Apturi mirkli Fotogrāfijas nedēļā

Skaistos dzīves mirkļus mēs vienmēr cenšamies iemūžināt fotogrāfijās, lai atmiņas par notikumu un situāciju radītās sajūtas neizgaistu. Jau gadsimtiem ilgi fotogrāfijas atklāj vēsturi, cilvēku emocijas un notikumus. Tās kalpo kā vizuāls apstiprinājums it visam un patiesībā cilvēku parāda no cita skata punkta, jo negaidīti noķerts mirklis ir neatkārtojams.

10Var teikt, ka vēl pavisam nesen, par kāda cilvēka dzīvi stāstīja viņu fotoalbums vai bildes, kas ieliktas rāmīti, bet tagad katru dzīves mirkli ir iespēja atrādīt teju vai visai pasaulei, izmantojot sociālos tīklus. Mēs, Postcard.lv, vēlamies mudināt šo nedēļu pārvērst “foto nedēļā”, kad vairāk piedomājam par kvalitatīvu bilžu izveidi un jaunu piedzīvojumu meklējumiem. Neaizmirsti, ka bildes ir ideāls papildinājums dzīvokļa interjeram, kā arī pats skaistākais vēstījums par Tavu dzīvi. Iemūžini mirkļus!

6

Vai atceries pēdējo reizi, kad biji aizgājis uz kādu mākslas galeriju vai foto izstādi, kuras laikā iedvesmojies apceļot mūsu zemi? Latvijā ir gan brīnišķīgas ainavas, gan vienreizēja arhitektūra, tieši tādēļ iesakām sākt ar mazumiņu, un kopā ar kādu draugu pārbaudīt savas orientēšanās spējas galvaspilsētā. Foto orientēšanās spēle Vecrīgā būs lieliska iespēja jautri pavadīt laiku gan tūristiem, gan rīdziniekiem, kas grib iepazīt Rīgu no jauna skatupunkta. Spēles laikā būs jāmeklē bildēs norādītie kultūras objekti, jāveic dažādi ar izaicinājumu un veiklību saistīti uzdevumi. Esi gatavs iepazīt Vecrīgu? Pakalpojuma cena tikai 40 EUR.

5

Vasara ir jābauda no visas sirds. Ir jāmetas iekšā jaunās avantūrās, piedzīvojumos, jāpapildina savs hobiju saraksts un noteikti jāiemūžina ikviens pārdrošais solis. Kas gan vēl labāk raksturo vasara ja ne saule, ūdens, iedegums un saldējums? Tieši tādēļ adrenalīna meklētājiem un brīvības izjūtu cienītājiem piedāvājam vindsērfingu divām personām ar fotosesiju tikai par 65 EUR. Tā būs profesionāla apmācība iesācējiem, izmantojot vindsērfinga inventāru. Patstāvīgi varēsi apgūt manevru veikšanu, vēja virziena noteikšanu, līdzsvaru uz vējdēļa, buras regulēšanu, inventāru un visus pārējos nepieciešamos procesus. Un pats labākais, ka tas tik iemūžināts, lai pēc tam, kad kļūsi par profesionāli, tu varētu atcerēties pirmsākumu. Īsts ekstremāls piedzīvojums dēkaiņiem un piedzīvojumu meklētājiem.

11

Nav pieprasītāka un aktuālāka gadalaika kāzu rīkošanai par vasaru. Ikvienās kāzās ir profesionāls fotogrāfs, kas iemūžina katru Jūsu soli, lai nekad neaizmirstu šo brīnišķīgo un mīlestības pilno dienu. Bet kā ir ar vecpuišu un vecmeitu ballīšu fotogrāfijām? Kādēļ neviens nepadomā par to, ka šī diena ir tikpat īpaša, lai to iemūžinātu profesionālās fotogrāfijās? Tā taču ir pēdējā ballīte brīva cilvēka statusā. Mēs iesakām nešaubīties par šīs dienas nozīmi savā dzīvē un iemūžināt to! Tādēļ piedāvājam vecpuišu un vecmeitu fotosesiju, katru par 90 EUR.

Jūsu draugi noteikti būs parūpējušies par aizrautīgu un interesantu dienu, ar dažādām aktivitātēm, trakulībām un izaicinājumiem. Mēs palīdzēsim apturēt šo burvības pilno un fantāzijas bagāto mirkli.

3

Ģimene ir tā, kura tevi atbalsta visvairāk, sniedz palīdzīgu roku, iedrošina nepadoties un nesavtīgi sniedz mīlestību. Ir patīkami apzināties, ka tava ģimene ir pati labākā un atgādināt sev par to katru dienu. Vieglāk to ir izdarīt, ja ir kāda bilde, kas apliecina Jūsu ciešo saikni, bet reizēm mēs par to pat neaizdomājamies. Iesakām retro fotosesiju vecākiem. Piedāvājums paredzēts sešām personām tikai par 41.99 EUR. Fotosesija sagādās prieku un pārsteigumu vecākiem, aicinot viņus ļauties un izbaudīt fotografēšanās burvību, kurā viņi varēs iemūžināt sevi ar saviem bērniem un mazbērniem. Galvenā odziņa šai fotosesijai ir tā, ka bildes būs retro stilā, kas sniegs vēl labāku rezultātu bildēm. Tas būs kā atgriezties senajos laikos, kad krāsām nebija nozīmes, tikai cilvēkiem tajā un viņu sniegtajām sajūtām.

1

Esam padomājuši ne tikai par cilvēkiem kuri vēlas iemūžināt savus lieliskos dzīves mirkļus, aktivitātes un cilvēkus, bet arī par tiem, kam fotografēšana ir daļa no dzīves, vai kas vēlas sevī attīstīt šo talantu. Piedāvājam fototūrisma pārgājienu. Tā ir kolosāla iespēja visiem tiem, kas aizraujas ar apbrīnojamu fotogrāfiju uzņemšanu. Katru pārgājienu vada pieredzējis fotogrāfs, kas palīdzēs pilnveidot profesionālās iemaņas un sniegs padomus vēl vienreizējāku foto uzņemšanai. Fototūrisma maršrutos dalībnieki mācās veidot kvalitatīvākas fotogrāfijas, iepazīst dabu, ainavu vai pilsētvides fotogrāfiju specifiku. Piedāvājumā ir gan vienas dienas pārgājiens par 50 EUR un divu dienu pārgājiens 100 EUR vērtībā. Lai kuru Tu izvēlētos, garantējam, ka piedzīvojums sniegs pozitīvas emocijas, apvienojot sevī pastaigu, mākslu, jaunu pieredzi un zināšanas.

9

Mēs, Postcard.lv, novēlam

turēt acis vaļā, pamanīt neparasto un iemūžināt skaisto!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *