Restorāna nedēļas ietvaros iesakām izbaudīt maģiskas vietas!

Mazliet senāk atpakaļ, kad restorāni, kafejnīcas un kūciņu konditorejas nebija pieejamas uz katra stūra, tad restorāna apmeklējums bija kā mazas svinības, kas piešķīra sevišķu nokrāsu un svaiguma sajūtu dienai. Tagad, kad ir tik daudz iespēju un vietu, kur ieturēt gardu maltīti, liela daļa cilvēku vairs pat nevakariņo mājās. Tu taču piekritīsi, ka ir patīkami, ja parūpējas par tevi un tev nav jādomā, ko šovakar likt galdā saviem mīļajiem.

smaidi

Restorāna nedēļas ietvaros iesakām izbaudīt maģiskas vietas! Mēs parūpēsimies, lai ikviens Tavs vakars būtu īpašs, patīkams un piepildīts ar siltām emocijām šajā vēsajā laikā.

tomati

Kad tik ļoti gribas, bet nav laika, lai ceļotu, iesakām doties uz restorānu “Čemodāns”. Vietas nosaukums jau pats par sevi liecina, ka tas aizvedīs Tevi vēl nebijušos garšas ceļojumos. Restorāns piedāvā gaumīgu un omulīgu atmosfēru, lielisku mūziku un profesionālu apkalpošanu. “Čemodāns” sniegs iespēju ceļot pa Eiropas valstīm un nobaudīt spāņu, itāļu, franču, portugāļu un latviešu virtuvi. Viss kas tev būs jādara, būs jāizvēlas kuras Eiropas virtuvi vēlies nogaršot un kādu sajūtu meklējumos esi… Ņem pie rokas kādu labu draugu vai mīļoto cilvēku un izbaudiet romantiskas vakariņas restorānā “Čemodāns” tikai par 20 EUR.

austeres

Ikvienam no mums ir savs “mīļākais” ēdiens, kuru labprāt baudītu kaut katru dienu, bet cik veselīgi tas ir mūsu ķermenim? Arī ēdiens spēj ieviest rutīnas sajūtu! Aicinām gan pieredzējušus jūras velšu cienītājus, gan arī tos, kas alkst pēc jaunas garšas nobaudīt austeres restorānā “Oyster Bar Medusa”! Austeres tiek uzskatītas par delikatesēm, kam piemīt elegance un dižciltīgs raksturs, un tās rada asociācijas ar smalku dzīves veidu. Jūras velšu cienītāji varēs nobaudīt dažnedažādus gardumus no jūras dzīlēm. Garšu kārpiņas būs sajūsmā! Atmosfēra restorānā radīs iespaidu, ka atrodies pašā jūras sirdī, jo ekstravagantais interjers ar ornamentāli stilizētām astoņkājiem un peldošu medūzu lampām sniegs īpašas sajūtas. Pakalpojuma cena 50 EUR.

restorani8

Tiklīdz Latviju skar vēsās gaisa plūsmas vairums cilvēku steidz pagarināt vasaru, dodoties uz siltajām zemēm. Taizeme ir pārsteigumiem pilna un tā tiek uzskatīta par “smaidu zemi”. Kādēļ? Paši cilvēki ārkārtīgi smaidīga un pozitīva tauta, kā arī tā spēj lutināt visdažādākajos veidos, it sevišķi ar savu virtuvi. Cik labi, ka mūsdienās vairs nav nekur jāceļo, ja gribas sajust Taizemes garšu. Iesakām doties uz restorānu “Kotai” un izbaudīt gardas vakariņas taizemiešu gaumē. Sajūti vasaras garšu tikai par 20 EUR.

pankukas

Ar ko tev asociējas vārds “pankūkas”?  Vai ar nesteidzīgiem brīvdienu rītiem, mierīgu kafijas malkošanu un gardām brokastīm? Tad noteikti iesakām katru dienu izveidot par brīvdienu, apmeklējot pankūku paradīzi! Tu jau piekritīsi, kas viss patīkamais rada pozitīvas sajūtas un enerģisku noskaņojumu. Nobaudi īpašās amerikāņu biezās pankūkas ar Ricottas biezpienu, ogām un kļavu sīrupu. Tik piedāvāts daudzveidīgs klāsts ar pankūkām – sāļas, saldas, diētiskas, sātīgas, plānas un biezas – saraksts ir nebeidzams! Un brīnišķīgi ir tas, lai sagādātu pilnvērtīgu garšas buķeti, būs iespēja nobaudīt svaigu, gardu kafiju. Izbaudi gardas lietas par 20 EUR.

kompl

Mēs varam piedāvāt tik daudz brīnišķīgu, skaistu un gardu lietu, kas spēj iepriecināt ikvienā dzīves situācijā. Ja nevari izlemt, kur vēlies aizvest savu mīļoto cilvēku, vai nevari izdomāt, kādas virtuves ēdienu gribi nobaudīt, izmanto iespēju un iegādājies dāvanu komplektu “Gardēžu ceļvedis”. Komplektā ir pieejami visdažādākie restorāni, kas spēs apmierināt ikviena gardēža vēlmes. Tevi sagaida daudzveidīgs garšas piedāvājums, dažādas pasaules virtuves un lieliski pavadīts vakars. Dāvanu komplekts būs unikāla dāvana ne tikai tev pašam, bet arī tiem cilvēkiem, kuri nebaidās eksperimentēt ar garšas sajūtām, ir veselīgi dzīves piekritēji, zinātkāri un atvērti visam jaunajam. Ļaujies šīm brīnišķīgajām garšas buķetēm tikai par 40 EUR.

draugi

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *