Dzīvnieks Tavs sargenģelis

Ikvienam no mums ir vairākas īpašas dienas gadā, kuras atzīmējam, svinam un cenšamies tās izveidot tā, lai šī konkrētā diena paliktu prātā uz ilgāku laiku un asociētos ar neaizmirstamām emocijām.

Bet vai esi aizdomājies par tām dzīvajām būtnēm, kas nerunā cilvēku valodā un nespēj pateikt, ka viņš šo dienu vai pastaigu, nekad neaizmirsīs, jo tu ar viņu spēlējies un pavadīju kopā visu dienu? Gribētos teikt, ka tie ir mūsu vienīgie un patiesie draugi, kas tevi uzklausīs, nekad nenodos un vienmēr sagādās siltas sajūtas. Tie ir mūsu mīluļi.

Dzīvnieks dāvā nesavtīgu mīlestību un izrāda milzīgu pateicību par tavu gādību, uzmanību un nebeidzamu jautrību.

Mēs, Postcard.lv, aicinām šajā nedēļa vairāk pievērst uzmanību ne tikai saviem mīluļiem, bet ikvienai dzīvajai būtnei. Doties uz patversmi, lai izvestu suņus garās pastaigās, sagādāt dzīvniekiem pārtiku, palaist putnus brīvība, ļauties bezrūpīgām izjādēm, darīt visu, lai sagādātu prieku ikvienam dzīvniekam.

shutterstock_96704764

 

Esi kādreiz domājis par to, ka vēlētos foto rāmīti ielikt kvalitatīvi uzņemtu bildi, kurā esi redzams kopā ar savu mīluli? Vai varbūt vēlies savu ūsaino draugu iepriecināt ar personīgu fotoalbumu? Tad mēs Tev iesakām izmēģināt pakalpojumu – mājas mīluļa foto sesiju tikai par 52 EUR. Pēc foto sesijas saņemsi vairākas fotogrāfijas, kurās fotogrāfs būs notvēris apburošus mirkļus starp Jums abiem un parādīs Jūsu abu ciešo saikni. Un nav iemesls satraukumam, jo fotogrāfs ieteiks, kā sagatavoties foto sesijai un foto sesijas laikā palīdzēs izvēlēties piemērotāko apģērbu un pozu, lai Jūs abi izskatītos lieliski. Ņem savu mīluli – trusi, suni, kaķi, papagaili, kāmīti un dodies iemūžināt draudzību, kuru nav iespējams atkārtot.

shutterstock_316134719

Ikviena dzīve būtne ir pelnījusi būt brīva savā garā, neatkarīga un tajā pat laikā justies droši par savu eksistenci. Kas vēl labāk raksturo zirgu, ja ne bezrūpīga izjāde pa pļavu un jūras krastu? Dzīvnieku nedēļas ietvaros, acinām uz aizraujošu izjādi ar zirgu gar Daugavas krastiem. Tevi priecēs ne tikai tā sajūta, ka dod zirgam iespēju izskrieties un atrasties vidē, kurā viņš jūtas piederīgs, bet arī skaistās un gleznainās vietas, kuras būs skatāmas izjādes laikā. Izbaudi Daugavas ainavas tikai par 20 EUR.

shutterstock_81307438

Apkārtējai pasaulei ir liela ietekme uz cilvēka prātu. Cik bieži tu sevi esi pieķēries pie domas, kā būtu, ja dinozauri būtu dzīvi, kā būtu, ja tiktu dota iespēja peldēties kopā ar delfīniem, kā būtu, ja būtu… Vienmēr ir patīkami dzīvē skatīti lietas, kuras neredzam ikdienā. Lai būtu iespēja mazliet realizēt sapņus piedāvājam izbaudīt piedzīvojumu Klaipēdā – Delfinārija un Dino parka apmeklējums tikai par 56,38. Ekskursijas laikā Tev būs iespēja apmeklēt vienīgo Dinozauru parku Baltijā. Tur varēsi aplūkot „visīstākos” dinozaurus, kā arī ciemosies Delfinārijā, kur izbaudīsi unikālus delfīnu priekšnesumus. Klaipēda ir pārsteigumiem pilna pilsēta, lec iekšā automašīnā un pavadi burvīgu dienu kaimiņzemē.

d7

Domāju, ka ikviens no mums kaut reizi dzīvē ir teicis – esmu izsalcis kā zvērs, kad vairāk par visu gribas ieturēt gardu, bet izsmalcinātu maltīti labā kompānijā. Mēs šajā nedēļa vēlētos vairāk popularizēt veģetārus ēdienus un dāvāt iespēju uzlādēties no tā, kas audzis no zemes. Restorāns MAJESTIC ir smalka vieta, kurā ikviens var baudīt īpašus ēdienus un dzērienus, kas viens otru papildinot, veido maģiskas sajūtas. Lai šīs vakariņas būtu neaizmirstamas, gardo maltīti papildinās speciāli piemeklēts vīns. Veģetārās vakariņas divām personām tikai 70 EUR. Un mums Tevi jābrīdina, ka lieliska atmosfēra un patīkama kompānija, var izraisīt atkarību.

shutterstock_314953391

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *