Ir nepieciešams tik maz, lai justos laimīgs!

Prieks, prieks un vēlreiz prieks – to ir patīkami gan dāvāt, gan saņemt, jo ikviens no mums alkst pēc laimes pārpildītām sajūtām. Reizēm ir nepieciešama tikai mierpilna un pavisam vienkārša pastaiga, lai atrastu sevī jaunu enerģijas lādiņu. Citreiz gribas apēst aukstu, gardu, ar šokolādi klātu saldējumu, lai apmierinātu savas vēlmes, kā arī dažreiz vajadzīgs brīvs un smiekliem pildīts vakars ar draugiem.

pasaules-labestibas-diena

Ir nepieciešams tik maz, lai justos laimīgs, bet reizēm sevi iepriecināt var šķist daudz sarežģītāk nekā mēs domājam. Labsirdības nedēļa nozīmē labo darbu nedēļa, kad nesavtīgi cenšamies viens otram palīdzēt, iepriecināt sev apkārt esošos cilvēkus un pēc iespējas vairāk vēlamies kļūt par prieka iemeslu!

5

Šīs nedēļas ietvaros iesakām meklēt jaunas iespējas, kā pārsteigt un nemeklēt ieganstu, kādēļ to darīt. Galvenais no tīras sirds dāvāt un negaidīt neko atpakaļ. Pārsteidz savu draugu uzdāvinot viņam iespēju ar jaudīgām sajūtām atklāt ziemas priekus. Izbrauciens ar sniega motociklu būs aizraujoša atpūta svaigā gaisā. Dāvanu karte kalpos kā vilinošs piedāvājums, lai nesēdētu mājās un gūtu neaizmirstamas emocijas. Adrenalīns, azarts un sportisks gars sagādās atmiņā paliekošas sajūtas. Pakalpojums paredzēts divām personām, tādēļ prieks gan tev, gan draugam. Ņem pie rokas savu izredzēto, dodies uz „Jena Motors“ un traucies pretī visam skaistajam tikai par 30 EUR.

6

Spēcīgs cilvēks ir tas, kurš nepārtraukti mēģina atrast jaunus veidus, kā pilnveidot un attīstīt sevi. Bet arī pašiem stiprākajiem cilvēkiem aptrūkstas laiks, enerģija, vēlme trakulīgi skriet pa pasauli un ķert visu nebijušo. Laiks relaksācijai! Sniedz savam draugam maigas rūpes par viņa veselību ar SPA procedūru ķermenim. Rituāla laikā tiek izmantota dabīga Latvijas produkcija, kas garantē svaiguma un harmonijas sajūtas. Izbaudi dažādu ogu, ziedu un augu aromātus, kas valdzinās ar savu smaržas spēku. Pēc ķermeņa pīlinga, maskas, ietīšanas, sejas aromterapijas un masāžas āda kļūs tvirta, elastīga un iegūs koptas ādas izskatu. Notici mums un dāvā draugam laiku mieram, viņš būs pateicīgs. Pakalpojuma cena tikai 20 EUR.

7

Ar lieliem soļiem tuvojas svētku laiks, kad visi sāk domāt par dāvanām saviem mīļajiem. Iedomājies, cik jauki būtu saņemt neatkārtojamu, ar rokām darinātu un tikai tev domātu dāvanu, kas neprasa liekus skaidrojumus, jo to, cik tā ir īpaša, var sajust uzreiz! Sniedz, kādam no sev mīļiem cilvēkiem, iespēju attīstīt sevī radošo domāšanu un kļūt par mākslinieku. Meistarklase “Glezna uz Stikla” kļūs par vēl nebijušu piedzīvojumu, kurā var piedalīties arī bez priekšzināšanām. Pat pēc viena kursa apmeklējuma būs apgūtas mākslas tehnikas un daudzveidīgie paņēmieni gleznošanai uz stikla. Ikviena burciņa vai pudele mājās, kļūs par dekoratīvu interjera elementu, jo raksti uz stikla virsmām ir neparasti un neiedomājami skaisti, tie izbrīna ar savu maģisko daiļumu. Pakalpojuma cena 25 EUR.

8

Mājās gatavots ēdiens vienmēr ir izteikti svaigs, gards un pagatavots tieši tā, kā tev patīk. Bet, lai izjustu jaunas vēsmas un maigu romantiku jādodas uz restorānu. Nav jau grūti pagatavot siltu maltīti, bet tā nav izklaide, tas ir darbs. Tādēļ iesakām savu mīļoto aizvest elegantās vakariņās uz restorānu “Colombo”. Būs iespēja baudīt gardu maltīti, omulīgu atmosfēru, patīkamu mūziku un neatvairāmu skatu uz Daugavu un Vecrīgu. Restorāna nosaukums ir savdabīgs ar to, ka tas nosaukts par godu leģendārajam jūras braucējam – Kristoferam Kolumbam. Tas nozīmē, ka restorānā atklāsiet jaunas garšas buķetes un lieliski pavadīsiet laiku. Izmanto iespēju un pārsteidz savu mīļoto tikai par 35,57 EUR.

1

Mēs, Postcard.lv, novēlam ikvienam rast spēku sevī un dāvāt nesavtīgu mīlestību!

2

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *