Atpūties garšīgi | Gardēžu ceļojums

Ēdienam ir ļoti liela nozīme mūsu dzīvē. Tas ne tikai parāda to, kas mēs esam, bet kādi mēs vēlamies būt. Tādēļ jau saka, ka mēs esam tas, ko mēs ēdam. Laba maltīte ir svarīga ne tikai mūsu veselībai, bet arī mūsu labsajūtai! Šoreiz mēs, Postcard.lv, vēlamies piedāvāt lieliskas vietas, kuras “pabaros” mūsu emocionālo un garīgo pasauli!

blog3

Gards ēdiens ir kā jauna dvesma, kas radīs vēlmi izmēģināt vēl un vēl jaunas lietas. Iepazīsti garšu pasauli ar mūsu valdzinošajiem piedāvājumiem!

cover_s0

Viens no jautājumiem ir, vai esi gatavs baudīt gardas vakariņas, bet pavisam cits jautājums – vai esi gatavs to darīt, neredzot, ko liec mutē? Ideja ir tāda, ka aizverot acis, mēs aizmirstam vizuālo pasauli un pilnībā atdodamies garšu valstībai. Vakariņas tumsā nenozīmē neko neredzēt – tas nozīmē redzēt citādi. Tā būs lieliska iespēja, kā atklāt sevī jaunas izjūtas, liks iepazīt tumsu un sajust nesajusto. Neierasto vakaru papildinās īpaša ēdienkarte, jo jūgendstila ēdieni ir neparasts baudījums, it sevišķi tad, ja izvēlētajam ēdienam piemeklē attiecīgu vīnu. Sper soli tumsas valstībā un iepazīsti sevi no pavisam citas puses tikai par 70 EUR.

blog9

Tie, kas baidās izmēģināt vakariņot tumsā un meklē klasisku, bet valdzinošu vietu, kur ieturēt gardu maltīti, iesakām doties uz restorānu “MAJESTIC”. Šeit ikviens atradīs sev vispiemērotāko, ar ko palutināt savas garšas kārpiņas. Restorāns piedāvā plašu klāstu gaļas baudītājiem, jūras velšu cienītājiem un veģetāro ēdienu piekritējiem, kā arī katram ēdienam nodrošina piemeklēt speciālu vīnu, kas papildinās garšas buķeti. Restorānā “MAJESTIC” baudīsiet harmonisku atmosfēru, lielisku maltīti un patīkamu kompāniju. Iegūsti maģiskas sajūtas tikai par 70 EUR.

blog11

Ik pa brīdim sapņo, ka būtu jauki izrauties no ierastās vides un doties ceļojumā, kurā iepazīsti citu tautas kultūru, paražas un virtuvi? Tev nekur nav jāsteidzas, jo visas šīs lietas var nobaudīt arī tepat Latvijā. Citas tautas ēdiens ir gan kultūras, gan paražu atspulgs, tas kā mēs to interpretējam un izjūtam ir atkarīgs no katra personīgi. Šādas sajūtas iesakām doties meklēt īru krogā-restorānā “The Trinity Bar“. Viktoriāņu stilā ieturētajā īru krogā-restorānā Tevi sagaida brīva un omulīga gaisotne, plaša alus izlase un sātīgas uzkodas, kā arī autentiski un izsmalcināti ēdieni no tradicionālās īru virtuves! Kas gan var būt labāks par īstu īru temperamenta baudīšanu tepat Rīgā? Pakalpojuma cena tikai 50 EUR.

blog2

Īrija šķiet pārāk tuvu un nespēj remdēt vēlmi sajust eksotiskākas garšas? Tad dodies uz meksikāņu takeriju! Tā ir vieta, kur īsts meksikāņu pavārs, gatavo īstu meksikāņu ēdienu. Izbaudot meksikāņu virtuvi būsi pārsteigts, cik maigi var garšot ass ēdiens. Takerija “EL SANTO” pārsteigs ne tikai ar daudzveidīgu ēdienu klāstu, bet arī ēdiena sastāvdaļām. Gribas teikt, ka meksikāņiem patīk eksperimentēt un viņi nebaidās jaukt lietas kopā. Ikviens ēdiens ir īpašs un neatkārtojams savā garšas buķetē. Kā arī pakalpojuma cena ir vilinoša, tikai 35 EUR četrām personām. Steidz nogaršot ēdienu ar Latvijai netradicionālu sastāvdaļu sajaukumu, būs gardi!

blog4Ja tomēr vēlme pēc ceļojuma nerimstas un gribas ne tikai baudīt ēdienu, bet arī citu vidi, tad iesakām ekskursiju divām personām uz Lietuvu. Tā nebūs parasta ekskursija, jo paredzēta tiem, kas iecienījuši gardas lietas. Kārumnieku tūre aizvedīs uz Šokolādes muzeju, kur katrs varēs gatavot un nogaršot Lietuvas vecākās saldumu fabrikas “Rūta” saldumus. Uzzināsiet, kādu šokolādi baudījuši senie indiāņi un apskatīsiet, kā top gardie “Rūtas” saldumi. Kā baudpilns papildinājums ceļojumam būs Leļļu muzeja apmeklējums, Krustu kalns, pastaiga pa trešo vecāko kājāmgājēju bulvāri Eiropā un Frenkeļa Villas apmeklējums. Esi ieinteresēts? Savieno gardumu pasauli ar izglītojošu izklaidi. Pakalpojuma cena tikai 33.89 EUR.

blog6
Mēs, Postcard.lv, iesakām izmēģināt visu jauno!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *