Vislabākās dāvanas Tavai māmiņai!

Vārds mamma asociējas ar spēcīgu, ļoti mīlošu, atvērtu, godīgu un patiesu cilvēku. Viņa ir būtne, kas nebaidās arī reizēm aizrādīt un pateikt kādu stingrāku vārdu. Mamma ir cilvēks, kas savu mīlestību neprot noslēpt, jo bērns, lai arī kur viņš būtu – skolā, mājās, savās dzīves gaitās, jūt to, cik ļoti viņu mīl.

Par godu šai apbrīnojamajai profesijai, par godu katrai mīlošai mammai – maija mēneša otrajā svētdienā atzīmē Mātes dienu, kuru nekādā gadījumā nedrīkst palaist garām!

Šajā dienā ikviena mamma ir pelnījusi, lai viņu kārtīgi palutina un pārsteidz ar lieliskām dāvanām, tādēļ esam sarūpējuši īpašu dāvanu sarakstu, kas Tev palīdzēs sagādā svētku sajūtu šajā kolosālajā dienā!

mama

Pavasaris ir gadalaiks, kas ar jaunām, dzestrām vēsmām ienāk ikviena cilvēka dzīvē, atstājot drūmo ziemas periodu aiz muguras. Pēc ziemas ķermenis jūtas noguris un smags, sevišķi tad, ja nav sanācis laiks palutināt pašam sevi. Tādēļ iesakām Tev uzdāvināt un iepriecināt savu mammu ar pavasarīgu masāžu “Tauriņu pieskāriens”. Masāža ir ļoti atbilstoša šim gadalaikam, jo tā ir viegla ķermeņa masāža, kuras galvenais uzdevums ir nomierināt, atslābināt un atjaunot dzīvības enerģijas plūsmu ķermenī. Tās taktika būs tik maiga un viegla, ka Tavai mammai procedūras laikā šķitīs, ka pa viņas ķermeni pārlaižas pāri simtiem tauriņu, kas neticami labi relaksēs un liks izbaudīt masāžas sniegto labsajūtu. Lielākai baudas sajūtai masāža tiek veikta pilnīgā klusumā vai klusas mūzikas pavadījumā. Uzdāvini iespēju sajust ziedošā pavasara pieskārienus uz ķermeņa ādu tikai par 9,11 EUR.

taurinapieskariens

Ikvienai sievietei interesē skaistumkopšanas joma, tādēļ noteikti arī Tava mamma, kaut reizi mūžā ir veidojusi mājas apstākļos dažādas matu maskas, eļļas, sejas kopšanas līdzekļus un skurbi. Lai šajā diena nebūtu jādomā par skaistumkopšanas procedūrām, uzdāvini mammai kafijas SPA rituālu, kuras laikā par viņu lieliski parūpēsies. Rituāls sniedz ķermenim vieglumu un harmoniju, kura laikā tiek izmantotas maltas kafijas pupiņas, kas rada brīnišķīgu aromātu un sajūtas. Kā jau zināms, tad kafijai piemīt spēks ne tikai pamodināt prātu, bet arī uzmundrināt ķermeni. Rituāla brīdī Tava mamma varēs izbaudīt attīrošu ķermeņa pīlingu ar Nāves Jūras sāli, eļļu un maltām kafijas pupiņām, kas lieliski uzlabos vielmaiņu, imūnsistēmu, mazinās celulītu un atjaunos ādas elastību. Kā arī ķermeņa ietīšanu, dušu, atslābinošu ķermeņa masāžu un siltu tēju. Kafijas SPA rituāls būs vienreizējs un neaizmirstams piedzīvojums, pakalpojuma cena 42 EUR.

1446285466_kosmetika_4

Par sievietes labsajūtu gādā vairāki aspekti, tā ir ne tikai skaista āda, bet arī veselīgs un spēcīgs ķermenis. Ja Tava mamma iecienījusi apmeklēt fitnesa nodarbības un vēlas uz vasaras sezonu izskatīties satriecoši, tad uzdāvini viņai RF liftinga procedūru ķermenim. Tā ir unikāla ķermeņa atjaunošanas tehnoloģija, kas iedarbojas uz ādu, samazinot ķermeņa apjomu un celulītu. Procedūras laikā sieviete iegūst jauneklīgu ādas izskatu, tā atjauno asinsvadu sieniņu elastīgumu un caurlaidību, piesātina ādu ar visām tai nepieciešamajām vielām, liek pazust nevēlamām krunciņām un nodrošina vispārīgu ietekmi uz ķermeni. Dāvā iespēju starot un justies lieliski tikai par 20 EUR.

rf

Savukārt, ja tomēr Tavai mammai labāk patīk nodoties sportiskām aktivitātēm, tad uzdāvini viņai divas nodarbības sporta un veselības studijā Fit20. Studija paredzēta cilvēkiem, kuri ciena savu laiku un individualitāti, vēlas ātri, precīzi realizēt nospraustos mērķus un ir gatavi uzklausīt personīgā trenera padomus. Fit20 ir specializēta sporta un atveseļošanās studija, kurā treniņi notiek, izmantojot modernu metodi – muskuļu elektrostimulēšanu (EMS). Metode ļauj trenēt intensīvi vairākas muskuļu grupas vienlaicīgi, ko nav iespējams izdarīt parasta treniņa laikā. Treniņa process nostiprina muskuļus, palielina spēku, ātrumu un izturību, mazina mugura sāpes, mazina celulītu, uzlabo vielmaiņu un stāju, un kopumā uzlabo ķermeņa vizuālo izskatu. Iepriecini savu mammu, uzdāvinot aizraujošas sporta aktivitātes studijā Fit20 tikai par 30 EUR.

fit20

Sievietes ir ļoti daudzpusīgas, emocionālas un maigas būtnes. Lai viņas saglabātu līdzsvaru un mieru savā garīgajā pasaulē, viņām nepieciešams mācēt kontrolēt savu prātu. To lieliski iemāca darīt joga, jo nodarbības domātas miera iegūšanai, harmonijas radīšanai starp ķermeni un garīgo pasauli. Nodarbību laikā Tava mamma iemācīsies kontrolēt emocijas, valdīt par sajūtām, apgūs kā atslēgties no ikdienas rūpēm un atbrīvot prātu no visa nevajadzīgā! Sniedz savai mīļajai mammai iespēju izzināt savu iekšējo “es” un mēs Tev garantējam, ka pēc jogas nodarbībām Tavam mamma gluži vai staros! Pakalpojuma cena 8,54 EUR.

yoga1

Draudzīgā Postcard.lv komanda sveic visas mīļās māmiņas un omītes! Smaidiet, mēs Jūs mīlam!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *