davana_milotajam_postcard

Pārsteigums mīļotajam

Ir jau vēls rudens. Gan ārā, gan dvēselē paliek arvien tumšāk. Un tikai sniegs vēl nedaudz priecē, bet arī tas pamanās ātri nokust kopā ar līksmo noskaņojumu. Atliek vien sēdēt pie datora un ēst visādus gardumus, bet ar to tālu viss netiksi. Uzlabosim sev noskaņojumu citādāk. Viens no variantiem – sarīkot romantisku vakaru savam mīļotajam, kas palīdzēs atmodināt jūtas!

sasildisanas_pirtina

Sasildīšanās pirtiņā

Randiņš pirtī sasildīs gan Jūs, gan radīs mīlestību. Vispār pirti var dēvēt par ideālu vietu randiņam – kur vēl Jūs varēsiet atslābināties, pabūt divvientulībā, kā arī veselīgi pavadīt laiku? Kaut gan labāk ir izvēlēties nevis pirti, bet atpūtas kompleksu, lai pēc tādas atpūtas nevajadzētu uzreiz doties mājās, bet turpināt romantiskus mirkļus ērtos numuriņos. Piemēram, mājīgā un karstiem randiņiem piemērotā kompleksā „Stārķu Ligzda”. Mums kā reiz ir lielisks piedāvājums: Atpūta diviem tikai par 55 EUR.

garsigas_vakarinas_diviem

Klasika – garšīgas vakariņas restorānā

Ikvienam zināms visīsākais ceļš uz vīrieša sirdi. Kāpēc gan to neizmantot? Protams, vienmēr var iegūglēt un pagatavot kādu neparastu recepti. Bet ir kāds āķis – ēdiens var nesanākt un līdz ar to vakars būs pilnībā sabojāts. Žēl arī tikko svaigi uzlakotā manikīra. Dodieties kopā ar mīļoto uz restorānu, kur būs arī atbilstoša atmosfēra. Un tas var izvērsties par kaut ko ļoti īpašu. Ne jau velti klasiskais randiņš tiek asociēts ar restorānu. Vakariņas diviem izmaksās tikai 50 EUR, ieskaitot pudeli vīna. Izvēlieties piedāvājumu: Īpaši romantiskas vakariņas diviem restorānā Check Point.

alus_degustacija

Alus ceļojums

Alus ir vēl viens zināms ceļš uz vīrieša sirdi. Ja Jums abiem diviem garšo šis dzēriens, tad var sarīkot īstus alus svētkus ar ideāli pieskaņotām uzkodām. Vecrīgā atrodas mājīga iestāde Taverna. Tur kā reiz var sarīkot dažādu alus šķirņu degustāciju. Papildu priekšrocība – zinošie cilvēki varēs pastāstīt daudz interesantu faktu par šo dzērienu. Lai svētki neiesistu robu budžetā, iesakām izmantot mūsu piedāvājumu: „Latviešu alus un uzkodu degustācija ar stāstu” tikai par 29 EUR.

About the author

Laima Skaistā

View all posts

1 Comment

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *