Kā nosvinēt 1.septembri? | Zinību dienas dāvanu idejas

1.septembris – diena, kas pildīta ar prieku un satraukumu. Tā ir diena, kad visi svinīgi tērpušies dodas uz skolu, lai atkal dzirdētu pirmo skolas zvanu, kas aicina uz jauno mācību gadu.

09

Skolniekam, kas tikko uzsācis savas skolas gaitas, tas it sevišķi ir nozīmīgs notikumus, jo viņš sper savu pirmo nopietno soli uz attīstību un izcilu nākotni.

10

Mēs, Posctard.lv, esam sagatavojuši dažādas aktivitātes, kas sagādās lieliskas izklaides iespējas ne tikai pirmajā skolas dienā!

06

Bērni ir enerģiski un viņu vēlme izmēģināt jaunas lietas nekad neapsīkst. Uzsākot skolas gaitas, viņš noteikti vēlēsies apmeklēt papildus sporta nodarbības, pulciņus, lai pēc iespējas vairāk attīstītu savus talantus. Pašiem mazākajiem iesakām mākslas kursus bērniem. Viena nodarbības cena ir tikai 6 EUR un viņš brīvi varēs atslēgties no zinību sloga, un ļauties kreativitātei. Studija piedāvā dažādas aktivitātes – sveču liešanu, filcēšanu, dažādu veidu aplicēšanu, darbu ar ģipsi, plastilīnu, audumiem, papīru, dabas materiāliem un vēl daudz dažādu interesantu materiālu. Bērns varēs brīvi izpausties un realizēt savas ieceres.

13

Neatkarīgi no tā, cik bērns ir vecs, meitenēm jau no mazotnes patīk “pucēties”, vērot, kā to dara mamma vai lielā māsa. Lai jau pašā sākumā iemācītu labu gaumes un stila izjūtu, iesakām stila skolu meitenēm. Kurss sniegs ieskatu stilista, vizāžista un friziera profesijās, palīdzēs izprast jauniešu modi un izstāstīs, kas jāvelk mugurā meitenēm – pusaudzēm. Tas būs patiesi noderīgi, jo vecumā no 11 līdz 14 gadiem stils, un izpratne par to, tikai veidojas. Svarīgi ir atrast savu tēlu, jo tas sniedz pārliecību, labsajūtu un spēj izskaidrot tavu būtību. Programmā iekļautas apmācības par krāsām, apģērbu, garderobes veidošanas pamatprincipiem, modes aksesuāriem, matu kopšanu un veidošanu, sejas kopšanu un dekoratīvo kosmētiku. Četras nodarbības tikai par 70 EUR.

02

Ikvienam cilvēkam 1. septembris ir svinīgs un ļoti nozīmīgs brīdis, jo tiek sākts jauns dzīves posms. Tas ir skaists mirklis, kurš katru gadu tiek iemūžināts neskaitāmas bildēs, lai pēc tam varētu gremdēties atmiņās un priecāties par paveikto! Tad kādēļ, lai šoreiz neizdarītu ko aizraujošāku? Piedāvājam īpašu fotosesiju – 1.septembris. Tā būs neierasta, pārsteidzoša un ļoti jautra fotosesija, jo tajā var piedalīties līdz pat 10 personām. Iedomājies tik, šoreiz bildēs varēsi būt gan tu, gan tavs mazais, brašais skolnieks, kā arī viņa tuvākie skolas biedri. Bildes, kas ir amizantas un kreatīvas ilgi paliks atmiņā, un lieliski atsvaidzinās fotosienu mājās. Pakalpojuma cena tikai 78 EUR.

01

Jautra izklaide draugu lokā, būs lielisks veids, kā nosvinēt jauno mācību gada sākumu. Ņem pie rokas savus klases biedrus un ienirsti neparasti lielā baseinā, kas pildīts ar 23 000 baltām bumbām. Latvijā tā ir vēl nebijusi izklaide, jo līdz šim šāda “bumbu burvība” priecējusi publiku vien Ņujorkā un Londonā. Izklaide būs kā labsajūtas terapija, kas uzlādēs ar jaunu enerģiju un rotaļprieku. Kā arī ir uzsākta sadarbība ar fotogrāfiem, lai nodrošinātu neparastas fotosesijas. Atpūta 20 cilvēkiem tikai par 75 EUR.

03

Ikviens skolnieks vai students ir pelnījis pārsteigumu šajā dienā. Kā viens no vislabākajiem variantiem ir dāvāt iespēju viņam pašam izlemt, kādu izklaidi viņš vēlas izmēģināt. Tādēļ iesakām izbaudīt satraukuma pilnus brīžus, spriedzi, noslēpumainību, mistēriju un vienkārši  jautri pavadīt laiku ar mūsu dāvanu komplektu “Erudīcijas ceļvedis”. Kvesta istaba būs patiess pārbaudījums draudzībai, prātam un atjautībai. Esi acīgs, ievēro sīkas detaļas, risini uzdevumus, mīklas, seko norādēm un izkļūsti no istabas 60 minūšu laikā. Tu pat neticēsi, cik aizraujoši ir risināt uzdevumus ar vēlmi izkļūt no istabas dzīvam. Izvēlies kādu no dāvanu komplektā piedāvātajām iespējām un meties iekšā piedzīvojumu pasaulē. Pakalpojuma cena 35 EUR.

15
Mēs, Postcard.lv, novēlam spēcīgi un jautri iesākt jauno mācību gadu!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *