5 veidi pieslēgties ikdienas ritmam

21.gadsimta tehnoloģijas pārsteidz ikvienu. Pats aizraujošākais, ka attīstības ziņā nekas neapstājas, un tiek strādāts, lai šī nozare turpinātu augt.

Vai atceries vēl to laiku, kad ieslēdzot datoru, tas dūca un rūca, internets nestrādāja vai bija ļoti lēns? Tad nu tagad viss ir pilnībā mainījies! Nu jau mēs varam sazināties ar videokonferences starpniecību, redzēt savus mīļotos cilvēkus no jebkuras pasaules malas, Latvijā ir viens no ātrākajiem internetiem pasaulē un virtuālā pasaule, gluži vai spridzina mūsu ikdienu.

Šajā nedēļa mēsgribētu pievērst Tavu uzmanību interneta sniegtajām iespējām, visām tām lietām, kas atvieglo un uzlabo mūsu dzīvi.

apmacibablogamMūsdienu pasaules lielākais pluss ir tāds, ka lietojot internetu mums ir pieejams viss – jaunākās ziņas un notikumi, izklaide un atpūta. Reizēm mēs pat neaizdomājamies par to, kā šī vienkāršā lieta – internets, varētu būt nesaprotams! Tādēļ, mēs iesakām uzdāvināt saviem tuviniekiem datorkursu apmācības, lai arī viņi varētu izbaudīt interneta sniegtās iespējas. Kursu laikā viņi iemācīsies darboties internetā, apgūs interneta plašo piedāvājumu klāstu, iemācīsies, kur un kā, skatīties iemīļotās kinofilmas un seriālus, saņemt un nosūtīt vēstules ar e-pasta palīdzību, sarunāties Skype un apmaksāt rēķinus internetbankā. Lai gan ikviens varētu teikt, ka viņam tas nav vajadzīgs, mēs zinām, ka pēc apmācībām viedoklis mainīsies. Pakalpojuma cena 45.00 EUR.

parisastrologamblogamIr pienācis tas brīdis, kad mums pat vairs nav jāiet ārā no mājām, lai apmeklētu speciālistus, kas spēs apgaismot mūsu prātus par lietām, kas mūs interesē. Viena no šādām iespējām ir interneta konsultācija pie astrologa. Ja Tev bieži rodas jautājumi par mīļoto cilvēku, bet nespēj rast atbildes, tad astrologa partneru saderības horoskops palīdzēs objektīvi palūkoties uz savu mīļoto un sevi attiecībās. Šajā gadījumā viss, kas tev jādara ir jāsaņem drosme un jātic tam, kas zvaigznēs rakstīts. Uz e-pastu jāsūta savi dzimšanas dati un jautājumi, uz kuriem vēlies dzirdēt atbildes. Pat nespēsi noticēt, ko tikai var uzzināt no dažiem cipariem un, cik patiesas atbildes saņemsi uz sevis uzdotajiem jautājumiem. Pakalpojuma cena 35.56 EUR.

remontsblogamKurš gan cits, ja ne tu pats esi atbildīgs par to, kādā darbības stāvoklī ir tavs dators. Lai tas funkcionētu un spētu apmierināt ikvienu tavu vēlmi, arī tam ir jāsniedz pienācīga aprūpe. Tādēļ, mēs piedāvājam iespēju izsaukt datormeistaru uz mājām vai ofisu. Netakarīgi no tā, kāds ir tavs dators – stacionārais vai portatīvais, tas tiks salabots un strādās kā jauns. Pakalpojumā ietilpst Windows operētājsistēmas pārinstalēšana, atjaunināšana, vai operētājsistēmas optimizācija, datorvīrusu pilna iznīcināšana, cietā diska diagnostika, profesionāla klienta konsultācija uz jebkuriem jautājumiem par datoru un vēl citi pakalpojumi. Izmanto iespēju palik mājās un saņem kvalitatīvu datoru aprūpi savā ierastājā vidē par 25.00 EUR.

karikaturablogamTuvojas svētki, bet Tev nav laika, lai meklētu dāvanu? Tad iepriecini sev mīļotos cilvēkus ar kreatīvām un unikālām karikatūrām. Tā ir lieliska ideja dāvanai, jo bez stresa tiks iegūts satriecošs rezultāts. Viss kas tev jādara ir jāaizpilda pieteikuma anketa mājas lapā, augšupjāielādē bilde un jāgaida iznākums. Karikatūra būs patīkams pārsteigums, jo tā tiek speciāli zīmēta konkrētajam cilvēkama, balstoties uz iesūtītās fotobildes un sniegtajiem ieteikumiem, kas šo cilvēku raksturo. Tā noteikti ir oriģināla dāvana un lielisks veids, kā mīļi pajokot par savu draugu, kolēģi vai ģimenes locekli. Tādēļ nevelc garumā un atklāj viņa smieklīgo pusi tikai par 50.00 EUR.

avioblogam

Kurš gan būtu domājis, ka datori attīstīsies tik tālu, ka sniegs cilvēkiem iespēju iejusties dažādu notikumu norisē? Kā viena no šādām lietām ir simulācijas lidojums aviosimulatorā. Tā ir patiesi lieliska izklaide ikvienam, kas kaut reizi ir sapņojis par iespēju vadīt lidmašīnu. Simulators piedāvā izbaudīt adrenalīna garšu, sēžot lidmašīnas pilota krēslā. Ikvienam drosminiekam, pirms lidojuma, tiks sniegta īsa teorētiska apmācībā un, lai viss izdotos, tad instruktors būs kopā ar tevi visa lidojuma laikā. Lidojums ir vienu stundu garš, un kas zina, iespējams pēc šī būsi ieguvis vēlmi attīstīt sevī pilota talantu. Uzdrošinies un iejūties pilota lomā tikai par 42.69 EUR.

Mēs, Postcard.lv komanda, aicinām

izbaudīt vairāk mūsdienu sniegtās iespējas un paplašināt redzesloku!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *