5 veidi kā iepazīt Dabas skaistumu | Atver acis – cik Daba ir skaista!

Ik pa brīdim laiks mūs turpina lutināt ar siltajām un saulainajām dienām, kas sniedz iespēju gremdēties atmiņās par vasarā piedzīvoto. Bet jau tagad mēs varam sajust, ka rudens vairs nav aiz kalniem! Rīti kļūst dzestri, zāli rotā rītu rasa, ozoli bārsta savas zīles un koki jau sākuši mest lapas – rudens tuvojas!daba4

Tas ir īstais brīdis, kad jāsteidz skatīties un mielot acis ar valdzinošajām dabas pārmaiņām. Tādēļ mēs, Postcard.lv, aicinām nesēdēt mājās un doties ārā, lai izbaudītu un tvertu ikvienu mirkli, ko daba mums ir sagādājusi!

daba3

Aicinām Tevi no jauna iepazīt Latvijas skaisto galvaspilsētu un noslēpumiem tīto vecpilsētu. Foto orientēšanās spēle Vecrīgā ir lieliska iespēja no jauna iepazīt un apskatīt jau sen aizmirstas vietas, kā arī ieraudzīt pilsētu no cita skatu punkta. Ņem pie rokas draugus, kolēģus, radus un meties iekšā izaicinājumā. Būs jāstrādā komandā, lai veiksmīgi atklātu visus objektus. Spēles laikā būs jāatrisina dažādi uzdevumi, kas aizvedīs pie ikdienā aizmirstiem Vecrīgas nostūriem. Prieks, azarts, komandas darbs – kolosāls veids, kā aizrautīgi pavadīt savu dienu ārpus mājām. Pakalpojuma cena 40 EUR.

daba6

Latvijā ir ļoti daudz skaistu vietu, kuras būtu jāredz ikvienam tās iedzīvotājam. Kaut vai ja neesi šeit dzimis, bet jūti, ka sirdī esi īsts latvietis, tad apceļojot Latvijas pilsētas iepazīsi vēstures notikumus, valdzinošo dabu un apbrīnojami skaistos kultūras objektus. Jā grūti izlemt ar ko sākt, tad iesakām vienas dienas ekskursiju pa Baltijas dižākajām pilīm. Katrai no pilīm piemīt kas unikāls un tas liks elpai aizrauties. Rundāles pils pārsteigs ar savu skaistumu un grandiozo rožu dārzu, Bauskas pils atklās vēstures notikumus, savukārt Biržu pils apmeklējuma laikā dosimies uz Biržu reģiona muzeju – Sela. Ekskursija būs bagātīga un visnotaļ patīkama izklaide, tas viss tikai par 33 EUR.

daba2

Arī mūsu kaimiņzemes ir pārsteigumiem un piedzīvojumiem pilnas zemes. Ja rodas vēlme izrauties no Latvijas un paelpot citas zemes gaisu, iesakām doties ekskursijā uz Lietuvu. Tev būs vienreizēja iespēja apskatīt Lietuvas dabu no putna lidojuma. Kā tas iespējams? Anīkšču kūrortpilsētā dosieties pastaigā pa tiltu priežu mežā starp koku galotnēm – baudīsiet brīnišķīgus skatus un dabas sniegto mieru. Ekskursijas laikā būs iespēja ciemoties Etnokosmoloģijas muzejā, kur vērosiet sauli no Eiropā lielākā teleskopa, kā arī mielosieties ar Lietuvas tradicionālo torti Šakotis un ciemosieties pie Eiropas lielākajiem dzīvniekiem – sumbriem. Izklausās patiesi piepildīta un notikumiem aizraujoša diena. Nekavējies! Pakalpojuma cena 18,70 EUR.

daba7

Tiem kas meklē izglītojošu, bet neparastu izklaidi tepat Rīgā, iesakām izmēģināt ekskursiju “Prostitūcija”. Izklausās intriģējoši un gribas uzzināt tās noslēpumus? Vecrīga ir Rīgas vissenākā daļa. Tās vēsture ir bagātīga un noslēpumiem, intrigu un pārsteidzošu faktu pilna. Tā slēpj “kutelīgas” lietas par cilvēkiem, kas tajā dzīvoja, uzturējās un strādāja. Ekskursijas laikā senatnīgās ielas atklās intriģējošus faktus par Rīgu 800 gadu garumā. Un galvenā tēma būs senākā profesija pasaulē – prostitūcija. Atklāj Vecrīgas šauro ielu noslēpumus tikai par 12,99 EUR.

daba8

Baudīt dabu var ļoti dažādi! Mēs varam priecāties par skaistiem dabas skatiem vai iedvesmojošām atpūtām pie dabas krūts, vai arī lutināt savu ādu, veselību un emocionālo pasauli ar dabas sniegtajiem līdzekļiem. Relaksējošs SPA rituāls “Latvijas dzintara zelts”  sniegs pilnvērtīgas un maigas rūpes visam ķermenim. Rituālā ietilpst pīlings, ķermeņa klasiskā aroma masāža ar dabīgo zāļu eļļu un Е vitamīnu, krēms “Mango-mandarīns” visam ķermenim un vēl tējas rituāls. Tas viss tikai par 30 EUR. SPA procedūra attīrīs un veicinās ādas atjaunošanos, padarīs to tvirtu, uzlabos imunitāti un nodrošinās veselīgas ādas izskatu. Ļaujies dabas pieskārieniem!daba5

Mēs, Postcard.lv, aicinām vairāk pievērsties aktivitātēm svaigā gaisā un novērtēt Latvijas dabas sniegtos labumus!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *