Esi laimīgs kopā ar mīļoto cilvēku!

Lai cik naivi tas arī neizklausītos, bet cilvēks, kurš rod veidu un zina, kā apmierināt savas vēlmes, dzīvo harmonijā pats ar sevi un jūtas laimīgs. Līdzsvars dzīve starp garīgo un fizisko pasauli, sevišķi jau mūsdienās, ir ļoti svarīgs, jo labi atpūties cilvēks ir laimīgs cilvēks!

Katras jaunas dienas sākums ir iemesls tam, lai izmēģinātu ko jaunu un palutinātu sevi. Tādēļ esam sarūpējuši lieliskus atpūtas veidus, kurus var baudīt kopā ar mīļoto cilvēku. Izbaudiet pasaules sniegtās iespējas, mīliet sevi un esiet laimīgi!

paro4ka

Mūsu galvenais ierocis, kas nodrošina iespēju veiksmīgi dzīvē virzīties uz priekšu un attīstīties ir vesels, spēkpilns ķermenis. Ik pa brīdim nepieciešams atslēgties no ikdienas steigas un rutīnas, lai atjaunotu garīgo spēku ķermenim un vairotu laimes hormonus. Ābolu kanēļa SPA rituāls atbrīvos ķermeni no emocionālās spriedzes un gādās par harmoniju dvēselē, bet pats labākais tajā visā ir, ka procedūras varēsiet baudīt kopā ar mīļoto cilvēku, tādā veidā uzlabojot ne tikai pašsajūtu, bet arī savstarpējo saikni. Rituālā “Paradīzes ābolītis” ietilpst relaksējoša vanniņa kājām, ābolu pīlings, relaksējoša masāža ar kanēļa eļļu, ābola maska, ietīšana, aromterapija un svaiga vitamīnu tēja – tas viss Jūsu skaistumam! Baudiet kopā masāžas sniegto mieru, harmoniju, valdzinošo smaržu buķeti un atgūstiet spēku! Pakalpojuma cena divām personām 59 EUR.

kanelaspa

Augļu laiks ir klāt! Dāvā sev un savam mīļotajam iespēju sajust svaigus pieskārienus ar augļu SPA rituālu. Aromātiskais augļu SPA ir unikāla ķermeņa masāža, sākot no galvas līdz pat kāju pirkstiem. Jums būs iespēja izvēlēties apelsīnu vai šokolādes SPA rituālu. Augļu – šokolādes SPA pozitīvi iedarbosies uz ķermeni un veselību kopumā, jo tiek mazināta spriedze muskuļos un nogurumus, tiek noņemts emocionālais stress, kā arī atsvaidzinās un lieliski baros ķermeņa ādu. Procedūrā ietilpst apelsīna pīlings, maska, ietīšana un visnotaļ relaksējoša masāža, pēc kuras baudīšanas vēl ilgi varēs sajust augļu spēkpilno ietekmi. Izvēlieties sev vistīkamāko augli un ļaujieties labsajūtai! Pakalpojuma cena divām personām 55 EUR.

sokolas

 

Divvientulība ir laba lieta, jo mierpilnos brīžos mēs ieraugām, iemīlam un iemācāmies cienīt viens otru. Lai atjaunotu vai pilnveidotu pāra savstarpējo saikni, iesakām pavadīt nedēļas nogali atpūtas kompleksā “Klidziņa”, jo ikvienai vietai, kuru ieskauj daba, piemīt maģisks spēks un valdzinājums. Atpūtas komplekss atrodas pašā Daugavas krastā un tā ir lieliska vieta, lai aizbēgtu no pilsētas steigas. Šajā vietā Jūs valdzinās ne tikai dabas bezgalīgais skaistums, bet arī gardēžu cienīgs ēdiens. Piedāvājumā ietilpst – viena nakts divvietīgā numurā, atspirdzinošs dzēriens un brokastis divām personām. Ja jau ilgi esat domājuši par aizbēgšanu no realitātes, tad ziniet, ka komplekss “Klidziņa” nodrošinās neaizmirstamu atpūtu. Pakalpojuma cena 35 EUR.

klidzina

Tikpat lielisku un vienreizēju atpūtu diviem piedāvā Citrus SPA Jēkabpilī. Tā ir skaista un laba vieta, kur atslābināties un gūt prieku brīvdienās! Lai viesošanās laikā pēc iespējas vairāk iepriecinātu un sagādātu patīkamas atmiņas, Citrus SPA ir parūpējies, lai Jūs saņemtu ne tikai laisku atpūtu, bet arī uzlabotu veselību ar viņu piedāvātajiem pakalpojumiem. Viesnīcas klientiem tiek piedāvāta masāža, rīta pelde baseinā, burbuļvannas un tvaika pirts apmeklējums, kā arī ar uzturvielām bagātas brokastis. Izbaudiet romantikas pilnus brīžus un visas viesnīcas sniegtās iespējas tikai par 43 EUR.

basein

Savukārt tiem, kas nevēlas pavadīt brīvdienas telpās, iesakām izbaudīt siltos laikapstākļus un doties kolosālā atpūtas braucienā ar kuģīti “Vecrīga”. Tas ir modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā, kurš spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem, bet neuztraucieties, Jums tik un tā būs sajūta, ka esat divi vien, jo pasažieru labsajūtai iekārtoti divi kuģīša klāji. Augšējais jeb atvērtais klājs ir dekorēts tropiskās noskaņās, kur brauciena laikā katrs apmeklētājs var ķert sauli, savukārt apakšējā klājā ir izveidots pasažieru salons ar panorāmas logiem un lielisku bāru. Brauciens ar kuģīti būs patīkama izklaide, jo lutinās ne tikai skaistā daba, ūdens šalkoņa, bet arī gaumīga mūzika un lieliska kompānija. “Vecrīga” ir vienīgais kuģītis, kurš piedāvā iespēju steigties pretī saulrietam, jo “Saulrieta reiss” aizvedīs uz vietu, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu! Atklājiet vasaru un ieprieciniet sevi ar bezrūpīgo atpūtu tikai par 30 EUR.

vecriga

Baudiet silto laiku un laiku, ko varat pavadīt kopā ar savu mīļoto! Postcard.lv komanda novēl Jums  lielisku atpūtu!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *