Kā sagaidīt pavasari?

Ik pa brīdim mēs jūtam, ka ziema ar pavasari ir uzsākusi savu cīņu, un tiklīdz, kā vēsais laiks atkāpjas mēs varam just maigo, svaigo pavasara smaržu gaisā. Spirdzinošais gaiss liek atmosties dabai, zvēriem, tas aicina atgriezties gājputnus mājās no siltajām zemēm un veicina laimes sajūtu cilvēka prātos. Esam pārliecināti, ka ikviens no mums ir sailgojies sajust saules starus un spēkpilno pavasari, kas liek pasaulei ziedēt.

Tiek uzskatīts, ka ar silta laika iestāšanos cilvēka garstāvoklis acīmredzami uzlabojas – dvēsele dzied un pasaule visapkārt liekas brīnišķīgi skaista. Lai paātrinātu šo sajūtu iestāšanos, aicinām izbaudīt mūsu lieliskos piedāvājumus, kas ļaus savlaicīgi sajust pavasara tuvošanos!

pavasaris1

Viens no lielākajiem plusiem, kādēļ ikviens no mums gaida pavasara iestāšanos ir tādēļ, ka dienas un vakari kļūst silti, un varam ilgstoši uzturēties svaigā gaisā. Tas ir īstais brīdis, kad doties nelielos ceļojumos – steidzies pretī pavasarim ar motorolleru Vespa! Brauciens ar motorolleru pa Rīgas skaistajām un vēsturiskajām ielām būs īsts piedzīvojums, jo tas ne tikai priecēs sirdi, bet arī sniegs iespēju iebraukt tādās vietās, kurās mašīnām ieeja liegta. Šāda veida atpūtu var baudīt gan vienatnē, gan divatā. Jums būs iespēja iznomāt motorolleru Vespa uz trīs vai astoņām stundām, un pozitīvu emociju pildītais ceļojums varēs sākties! Iebrauc pavasarī tikai par 25 EUR.

onvespa

Vēlviens lielisks veids, kā ar lieliem soļiem steigties pretī pavasarim ir priekšlaicīgi sajust dabas svaigo gaisu un vēja plūsmu matos. Par nevaldāmu, elpu aizraujošu un lielisku atpūtu kļūs izjāde ar zirgu. Šis spēcīgais, skaistais dzīvnieks ļaus izbaudīt īstu spēku, jo viņš lutinās ar savu nomierinošu un spēkpilno garu. Šī atpūta būs īpaša pat tiem, kam jāšanā nav priekšzināšanas. Šajā gadījumā, lai Jūs justos droši un ērti, tad paklausīgie zirgi izvizinās Jūs norobežotā teritorijā, instruktora stingrā uzraudzībā. Galvenais ir apģērbties ērti, lai nekas netraucētu baudīt neaizmirstamo atpūtu. Esiet gatavi jauniem iespaidiem, enerģijas lādiņam un kolosālām sajūtām tikai par 19,21 EUR.

horse1

Ziema ir brīdis, kad visa ģimene kopā pavada laiku uz kalnu ar dažādām sportiskām aktivitātēm, vai omulīgi mājās, skatoties kādu labu filmu, bet ja izjūtat vēlmi pēc iespējas ātrāk sajust pavasara spirdzinošo pieskārienu, iesakām doties atpūtā ārpus pilsētas. Kempings “Leiputrija” sniegs Jums iespēju redzēt, kā Latvija uzzied pateicoties pavasarim. Atpūtas komplekss atrodas gleznainā lauku vidē pavisam netālu no Latvijas garākās upes – Gaujas un tajā atrodas 10 dažādas koka mājiņas, ir ērtas telšu vietas, labiekārtots dzīvojamais vagoniņš un vietas tūristu treileriem/kemperiem. Tā ir lieliska vieta kolosālai atpūtai. Kempinga piedāvājumā ietilpst mājiņa 4 personām, grilla komplekts, bērnu bagiji un koplietošanas sporta laukumi, bērnu rotaļu laukums un peldvieta. Ieplānojiet laicīgi savu pirmo ģimenisko atpūtu, jo kempings savu darbību sāk jau 1.maijā. Laicīgi izplānota atpūta pasteidzinās pavasara atnākšanu! Pakalpojuma cena tikai 69 EUR.

kempings

Visa gada garumā ir svarīgi rūpēties par savu ķermeni un veselību, bet lielākajai daļai cilvēku tas kļūst aktuāli tiklīdz tuvojas vasara – iesakām laicīgi gatavoties peldsezonai! Sports veicina laimes hormonu izdalīšanos, tādēļ svarīgi arī pavasari sagaidīt labā formā, lai ne tikai prāts justos pacilāts, bet arī ķermenis justos spēcīgs! Šī iemesla dēļ aicinām apmeklēt sporta nodarbības studijā Fit20. Tā ir sporta un veselības studija cilvēkiem, kuri taupa savu laiku, ciena individualitāti, vēlas ātri un precīzi panākt nosprausto mērķi. Studija Fit20 ir moderna un kvalificēta sporta vieta, kurā izmanto muskuļu elektrostimulēšanas (EMS) metodi, kas trenē ķermeni daudz intesīvāk un iekustina vairākas muskuļu grupas vienlaicīgi, ko nav iespējams izdarīt parasta treniņa laikā. Nodarbību laikā Jūs nostiprināsiet muskuļus, palielināsiet savu izturību un spēku, mazināsiet muguras sāpes un uzlabosiet vielmaiņu. Iesoļojiet pavasarī ar pārliecību un lielisku figūru tikai par 30 EUR.

strap

Mūsu piedāvājuma klāstā ir tik daudz lielisku pakalpojumu, kā aktīvi un aizrautīgi pavadīt laiku, ka visas šīs iespējas nevaram pat uzskaitīt, bet mums ir risinājums! Dāvanu komplekts “Piedzīvojumu ceļvedis” Jūs aizvedīs aktīvā ceļojumā un tas būs lielisks veids, kā sagaidīt pavasara iestāšanos. Komplekts paredzēts ikvienam cilvēkam, bet sevišķi tiem, kas nespēj nosēdēt mierā. Tajā ir apkopoti labākie aktīvās izklaides piedāvājumi ūdenī, gaisā un uz zemes. Tur Jūs atradīsiet visu, ko kāro Jūsu sirds. Dāvanu komplekts sniedz iespēju pārbaudīt fizisko sagatavotību piedzīvojumu trasēs, attīsta un uzlabo koncentrēšanās spējas, piedāvā harmoniskas izklaides, kuras baudīt kopā ar mīļoto un garantē neaizmirstamas sajūtas, lai arī kādu pakalpojumu Jūs izvēlētos. Komplekts “Piedzīvojumu ceļvedis” būs enerģisks starts pavasarim. Dāvanu komplekta cena tikai 20 EUR.

2510_145872194762

Mēs, Postcard.lv, novēlam enerģiski un aktīvi sagaidīt pavasari!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *