Skaistuma formula ir laba pašsajūta, pārliecinātība un noteikti laba veselība!


Skaistuma formula ir laba pašsajūta, pārliecinātība un noteikti laba veselība. Kad cilvēks jūtas labi, viņš izstaro no sevis skaistumu, kuru ar vārdiem nav iespējams aprakstīts. Atliek vien paskatīties cilvēka sejā un uzreiz var noprast, kā viņš jūtas.

sieviete_2

Gribas sacīt, ka sievietes seja ir vistrauslākā, jo tājā atsoguļojas viss – rūpes, bēdas, pievilcīgas prieka krunciņas un ikviena emocija, ar kuru ir nācies saskarties, jo nav noslēpums, ka sievietes ir emocinālas, bet skaistas būtnes.

Lai vairāk sniegtu rūpes un gādātu par daiļo dzimumu, mēs, Postcard.lv, piedāvājam izbaudīt relaksējošu nedēļu, kas vairos skaistumu un uzlabos veselību.

sieviete_4

Ir taču tik skaisti būt laimīgam…

sieviete_5

Nekas labāk neuzlabo pašsajūtu par patīkamu relaksāciju skaistumkopšanas salonā. Ikreiz pēc salona apmeklējuma ir jūtama svaiguma sajūta, kas ir kā jauns enerģijas lādiņš turpmākajām dienām. SPA procedūra sejai un ķermenim sniegs patīkamu relaksāciju un harmoniju ikvienai sievietei. Procedūras laikā būs iespēja pašai izvēlēties SPA rituāla smaržu un nodoties pilnīgai atpūtai. Produkti, kas tiek izmantoti ir izgatavoti tepat Latvijā, tādēļ tiek garantēta augstvērtīga aprūpe ķermenim, nodrošinot tvirtu, elastīgu un koptas ādas izskatu. Ķermeņa pīlings, maska un masāža visam ķermenim, sejas aromterapija un roku parafīna ietīšanas būs baudpilns piedzīvojums, kas ļaus rast mieru un izbaudīt visapkārt esošo klusumu. Pakalpojuma cena 20 EUR.

sieviete_6

Mandelēm piemīt īpašs spēks, jo tās sevī slēpj uzturvielām bagātu eļļu, jaunību sološo E vitamīnu un cilvēka ķermenim visas vajadzīgās šķiedrvielas. Diezgan iespaidīgi priekš tik maza rieksta! Iesakām izbaudīt divu stundu garumā saldeni rūgto SPA aromterapiju – mandeļu duets. Mandeļu eļļas sastāvā visas vielas sniedz maigas rūpes ādai, matiem, nagiem un veselībai kopumā. Tā piemērota jūtīgas, problemātiskas, sakairinātas ādas kopšanai. Eļļa izlīdzina grumbas, atsvaidzina sejas ādu, piešķir tai samtainu nokrāsu un padara to mirdzošu. Pakalpojuma cena 19.90 EUR.

sieviete_7

Ja cilvēks ir vesels, tad viņam ir pietiekami daudz enerģijas un iespējas, lai realizētu visu iecerēto. Fitnesa zāle ir viens no enerģijas izlādes avotiem, ko ir iecienījušas ļoti daudz sievietes, bet vai kādreiz ir gadījies, ka sportojot neizdodas sasniegt vēlamo rezultātu? Tādēļ iesakām izmēģināt kavitācijas un radioliftinga procedūras ātrākai rezultāta sasniegšanai. Pašreiz kavitācija ir viena no populārākajām un efektīvākajām figūras korekcijas procedūrām. Tas viss tikai pateicoties ultraskaņai, jo tās ietekmē āda kļūst elastīga. Savukārt radioliftings uzlabos ķermeņa kontūru, ādas tekstūru, samazinās celulītu un izlīdzinās strijas. Procedūras sniegs neticami labus rezultātus un ikviena dāma jutīsies pacilāta par iespēju uzlabot ķermeņa figūru bez fiziskās slodzes. Pakalpojuma cena 25 EUR.

sieviete_8

Vai piekrīti tam, ka visas lietas, kas nāk no zemes ir pašas labākās un veselīgākās? Tādēļ sniedzam iespēju saņemt un izbaudīt dabas pieskārienu – griķu masāžu visam ķermenim. Griķi ir patiesi veselīgs produkts, tie spēj normalizēt vielmaiņu un asinsriti, mazināt cukura diabētu un uzlabot ādas stāvokli. Apbrīnojami ir tas, ka jau no seniem laikiem cilvēki zināja šī produkta spēku un griķu kompreses izmantoja jau senajā Krievijā. Mūsdienās procedūras pasniegšanas veids ir kļuvis modernāks. Griķu masāža ir ideāls veids, kā atjaunot ādas tvirtumu un atgūt muskuļu tonusu. Procedūra iedarbojas gan lokāli, gan vispārēji uz visu organismu. Pārliecinies pati par dabas spēka iedarbību tikai par 22 EUR.

sieviete_9

Stress, steiga un ikdienas rūpes ir neizbēgama lieta un ar to ir jāsaskaras ik dienu. Atpūta mājās pie kādas iecienītas filmas, vai kopā ar draugiem nesniedz tādu relaksāciju, kā karsto akmeņu masāža. Šī terapija ir sens Austrumu ārstniecības veids, kuras laikā izmanto gan aukstos, gan karstos akmeņus. Procedūras laikā tiek panākta pilnīga ķermeņa relaksācija, harmonija un enerģijas pieplūdums. Akmens masāžai piemīt harmonizējošs un attīrošs efekts, kas rada garīgo un fizisko līdzsvaru. Iesakām izmantot iespēju sasniegt augstāko relaksācijas sajūtu tikai par 30.00 EUR.

sieviete_10

Mēs, Postcard.lv, novēlam ikvienai sievietei kļūt vēl daiļākai, kā līdz šim!

sieviete_11

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *