5 iespējas nokļūt pasakā!

Ar ko tev asociējas vārds pasaka? Vai ar kaut ko maģisku, neiespējamu, apbrīnojamu un noslēpumiem bagātu? Tieši tādai jābūt pasaku nedēļai, kad viss neiespējamais, vai sapņotais kļūst reāls.

pasaka10

Gribas cerēt, ka stipri, jo stipri ticot pasaku nedēļas maģijai, ir iespēja sajust nereālo ik dienas dzīvē. Tas var būt jebkas – ilga vēlme pēc bezrūpīgas atpūtas, kāre pēc saldas kūkas, krāšņiem ziediem, vai pasaku tēlu valstības apciemošana.

pasaka11

Tādēļ, lai sniegtu tev lielāku iespēju izbaudīt burvības pilnus mirkļus, Postcard.lv ir izvēlējies dažādus atpūtas veidus, kas noteikti radīs sajūtu – ka esi nokļuvi pasakā!

pasaka06Senie senču ticējumi vēsta, ka zirgs simbolizē spēku un brīvību. Daudzās pasakās, kā arī filmās, maģijas pilni mirkļi tiek radīti, steidzīgi jājot ar zirgu pāri ziedu pilnai pļavai, vai saules apspīdētam mežam, radot brīvības sajūtu. Ikvienam ir nepieciešams smelties iedvesmu un sagatavoties turpmākajiem darbiem. Izbaudi dabas skatus, sajūti vēju savos matos un ļaujies neaizmirstamam piedzīvojumam zirga mugurā! Tā būs kā pasaka! Izmanto mūsu piedāvājumu, kas paredzēts divām personām 20 EUR vērtība un izbaudi izjādi, kas sniegs patiesu enerģijas lādiņu.

pasaka09Vai tu esi sapņotājs un tev patīk iztēloties savā prātā dažādas bīstamības ainas, kas liek tev iejusties supervaroņa tēlā? Tad zini, ka piedzīvojumu parks “Mežakaķis” ir paredzēts tieši tev. Tajā izveidoti 82 šķēršļi, kuri sadalīti sešās pēc grūtības pakāpes atšķirīgās trasēs. Katra trase sākas un beidzas uz zemes. Lai nodarbi padarītu vēl interesantāku, iesakām tev un draugiem iztēloties, ka zem Jums plūst ūdens, kurā, piemēram, peld krokodilu ģimene. Tas, kurš pirmais izkrīt no trases ir zaudējis, iekrītot lamatās. Radi pats savu pasaku ainu un piedzīvojums būs iedvesmojošs. Pakalpojuma cena 17 EUR.

pasaka03Patiesi aizraujoši ir ar vienu durvju palīdzību nokļūt fantāziju pasaulē, kurā truši prot runāt cilvēku valodā, pastāv iespēja ceļot laikā un eksistē noslēpumainas istabas ar visdažādākajiem pārsteigumiem. Šķiet neticami šādas lietas sastapt dzīvē? Tad tu vēl neesi paguvis apmeklēt kvesta istabu “Alise Brīnumzemē”. Dalībnieki nonāk slēgtā telpā, no kuras tiem ir jāizkļūst, atrisinot vairākus uzdevumus savstarpēji sastrādājoties. Istabas ir izveidotas balstoties uz pasaku un, katra nianse ir pārdomātu, lai pietuvinātu pasaku realitātei. Spēles laikā, izbaudīsiet aizraujošu scenāriju, kas raisīs daudz emociju un nodrošinās labu garastāvokli. Izklaide piecām personām tikai par 50 EUR.

pasaka07

Esi azartisks un adrenalīna cienītājs? Vēlies pasaku nedēļas ietvaros iejusties īsta cīnītāja tēlā? Tad dodies uz peintbola laukumu. Tas ir krāsains karš, kur var ļaut vaļu iztēlei. Jūs varat izveidot stāstu, kāpēc karojat un cīnāties, un padarīt spēli vēl aizraujošāku. Un nav iemesla baidīties, jo tas ir viens no drošākajiem ekstrēmajiem sporta veidiem, tādēļ spēle paredzēta gan puišiem, gan meitenēm. Ņem pie rokas draugus, kolēģus vai ģimenes locekļus un izcīniet savu ceļu uz azartisku nedēļu ar mūsu piedāvājumu – peintbols Andrejsalas APParkā, kas paredzēts divām personām un tikai par 20 EUR!
pasaka01

Pēc kārtīgas aktīvas atpūtas fantāzijas pasaulē ikviens ir pelnījis iestiprināties un apbalvot savas garšas kārpiņas ar baudpilnām maltītēm. Aizmirsti par maģiju un ļaujies gardai maltītei. Mēs piedāvājam palutināt ne tikai savu dvēseli ar brīnišķīgu atmosfēru, bet arī visas sajūtas, kuras spēj radīt gards ēdiens ar veģetārās virtuves restorānu BUDDHA apmeklējumu. Restorāns piedāvā sātīgas, garšīgas, veselīgas, kā arī garu spirdzinošas maltītes! Tā ir vieta, kur gan izsmalcināts gardēdis, gan gastronomisko piedzīvojumu meklētājs varēs izzināt dažādu tautu tradicionālo ēdienu noslēpumus. Izbaudi dažādību un palutini sevi ar garšas sajūtām, kas liks galvai griezties no jauniegūtās garšas buķetes! Piedāvājumu cena tikai 25 EUR.pasaka12

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *