Sievietes būtība ir skaistums

Ar steidzīgiem un lieliem soļiem ir atnācis gaidītais pavasaris, kas pavisam negaidot mūs ir pārsteidzies ar brīnišķīgiem un visnotaļ vasarīgiem laikapstākļiem. Sajūtot silto laiku, ikviens no mums steidz ietērpties krāšņākās un plānākās drēbēs, lai pēc iespējas vairāk sajustu un izbaudītu pavasara iestāšanos.

Tomēr, reizēm šķiet, ka neesam gatavi straujajām pārmaiņām, jo pēc aukstā un tumšā gadalaika, mūsu ķermenis nav saņēmis pietiekami daudz saules gaismu un rodas sajūta, ka neesam gatavi starot šajā pavasarī. Lai izvairītos no šīs sajūtas, kā arī spētu pilnvērtīgi baudītu silto laiku un katru tās mirkli, esam sarūpējuši dažādus pakalpojumus, kas vairos ne tikai sievietes labsajūtu, bet sagatavos arī ādu, matus, nagus pavasarim un pirmajai saulei!

sieviete9

 

Pašpārliecinātas un laimīgas sievietes galvenais noslēpums ir tāds, ka viņa vienmēr spēj atrast laiku, lai parūpētos pati par sevi. Sievietes labsajūtu veido vairāki posmi un viens no tiem ir veselīgs ādas izskats. Mājas apstākļos mēs pienācīgi nespējam dot ādai visu nepieciešamo, tādēļ iesakām ik pa laikam apmeklēt SPA procedūras, kas vairos sievietes skaistumu. Pakalpojums “Slimness Perfection” parūpēsies, lai īsā laika periodā iegūtu acīmredzamus uzlabojumus. Piedāvājumā iekļauts ķermeņa pīlings ar masāžas elementiem, pilna ķermeņa ietīšana ar aļģu masku, kā arī sejas un dekoltē zonas masāža. Kosmētiskā pīlinga masāža stimulēs asinsriti un attīrīs ādu no atmirušajām šūnām, kā arī uzlabos ādas vielmaiņu un bagātīgi mitrinās ar vitamīniem. Parūpējies par sevi un iegūsti veselīgu izskatu! Esi gatava pirmajiem saules stariem tikai par 38 EUR.

sieviete4

Mūsu seja ir tā, kas atspoguļo mūsu pašsajūtu. Tā atklāj mūsu emocijas un ik dienu saskaras ar apkārtējo vidi, kas bieži ietekmēt ādas vizuālo izskatu. Tādēļ mūsu sejas āda ir pelnījusi īpaši gādīgas rūpes un sejas masāža spēj sniegt visu nepieciešamo, lai tā atkal mirdzētu. Klasiskā sejas masāža uzlabo asinsriti, ādas krāsu, atslābina saspringtos muskuļus, likvidē sīkās grumbiņas, padarot ādu elastīgāku un jauneklīgāku. Klasiskajā sejas masāžā ar aromātiskajām eļļām ietilpst rūpīga sejas attīrīšana un sejas masāža ar baudpilnām aromeļļām. Jau pēc pirmās procedūras Jūs uz savas ādas jutīsiet masāžas dziedinošo spēku un baudīsiet eļļu pozitīvo ietekmi. Procedūras laikā tiek izmantotas tikai pilnīgi dabīgas un tīras ēteriskās eļļas, kuras ir paredzētas profesionālajai aromterapijai ārstnieciskos nolūkos. Rezultāts būs pārsteidzošs – Jūs mirdzēsiet! Izjūtiet jauneklīgu dvesmu tikai par 16 EUR.

sieviete5

Siltais laiks ikvienu no mums vedina doties atpūtā pie dabas, lai pilnvērtīgi baudītu sauli, vēju un katru tās sniegto mirkli. Tomēr jāatceras, ka rūpes nav nepieciešamas tikai ķermeņa ādai, bet arī matiem. Veseli un mirdzoši mati ir neatņemama sievietes skaistuma sastāvdaļa, taču pēc ziemas tie ir novārguši no aukstuma un cepuru nēsāšanas. Savukārt pavasaris ar dzēlīgajiem saules stariem un neparedzamo laiku tik pat ļoti var bojāt matu struktūru. Viens no veidiem kā saglabāt veselus, mirdzošus un dzīvīgus matus, neaizliedzot izpaust sevi dažādās matu krāsās un sakārtojumos ir apmeklējot dažādas matu procedūras. Viena no tām ir matu spēcinoša procedūra, kas parūpēsies lai mati būtu stipri un brīvi no blaugznām. Sākumā tiek veikts matu pīlings, kas attīra galvas ādu no visa toksiskā un liekā. Pēc tam veic galvas masāžu, lai uzlabotu asinsriti un nomierinātu galvas ādu. Savukārt noslēdzošā procedūra, kas stiprinās un bagātīgi baros matus līdz pat to saknēm, ir speciālas matu maskas ieklāšana matos. Pēc procedūras Jūsu mati būs viegli, vijīgi un mirdzēs saules gaismā. Parūpējies par savām skaistajām matu cirtām tikai par 9,96 EUR.

sieviete6

Jau no seniem laikiem skaistas un koptas rokas bija lielā cieņā, jo roku kopšanai un nagu krāsošanai bija svarīga nozīme. Kvalitatīvs manikīrs nozīmēja dižciltību un nodrošināja aristokrātiskas privilēģijas. Nagi ir kā vizītkarte, kas par cilvēku spēj pavēstīt to, cik rūpīgi viņš tos kopj un kāds ir cilvēka veselības stāvoklis, turklāt nagi pilda arī aizsargfunkciju, pasargājot pirkstus no traumām. Tādēļ iesakām parūpēties par savu nagu veselību un ziedēt kā pavasarim izvēloties spilgtas krāsas. Esi gatava pārvērtībām skaistumkopšanas kabinetā “Beauty Lab”. Salons piedāvā aparāta manikīru un pedikīru ar ilgnoturīgu gēla lakas pārklājumu. Procedūrā ietilpst nagu formu izveidošana, kutikulu atbīdīšana, aparāta manikīrs un/vai pedikīrs (nagu apstrādes metode, neizmantojot ūdeni), kutikulas apgriešana (ja nepieciešams), bāzes pārklājuma uzklāšana, gēla lakas pārklājums, barojoša roku krēma uzklāšana un eļļa kutikulām. Jums būs iespēja izvēlēties krāsu no 50 dažādiem toņiem un nebūs vairs jāuztraucas par laku atjaunošanu rokām līdz pat 3 nedēļām, bet kājām līdz pat 5 nedēļām. Jūties skaista un iesoļo pavasarī ar pārliecību! Pakalpojuma cena 35 EUR.

sieviete7

Pavasaris aicina ne tikai atstāt biezās ziemas drēbes skapī, bet arī uzvilkt daudz brīvākās un gaisīgākas kleitas. Tas nozīmē, ka jāsāk rūpēties par kāju eleganci un vaksācija ir lielisks veids, kā efektīvi atbrīvoties no liekā apmatojuma uz kājām, kā arī uz rokām, bikini zonas, muguras, virslūpas, zoda un vēdera. Procedūra piedāvā kāju vaksāciju visā garumā, roku vaksācija visā garumā, ieskaitot paduses, bikini vaksāciju un bikini maliņu vaksāciju ar īpašu dizainu – gliter tattoo. Pēc vaksācijas āda tiek ieziesta ar speciālu eļļu, kas dezinficē un nomierina ādu, novēršot matiņu ieaugšanu. Sievietēm ir ļoti svarīgi justies pārliecinātai un skaistai uzvelkot pirmo pavasara kleitu, tādēļ sagatavojies laicīgi. Pakalpojuma cena 10 EUR.

sieviete8

Postcard.lv novēl ikvienai sievietei uzziedēt un būt krāšņai šajā pavasarī!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *