Brīvdienas manas laimīgās dienas

Nedēļas nogalei tuvojoties ikviens no mums sāk plānot, kā un kur pavadīt brīvdienas, bet tiklīdz pie apvāršņa parādās lietus mākoņi, daudziem no mums šķiet, ka mūsu brīvdienas ir izjauktas. Nevajag satraukties, jo brīvdienas ir mūsu laimīgās dienas, kad varama atļauties darīt visu, ko kāro mūsu sirdis!

Lai laikapstākļi nekļūtu par šķērsli lieliskām brīvdienām, esam sagādājuši dažādus aizraujošus veidus, kā pavadīt nedēļas labākās dienas gan iekštelpās, gan svaigā gaisā! Ieskaties un atrodi sev vispiemērotāko izklaidi!

vesna2

Spriedzes filmas cienīgas emocijas, adrenalīns, satraukums un sajūsma, to visu var iegūt vienas spēles laikā! Esi ieintriģēts un vēlies aktīvi pavadīt brīvdienas? Sasauc kopā savus tuvākos draugus un dodies spēlēt peintbolu iekštelpās! Spēles lielākie plusi ir tādi, ka bumbiņu skaits ir neierobežots, izmaksas ir lētākas nekā spēlējot peintbolu parkā un laikapstākļi nespēs ietekmēt šo spēli! Savā veidā peintbols iekštelpās ir unikāla spēle, jo “PB Telpa” ir parūpējusies, lai laukums būtu viegli pārveidojams un ērti modificējams pēc klientu vēlmēm, pateicoties piepūšamo peintbolu figūrām. Neskatoties uz to, ka spēle norisinās telpā, Jūs tik un tā jutīsieties tā, it kā spēle notiktu svaigā gaisā, jo mākslīgais zāles segums dos dabas pieskaņu. Papildus šim visam Jums būs iespēja iegūt pavisam jaunas izjūtas, jo pateicoties zāles apgaismojumam iespējams spēlēt arī diennakts tumšajā laikā. Peintbols ir patiešām lieliska izklaide, nevilcinies un rezervē laiku! Pakalpojuma cena vienai personai tikai 19 EUR.

painbal

Izaicinoši ir uzticēt savu dzīvību saviem draugiem, ja neesi nekad pārbaudījis, cik attapīgi un mierīgi viņi spēj būt saspringtās situācijās! Protams, mēs nepiedāvājām neko bīstamu, tikai ideju līmenī izbaudīt īstu piedzīvojumu. Ikviens no mums zina filmas “Zāģis” stāstu – galvenais būt attapīgam un veiklam. Iesakām iejusties filmas tēlā un apmeklēt kvesta istabu “Zāģis”. Spēle būs aizraujoša izklaide Tev un Taviem draugiem, jo šeit Jūs kopā sapratīsiet, cik labi spējat sadarboties, atrast kopīgu valodu un, cik mierīgi spējat būt saspringtos brīžos. Viss kas Jums būs jādara ir jāsaglabā miers, jātur acis vaļā un kopīgi jāmeklē norādes, cenšoties atrisināt dažādus uzdevumus, mīklas un loģiski tās izmantojot jātiek ārā no istabas. Uzzini, kā tas ir būt pamestam, pieķēdētam un atrasties ieslodzījumā, izbaudi šo nevaldāmo jautrību tikai par 50 EUR.

zagis

Tiem kas nespēj sagaidīt vasaru un vēlas sajust ūdens dziedinošo spēku, iesakām apmeklēt ūdens relaksācijas centru “Unmarine SPA”. Uzaicini savu mīļoto cilvēku uz romantisku atpūtu, kuras laikā Jūs abi relaksēsieties un aizmirsīsiet apkārtesošo steigu. Jums būs iespēja izbaudīt kopā nomierinošu peldi baseinā, maigus zemūdens straumes pieskārienus, ūdens kaskādes burvību, džakuzi, pirtis un SPA bāru. Atpūta Jūs ne tikai atslābinās, satuvinās, bet arī sniegs nenovērtējamu svaiguma sajūtu ķermenim un garam. Izgaršo vasaru un uzlādējies jaunajai darba nedēļai kopā ar mīļoto tikai par 34 EUR.

spa11

Jebkurai atpūtai ir jānes maksimāli daudz pozitīvas emocijas un iespaidus, un katram no mums ir savs viedoklis par to, kāda ir laba atpūta. Toties vislabākās atpūtas ir tās, kas ir mazliet neierastas un neticamā kārtā spēj Jūs ieraut azarta virpulī. Neatkarīgi no tā, vai esi sieviete, vai vīrietis Jūs noteikti izbaudīsiet šaušanu pa māla šķīvjiem. Šī atpūta ļaus Jums atklāt Jūsu nevaldāmo pusi, jo ikviens no Jums kritīs īstā kārdinājumā tiklīdz būs sašauts pirmais māla šķīvis. Šaušana noteikti kļūs par īstu izpriecu stiprā dzimuma pārstāvjiem, jo tā viņiem ļaus izjust sevī mednieka un snaipera garu. Izmēģiniet jaunas lietas! Pakalpojuma cena tikai 19,92 EUR.

shaushana
Vislielāko baudu brīvdienās sagādā tas, ka nav nekur jāsteidzas, ka varam pilnvērtīgi baudīt skaisto laiku, doties nesteidzīgās pastaigās un iepazīt jaunas vietas. Mēs iesakām brīvdienās atļauties sapņot vairāk nekā citās dienās, tādēļ aicinām doties mazās ekskursijās. Šoreiz piedāvājam ceļot uz Lietuvu, jo tur Jums būs iespēja smelties spēku no vilinošām izklaidēm! Lietuvā būs iespēja doties vienreizējā pastaigā starp koka galotnēm, baudīt pasakainus skatus, varēsiet vērot sauli ar Eiropā lielāko teleskopu un atklāt visus kosmosa noslēpumus. Ekskursija būs patiess enerģijas lādiņš! Dodies vienas dienas ekskursijā un iepazīsti mūsu kaimiņvalsti tikai par 18,70 EUR.

anyksciai

Postcard.lv komanda novēl Jums saulainas un piedzīvojumu pilnas brīvdienas!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *