Uztici mums rūpes par savu tēti!

Vai ir kāds cilvēks, kurš ir spēcīgāks, labāks, iedvesmojošāks par tēti? Nedomāju viss! Tētis ir tas, kurš dēlā veido raksturu, iemāca lojalitāti, bet meitai tikumību un rada īpašās meitenes sajūtu.

Mūsdienās  tradicionālais ģimeņu modelis ir krietni pamainījies. Lielu lomu ģimenē ieņem ne tikai mamma, bet arī tētis. Būt tēvam ir moderni, pagodinoši un ar to ir jāelpojas, bet tajā pašā laikā, tas viss nes milzīgu pienākumu un atbildības sajūtu.

02

Mēs bieži lutinām savas mammas ar dažādiem pārsteigumiem un mīļām lietām, bet vai tad tētis arī nav pelnījis brīnišķīgu pārsteigumu vai relaksējošu atpūtu?

Tieši šī iemesla dēļ, mēs esam sarūpējuši izmeklētu dāvanu sarakstu, kas pārsteigs ikvienu vīriešu kārtas pārstāvi un radīs patīkamas emocijas.

003

Kas gan var vēl labāk iedvesmot un sniegt relaksāciju par pastaigu svaigā gaisā, kopā ar labu kompāniju. Bet, vai esi aizdomājies kā gan būtu elpot patiesi tīru un dzestru gaisu, kas atrodas virs koku galotnēm? Izklausās neticami? Ar mūsu palīdzību, viss ir iespējams. Sniedz savam mīļotajam cilvēkam vai tētim iespēju izbaudīt brīnišķīgu pastaigu starp koku galotnēm Anīkščos. Tas ir vienas dienas piedzīvojums Lietuvā, kuras laikā būs iespēja ne tikai vērot pasauli no koka galotnēm, bet arī Etnokosmoloģijas muzejā skatīt sauli no Eiropā lielākā teleskopa un būs iespēja atklāt Lietuvas tradicionālās tortes Šakotis pagatavošanas noslēpumus. Izklausās taču vilinoši! Un šādu atpūtu var baudīt kopā ar visu ģimeni. Viens šāds brauciens uz mūsu kaimiņu zemi tikai par 18.70 eur.

004

Ir dzirdēts, ka katra vīrieša pienākums ir mācēt vadīt automašīnu, bet viens no vīrieša sapņiem ir iespēja iejusties pilota lomā, būt atbildīgam un sajust spēkrata varu savās rokās. Uzdāvini savam tētim iespēju piepildīt, jau bērnībā izsapņotu sapni ar simulācijas lidojumu aviosimulatorā. Lidojuma laikā viņš varēs izbaudīt dažādus laikapstākļus un gūt jaunas sajūtas. Varbūt tieši tas kļūs par viņa hobiju un, iespējams, nākamajā ģimenes ceļojumā viņš  pats jau vadīs Jūsu lidmašīnu. Pakalpojums paredzēts divām personām, tādēļ viņš droši varēs ņemt līdzi kādu drosmīgu cilvēku, kas nebaidās pārbaudīt viņa prasmes un izveicību. Tas viss tikai par 42.69 eur.

007

Ikviens vīrietis ir adrenalīna cienītājs. Aktivitātes, kas iedrošina pārbaudīt viņa spējas ir kā papildinājums viņa vīrišķībai. Kas gan var būt labāks par tehnikas apgūšanu kopā ar aizraujošu atpūtu. Uzdāvini savam tētim šaušanas komplektu „Varenais šāvējs”. Šī izklaide tavam tētim sniegs spilgtas emocijas, aizraujošus un azarta pilnus mirkļus. Instruktors palīdzēs apgūt nepieciešamās prasmes un iemaņas, lai pēc iespējas ātrāk tavs tētis varētu iejusties varenā šāvēja tēlā. Viņam būs iespēja šaut ar dažādām pistolēm un pusautomātisko ieroci. Visi nepieciešamie materiāli tiks nodrošināti, galvenais, lai viņš pats ierastos ar pārliecību, ka viņā slēpjas īsts cīnītāju gars. Pakalpojuma cena tikai 30.00 eur.

005

Vienmēr ir patīkami baudīt vakariņas ārpus mājām, kādā omulīgā un mazliet svinīgā vietā, tādā veidā noslēdzot dienu ar patīkamām sajūtām. Tas iepriecina ne tikai sievietes, atbrīvojot viņas no ēst gatavošanas pienākumiem, bet arī sniedz baudpilnas sajūtas vīrietim, jo viņš tad var brīvi izvēlēties tieši to, ko sirds viņam kāro. Uzdāvinot dāvana komplektu – gardēžu ceļvedis, pavērsies plašas izvēles iespējas. Komplektā ir iekļauti visdažādākie restorāni, kur ikviens spēs atrast sev vispiemērotāko. Tā būs lieliska dāvana tiem cilvēkiem, kuri nebaidās eksperimentēt ar jaunām garšām, ir veselīgas dzīves piekritēji, vai arī izjūt neremdināmu vēlmi izbaudīt vispasaules ēdienus. Sniedz savam tētim iespēju izbaudīt dažādību un doties jaunu garšu meklējumos tikai par 40.00 eur.

002

Kā jau zināms, tad lielākajai daļai vīriešu, automašīna ir viena no tām lietām, kurā viņš ir gatavs ieguldīt savu laiku un mīlestību. Ja sieviete šādas rūpes ieguldina savā drēbju skapī, tad vīrietis tā rūpējas par savu auto. Neskatoties uz to, cik liela ir ģimene un, cik regulāri tiek izmantota automašīna, tā lielākoties vienmēr tīra, sakopta un ideālā braukšanas stāvoklī, jo pats galvenais – lai mašīna dūktu kā bitīte. Vai spēj iedomāties sava mīļotā vai tēta prieku, ja viņam būtu iespēja papildus pārbaudīt sava auto tehnisko stāvokli? Tādēļ mēs ierosinām uzdāvināt autoservisa apmeklējumu, kura laikā pārbaudīs ritošās daļas un dzinēja stāvokli, veiks datora diagnostiku un lukturu regulēšanu tikai par 37.50 eur. Tici mums, viņam tas patiks!

001

Ir grūti teikt, kādēļ vīriešiem tik ļoti garšo alus, bet zinātnieki alu uzskata par vienu no visveselīgākajiem produktiem, protams, ja tas tiek lietotas ar mēru. Alus ir labs, jo tā pagatavošanā izmanto dabīgās izejvielas un tam piemīt nomierinošs spēks. Dāvā tētim atpūtu alus restorānā un darītavā „Bierhaus”. Tajā tiek brūvētas jau 9 alus šķirnes, kuras būs iespēja nobaudīt un sniegt savu atzinumu. Piedāvājums paredzēts divām personām un tas ne tikai nodrošina baudīt dažādas alus šķirnes, bet arī lieliskus ēdienu, kas tikai papildinās dzēriena garšu. Tā būs patiesi vīrišķīga atpūta un tikai par 25.00 eur.

006

Ja visi šie lieliskie piedāvājumi tevi ir samulsinājuši un nespēj izvēlēties vienu no viņiem, nesatraucies, tev vēl ir iespēja pilnībā atstāt izklaides vai atpūtas izvēli tēta rokās, uzdāvinot viņam dāvanu komplektu – vīrietim. Tajā ir apvienoti visdažādākie pakalpojumi, kas sniegs adrenalīna un azarta pilnas izklaides, kā arī mierpilnu baudījumu restorānā vai SPA centrā. Dāvanu komplekts sniedz iespēju atklāt sevī mednieka talantu, ļauj iejusties sacīkšu brucēju tēlā, pārbauda prāta sējas, vienkārši sakot – ikviens atradīs sev vispiemērotāko aktivitāti. Sagādā tētim iespēju piedzīvot neaizmirstamas sajūtas tikai par 30.00 eur.

Pārsteidz savu tēti ar negaidītu dāvanu!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *