu prieks un laime, bet tas viss prasa īpašas rūpes, sevišķi jau pavasarī! Lai efektīvi stiprinātu bērnu imūnsistēmu piedāvājam apmeklēt maigu bērnu un zīdaiņu Bio-enerģētisko masāžu. Tā nostiprina muskulatūru, tonizē asinsriti un limfātisko sistēmu, stimulē gremošanas darbību, uzlabo koordināciju un mazuļa vispārējo attīstību. Bio-enerģētiskā masāža uzlabo un attīra ķermeni, kā arī pozitīvi ietekmē bērna garīgo un fizisko pasauli. Šī masāža sniegs maigas rūpes un uzlabos veselības stāvokli, garantējot lielisku garastāvokli un enerģijas pieplūdumu. Palutini savu mazo tikai par 17 EUR.

bernu

Var sacīt, ka pavasaris jau ir klāt un to ieteicams sākt labā fiziskā formā. Ūdens aerobika ir kolosāls veids, kā uzlabot savu fizisko sagatavotību, izskatu un veselību. Mūsdienās aerobika ir viena no efektīvākajām metodēm, kas īsā laika periodā sniedz iespēju izskatīties un justies nepārspējami! Ūdens aerobika paredzēta ikvienam cilvēkam, kas nebaidās no ūdens. Treniņš ūdenī rada nemanāmu slodzi uz cilvēka organismu, bet nodrošina labākus rezultātus nekā trenējoties sporta zālē. Tieši tāpēc ūdens aerobikas  nodarbības rekomendē veciem cilvēkiem, grūtniecēm, cilvēkiem, kam ir liekais svars, ka arī tiem, kam ir problēmas ar mugurkaulu, vēnām un locītavām. Esi spēcīgs sagaidot pavasari, pakalpojuma cena tikai 22,50 EUR.

aqua

Postcard.lv komanda novēl Jums labu noskaņojumu!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *