Kāds ir Tavs dvēseles dzejolis?

Māksla ir ļoti visaptverošs jēdziens, katram cilvēkam tā nozīmē ko citu – elpu aizraujošs mākslas darbs, augstas klases mūzika vai emociju pilna dzeja. Galvenais mākslā ir atspoguļot lietu iekšējo būtību, kas dāvā izpratni par to, kā cilvēks uztver apkārtējo pasauli.

1

Gribas sacīt, ka dzejniekā ir kaut kas gan no gleznotāja, gan no komponista, jo dzejā tiek “gleznots” ar sajūtu piesātinātiem vārdiem, kas savirknēti tā, lai darbs radītu spēcīgu iespaidu un ilglaicīgi paliktu atmiņā.

Mākslinieks var būt ikviens, galvenais ir ticēt šim sapnim un sniegties uz to! Lai palīdzētu atslābināties, atrast jaunus iedvesmas avots, mēs, Postcard.lv, esam sarūpējuši lieliskas idejas, kā rast mieru un uzlādēties jaunām idejām!

5

Bērnība ir ļoti aizraujošs laiks ne tikai pašam bērnam, bet arī vecākiem. Tas ir periods, kad gribas izzināt pasauli, saprast lietas un izmēģināt visu, ko pasaule piedāvā. Ir labi, ja bērnībā tiek radīta interese par kādu konkrētu lietu, kas šķiet saistoša. Pēc tam augot, iespējams, tieši tas var kļūt par viņa hobiju vai sapņa darbu. Tādēļ mazajiem iesakām kreatīvu un izklaidējošu veidu, kā izpaust sevi un kļūt par mākslinieku ar mākslas kursiem, kas paredzēti no 4-10 gadus veciem bērniem. Radošajai izpausmei studija piedāvā – sveču liešanu, pasaku terapiju, filcēšana, dažāda veida aušanu, šūšanu un aplicēšanu. Tas būs lieliski pavadīts laiks un, kas to lai zina, kura no nodarbībām būs tā, kas atmodinās mākslinieka talantu. Pakalpojuma cena 6 EUR.

4

Pieauguša cilvēka prāts ir sarežģīts mehānisms. Tas bieži mēdz uzdot liekus jautājumus, nespēj atbrīvoties un noslogo ne tikai ar domām, bet arī ar sajūtām. Lai strādātu radošajā sfērā, ir jāprot atslēgties no visām apkārt esošajām problēmām, un skatīties uz lietām savādāk. Kas vēl labāk atbrīvo garu un prātu, ja ne jogas nodarbības? Mierīga gaisotne, klusināta mūzika, plūstošas, nesteidzīgas kustības – ļaus izzināt iekšējo pasauli un no jauna atrast līdzsvaru. Mierīgs, koncentrēts prāts, relaksācija un harmonija ir atslēga uz lieliem darbiem – tieši tam ir paredzētas jogas nodarbības. Pēc tās būs jūtama enerģijas pieplūde un ikviens prāta mehānisms uzņems apgriezienus – laiks radīt skaistas lietas! Pakalpojuma cena tikai 8.54 EUR.

3

Ne tikai prātam, bet arī ķermenim ir nepieciešama atslodze no apkārtējās vides. Ikviens kairinājums, kas skar mūsu ādu ietekmē to, kā mēs jūtamies un, cik spēcīgi mēs esam ikdienā. Lai mēs spētu funkcionēt un turpināt darboties ir jāatpūšas. Iesakām izmēģināt zaļās tējas masku un visa ķermeņa antistresa masāžu ar piparmētras ēterisko eļļu, tas ir brīnumlīdzeklis pret stresu un depresiju. Ar šo maģijas pilno pieskārienu tiks atgūts spēks un būs jūtama relaksācija, kas ir ļoti nepieciešama pēc saspringta darba grafika. Tā būs patiesa bauda, jo pateicoties procedūrai ar ēteriskajām eļļām āda kļūs gluda, elastīga un svaiga. Piparmētru eļļa sniedz ne tikai labsajūtu, bet gādā arī par veselību. Pēc baudpilnās terapijas ikviens būs gatavs doties pie audekla vai baltas papīra lapas, lai radītu jaunu iedvesmojošu stāstu. Pakalpojuma cena 15 EUR.

2

Ikviens zina, cik grūti ir izvēlēties starp vairākām lietām, ja vienlīdz stipri patīk tās visas. Vai tu esi viens no tiem cilvēkiem, kam padodas vairākas lietas vienlaicīgi, nespēj izvēlēties kam pievērst vislielāko uzmanību un baidies, ka varētu pieļaut kļūdu ar savu izvēli? Mēs varam piedāvāt unikālu pakalpojumu, kas patiesi palīdzēs atrisināt visus šos mulsinošos jautājumus. Iesakām noskaidrot savu  iedzimto apdāvinātību un dotības ar ļoti vienkāršu procedūru – pirkstu nospiedums. Katram cilvēkam tas ir unikāls un neatkārtojams, līdz ar to nav iespējamas kļūdīties rezultātos. Nebaidies iepazīt savas vājākās un spēcīgākās puses. Un, kas zina, iespējams, tieši šis tests atklās, ka sirdī esi dzejnieks! Pakalpojuma cena 100 EUR.

8

Vai esi kādreiz domājis, kādēļ izstāžu zāles atklāšanas laikā vai dzejas lasīšanas pasākumos viesi, kā arī paši mākslinieki bauda tieši vīnu? Izrādās, ka vīns normalizē nervu sistēmas funkciju, kavē novecošanu un veicina smadzeņu šūnu darbību. Māksla lauž stereotipus un liek ikvienu darbu uztvert savādāk. Šeit steidz palīgā vīns, tas atbrīvo prātu un liek domāt par daiļdarba esenci. Ikvienam iesakām nobaudīt Latvijā darītus vīnus. Steidzies uz Latvijas vīnu degustāciju, kur varēsi nobaudīt 4 vīnus un 4 sierus ar dažādām lauku veltēm. Pakalpojuma cena 38 EUR.

7

Mēs, Postcard.lv, novēlam

atrast sevī mākslinieku un baudīt emociju piesātinātas dzeju rindas.

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *