Labs draugs – reta manta pasaulē

shutterstock_288866213

Draugs – tas ir cilvēks, kas ir tavs atspulgs, sniegs roku grūtā brīdi un liks smieties par lietām, kuras nemaz nav smieklīgas. Īsta un patiesa draudzība spēj ikvienu mirkli pārvērst neaizmirstamās emocijās. Tādēļ apgalvo, ka draudzība ir dārgāka par zeltu.

Lai viss izdoties, pie draudzības jāstrādā tik pat ļoti, kā pie jebkuras citas lietas, un saiknes nostiprināšanai iesakām izbaudīt “Draudzības nedēļu”! Neatsaki nevienam piedāvājumam, meties iekšā jaunās avantūrās, atbalsti savējos un esi draudzīgs ar apkārtējiem.

Postcard.lv komanda ir sarūpējusi dažas idejas, kas piešķirs jaunu garšu ne tikai draudzībai, bet arī vasaras burvībai. Izvēlies sev vistīkamāko un izklaidējies kopā ar draugiem!

shutterstock_324782255

Vasara ir burvīgs gadalaiks. Tas noteikti ir jābauda daudz vairāk un pārdrošāk kā citus, jo kad vēl ir iespēja peldēt, sauļoties un aktīvi izklaidēties, ja ne vasarā. Lai vairāk aktivizētu sevi un savus draugus pie dabas krūts, iesakām doties uz Mežaparku un izmēģināt Ufogolfu. Jūs pat nevarat iedomāties, cik tas ir jautri, ja neesat izmēģinājuši. Tā ir golfa spēle, kas notiek gaisā – met šķīvīti un ceri, ka trāpīsi to grozā, un to var spēlēt ikviens, gan mazs, gan liels. Ņem savus draugus un dodies, vai sadraudzējies ar esošajiem spēles dalībniekiem, un izveidojiet savas sacīkstes! Garantējam, ka azarts būs liels un tikai par 11,38 EUR.

postcard_ufogolf

Kas gan var būt labāks par izklaidējošu, brīvu un baudpilnu braucienu ar motorlaivu?

Izklaidi nodrošina draugi, brīvību – vējš matos un saules stari acīs, baudu – jūra un pati aktivitāte. Atpūtas brauciens ar motorlaivu, kas paredzēts četrām personām, sagādās patīkamus mirkļus ikvienai draugu kompānijai. Brauciens sagādās arī adrenalīna devu, jo, kā lai sirds nesitas straujāk, ja traucies ar vēju vienā ātrum!. Pakalpojuma cena tikai 80 EUR. Jūrmalas ūdensslēpošanas un veikborda parks parūpēsies, lai nodrošinātu pienācīgu izklaidi, piedāvājot dažādus papildus aktivitātes – sporta spēles, pirti, pavadīt laiku labiekārtotās atpūtas un piknika vietās. Tādēļ ir iespēja kārtīgi saplānot savu atpūtu kopā ar draugiem!

shutterstock_133665314

Tavā draugu kompānijā iecienīts adrenalīns un azarts? Tad negaidi ne mirkli un piedāvā saviem draugiem braucienu ar kvadraciklu pa bezceļu. Tā ir lieliska izklaide visiem tiem, kam patīk vairāk atrasties pie stūres un valdīt par savu dzīvi ar braucamrīku palīdzību. Būs iespēja pārbaudīt savas braukšanas prasmes un spējas vairākās trasēs. Ar kvadraciklu nav nepieciešams ātrums, lai brauciens būtu satraukumu pilns. Visiem tiem, kas jūtas pārliecināti par savām spējām būs iespēja braukt pa smilšu karjeru vai meža trasi. Un tādēļ šādas izpriecas vislabāk pavadīt draugu kompānijā, jo kas gan vairāk spēj nostiprināt draudzību, ja ne uzticība un draugu sniegtās pamācības! Pakalpojuma cena divām personām 50 EUR.

shutterstock_402214858

Reizēm ir labi apstāties steidzīgajā dzīves ritmā un pavērot apkārt notiekošo, ļauties burvības pilniem mirkļiem, romantiskai, harmoniskai atpūtai, esot kopā ar draugiem. Šādu atpūtu noteikti sagādās brauciens ar kuģīti “Vecrīga” – “Saulrieta reiss līdz Jūras Vārtiem”. Ar kādu no draugiem Jūs kopā redzēsiet, kā satiekas divas varenas pasaules – jūra ar Daugavu. Brauciena laikā ne tikai lieliski pavadīsiet laiku labas mūzikas pavadība, bet mielosiet acis ar pasakainiem skatiem uz Rīgu. Kuģītis ir tikai viens, bet ikviens spēs atrast sev vispiemērotāko vietu. Augšējais klājs paredzēts tropu cienītājiem, bet apakšējais – komforta cienītājiem. Nav iedomājama vēl labāka vieta harmoniskai atpūtai. Brauciena cena divām personām tikai 30 EUR.

shutterstock_230866420

Vai zini, kāds ir Draudzības nedēļas mērķis? Galvenais ir nostiprināt un atsvaidzināt esošo draudzību, piešķirt dzirkstelīti ikdienas ritmam, atgādināt saviem tuvajiem, ka patiesa draudzība ir nenovērtējama un iegūt jaunus draugus. Ja tev un taviem draugiem patīk izaicinājumi, jaunas avantūras un esi komunikabls, tad mēs, Postcard.lv, piedāvājum Tev vēl ko nebijušu – randiņu vakaru “Love in Riga”. Tas ir romantisks randiņš divu stundu garumā, kur dalībnieks iepazīstas līdz pat 25 jauniem cilvēkiem. Mērķis ir iepazīstināt pēc iespējas vairāk cilvēku. Garantējam, ka tas būs ļoti intriģējoši, jo kas zina, iespējams izdosies satikt savu otru pusīti, bet varbūt iegūsi jaunu un uzticamu draugu. Patiesi aktuāls piedāvājums Draudzības nedēļas ietvaros un tikai par 30 EUR.

shutterstock_137911007

Mēs, Postcard.lv, novēlam,

lai ar aktivitātēm izdevusies un draugiem bagāta šī nedēļa!

 

About the author

Laima Skaistā

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *