Dāvanu idejas absolventam

Ikvienam cilvēkam izlaidums ir svinīgs un ļoti nozīmīgs brīdis, jo tiek noslēgts viens dzīves posms un sākas pavisam jauns. Izlaidums ir kā slieksnis – skaists mirklis, kas pildīts ar satraukumu, nezināmo, skaisto un vēlmi turpināt iesākto.

Pirmais izlaidums, ar ko cilvēks saskaras, ir jau bērnudārza laikā, kad pēc tā dodas uz savu pirmo skolas solu kā atbildīgs skolēns. Pēc pamatskolas absolvēšanas nonāk pirmās svarīgās nākotnes izvēles priekšā un tā tas turpinās līdz pat vidusskolas izlaidumam. Bet pēc tam, kā noslēdzošais, seko arī augstskolas izlaidums.

Neatkarīgi no tā, cik vecs ir absolvents, aiz viņa stāv vesela atbalsta komanda – ģimene, kas sniedz motivāciju, spēku un savas zinības.

Arī mēs, Postcard.lv, vēlamies sveikt ikvienu absolventu. Šī iemesla dēļ, esam izveidojuši satriecošu dāvanu sarakstu, kur ikviens sveicējs spēs atrast savam brašajam absolventam pašu piemērotāko dāvanu.

absolventu_davanu_idejas_zorbings

Bērni vienmēr ir enerģijas pilni, gatavi izmēģināt jaunas lietas un alkst pēc visa, kas nav iepazīts. Gribi pārsteigt savu brašo absolventu ar satriecošu izklaidi? Uzdāvini izklaides braucienu ar kalna zorbingu tikai par 21.33 EUR. Tā patiešām būs galvu reibinoša ripošana no kalna pilnīgi caurspīdīgā bumbā! Zeme – debesis, zeme – debesis.. un tam visam pa vidu sajūsmas pilni saucieni! Brauciens ar zorbingu būs kas tāds, ko noteikti gribēsies atkārtot.

absolventu_davanu_idejas_kamersluksana

Toties tie, kas mazliet baidās izbaudīt ko ekstrēmu, piedāvājam mazliet mierīgāku aktivitāti – kameršļūkšanu Siguldā. Ikviens bērns varēs justies droši, jo izklaidi varēs baudīt kopā ar kādu no vecākiem. Vienā kamerā var iesēsties divi cilvēki un tas tikai garantē lielāku jautrību. Piedzīvojumu parks Gaujas ielejas nogāzē ļaus izbaudīt gan skaistas dabas ainavas, gan vēderu kutinošas izklaides. Noteikti izmēģiniet kameršļūkšanu pa mākslīgā seguma trasi ar speciālām kamerām tikai par 20 EUR. Būs jautri!

absolventu_davanu_idejas_daugava_saulrieta_kruizs_kugitis

Kuru gan nenomierina ūdens, harmoniska atmosfēra un saulrieta skati siltā vasaras vakarā? Tieši šāda veidu atpūtu ir pelnījis ikviens, it sevišķi absolvents pēc saspringtā mācību gada. Tādēļ sniedz savam mīļajam cilvēkam atpūtu uz kuģīti “Vecrīga” – “Saulrieta reiss līdz Jūras vārtiem” tikai par 30 EUR. Brauciena laikā katrs apmeklētājs varēs ķert sauli, karstākajās vasaras dienās izbaudīt atvēsinošo vēju un malkot gardus kokteiļus no bāra. Patīkamo atpūtu papildinās skati uz Rīgas pilsētu.

absolventu_davanu_idejas_baltas_sokolades_masaza

Relaksācija, spēks, enerģija – viss, kas nepieciešams jaunajam dzīves sākumam! Fantastiska masāža ar baltās šokolādes pieskārienu sagādās neaizmirstamas sajūtas procedūras laikā un pēc tās apmeklējuma. SPA rituāls ir ne tikai lielisks veids, kā palutināt ādu, to barojot, mīkstinot un tonizējot, bet arī iegūt līdzsvaru garīgajā pasaulē. Pēc masāžas šķitīs, ka pastāv pavisam reāla iespēja lidot, jo jutīsies viegla kā pūciņa! Kā arī pēc rituāla apmeklējuma iesakām mierīgu atpūtu, lai masāžas laikā sniegtās sajūtas nostiprinātos ikvienā ķermeņa daļā. Pakalpojuma cena ir tikai 18 EUR.

absolventu_davanu_idejas_paranormala_aktivitate_kvesta_istaba

Vai tavam absolventam patīk šausmu filmu stāsti, interesē spriedze un ir vēlme pārbaudīt savu aso prātu spēlē? Tad kvesta istaba “Paranormālā parādība” būs tieši laikā! Spēle, kas norisinās vairākās telpās nevienu nespēs atstāt vienaldzīgu. Tā būs rotaļa pustumšā telpā, kurā vietām vijas zirnekļa tīkli, atrodas asiņaini galvas kausi un notiek paranormālas lietas. Lai veiksmīgi un pēc iespējas ātrāk izkļūtu no spocīgās telpas, būs jāpilda dažādi atjautības uzdevumi. Cīņa nebūs jāveic vienam, jo šajā aizrautīgāka spēlē var piedalīties līdz 5 personām. Vai jūties jau ieintriģēts? Tad uzdāvini savam mīļajam azartisku izklaidi tikai par 50 EUR.

absolventu_davanu_idejas_avalon_hotel_restorans

Pēc lielām svinībām vai vienkārši patīkami pavadītas dienas ir patīkami kopā ar sev mīļoto cilvēku doties uz kādu lielisku restorānu un izbaudīt gardu maltīti. Tas ir Sevišķi patīkams pasākums tiem, kuri ikdienā gatavo un vēlas atvilkt elpu, un beidzot gribas sajusties lutināts. Mēs iesākām burvīgu, kur gatavo debešķīgi gardu ēdienu – vakariņas restorānā Avalon Hotel neliks vilties. Rūpīgi izstrādātais interjers un draudzīgais personāls liks ikvienam viesim justies īpašam un aprūpētam. Restorāns ir lieliska vieta kur izbaudīt romantisku un mierpilnus mirkļus. Piedāvājuma cena ir 30 EUR.

absolventu_davanu_idejas_balta_puce_viesnica

Vasara ir satraucošs un laimes pilns gadalaiks. Smaidu sejā, jau vien, rada saulaina diena, jūras smiltis un romantiskas pastaigas. Un izrauties no savas ierastās vides, it sevišķi, vasarā ir ļoti patīkami. Tādēļ mēs sniedzam iespēju atpūsties burvīgā viesnīcā “Baltā Pūce” tikai par 38.80 EUR. Pakalpojuma cenā iekļauta gan nakšņošana, gan brokastis un vakariņas. Viesnīca atrodas klusā vietā. Netālu no tās ir pieejama jūra un rosīgā Jomas iela. Ikviens no šāda veida atpūtas, savā ierastajā vidē, atgriezīsies ar pacilātības un baudas sajūtu. Ticiet mums, absolventam, kurš pēdējā laikā nav redzējis neko citu, kā tikai grāmatas, šī dāvana būs tieši laikā!

Īpašais 23.05-15.06 nedēļas promokods “IZLAIDUMS”, ar kuru Tu vari saņemt -15% atlaidi dāvanu iegādei Postcard.lv dāvanu servisā.

Postcard.lv ikvienam novēl,

neaizmirstam un sajūtām bagātu vasaru! 🙂

About the author

Laima Skaistā

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *