Bērniem viss šķiet iespējams!

Bērni ir apbrīnojami! Tie apbur ar savu atklātību, zinātkāri un gaišo skatījumu uz dzīvi. Viņiem viss šķiet iespējams! Viņi neredz robežas, jo eksistē pasaulē, kas mijas ar iedomu draugiem un mistiskiem spēļu tēliem, kas visu ierasto padara neierastu.

blog_1

Pieaugušiem cilvēkiem ir grūti saprast, kā nepārtrauktā interese par lietām, neizsmeļamā jautājumu kaudze un nebeidzamais enerģijas avots neapsīkst, jo bērns visu laiku ir nepārtrauktā kustībā. Pavisam vienkārši, viņš ir pārāk ieinteresēts izzināt pasauli, lai apstātos.

Lai palīdzētu mūsu mazajiem ķipariem apgūt un izmēģināt dažādas lietas, mēs, Postcard.lv, vēlamies atzīmēt bērnu nedēļu, kuras laikā piedāvāsim dažādas izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes.

blog_3

Katrs gadalaiks ir atšķirīgs un ļoti īpašs. Kas vēl labāk raksturo ziemas priekus, ja ne kalna apmeklējums, slidotava, sniegs un sniegavīru celšana? Šīs izpriecas ir iespējamas tikai ziemā, tādēļ noteikti ir jāizbauda ziemas burvība. Aizvediet savu mazo uz slidotavu un pavadiet kopā aktīvu, priekpilnu dienu. Uz ledus noteikti var jautri pavadīt laiku ar ģimeni, vai pat organizēt oriģinālas dzimšanas dienas pasākumus. Diena, kad izvēlēsieties kāpt uz slidām sagādās Jums pozitīvas atmiņas un daudz lielisku emociju. Aktīva atpūta divatā uz slidām tikai par 12 EUR.

blog_4_4

Baltais sniegs, kas klāj zemi asociējas ar mieru, harmoniju un siltām sajūtām, bet ne visam jābūt tik mierpilnam. Iesakām izmēģināt un sagādāt prieku ar braucienu sniega kamanās. Bērniem tas būs īsts piedzīvojums, jo sajūtas būs neaizmirstamas un pēc šādas izklaides ragaviņas vairs neinteresēs! Lai brauciena laikā nenosaltu tiks izsniegta rakstaina seģene, pančo, apmetņi kājām, siltas cepures-ausaines, sniega brilles un cimdi. Pirms un pēc brauciena varēsiet baudīt krūzi karstas tējas pie kamīna un brauciena pusceļa būs iespēja sasildīties pie ugunskura. Par visu tiks gādāts, arī par to, lai atgriežoties no brauciena Jūs jau saņemtu emocijām bagātas bildes. Pakalpojuma cena tikai 5.69 EUR.

blog_5_5

Ikvienam ir zināms, ka bērniem patīk gatavot ēst, jo viņi nebaidās nosmērēties, viņus fascinē iespēja pašiem radīt gardas lietas, it sevišķi, ja ēdiens, kuru viņi gatavo, pašiem ļoti garšo. Viens no šādiem ēdieniem ir pica, kuras izskatam nav jābūt perfektam, lai būtu garda. Aizved savu mazo ķiparu uz jauno Picēru skolu un tur viņam iemācīs, kā pašam ar savām rociņām pagatavot vienreizēju picu. Viss notiks profesionālu pavāru pavadībā, tādēļ uztraukumam nav pamata. Skola piedāvā arī vecākiem pievienoties picu gatavošanas procesā un garantē lielisku laika pavadīšanu ģimenes lokā. Tikai esi gatavs, ka pēc apmācībām bērns arī mājās vēlēsies nodemonstrēt savas jauniegūtās prasmes. Picēru skola domāta no 4-12 gadus veciem bērniem un pakalpojuma cena 15 EUR.

blog_6

Nav labāka veida, kā radoši nodarbināt un attīstīt bērna prātu, kā ar mākslas palīdzību. Pats vārds “māksla” jau vēsta, ka tajā var brīvi izpausties, spēlēties ar idejām un nav nekādu robežu. Kas var vēl labāk nodarbināt bērnu par rokdarbu un amatniecības pulciņiem? Tādēļ iesakām aizvest savu bērnu uz radošajām nodarbībām, kas paredzētas no 4-10 gadiem. Mākslas radīšanas procesā būs pieejami dažādi materiāli un bērns varēs izmēģināt dažādas lietas – sveču liešanu, filcēšanu, dažāda veida aušanu, šūšanu, darbu ar ģipsi, plastilīnu, audumu, papīru, vasku, dabas un vēl daudziem citiem materiāliem. Bērnu radītie darbiņi priecēs gan viņus pašus, gan Jūs un tie kalpos par lieliskām dāvanām ģimenes locekļiem Ziemassvētkos. Dāvanu sertifikāts uz mākslas studijām tikai par 6 EUR.

blog_7

Bērnam nepieciešamas dažādas aktivitātes, it sevišķi tādas, kurās ir iespējams izlādēt enerģiju un nodoties aktīvam dzīvesveidam. Viens no veidiem ir viņu iepazīstināt ar deju nodarbībām, kurās viņš ne tikai uzlabos savas kustības, veselību, stāju, bet arī koncentrēšanās spējas. DK Dance Theatre piedāvā teatralizētas dejas pasniegšanu, klasiskās dejas pamatus, modernā stila elementus un daudzas citas dejas tehnikas pamatus. Svarīgi ir tas, ka deja palīdz attīstīt plastiku, nostiprina muskuļus un uzlabo asinsriti. Deja nav tikai ritmiska kustība mūzikas pavadībā, tā ir māksla, kas ir apbrīnas vētra. Tādēļ cītīgākajiem audzēkņiem būs iespēja uzstāties uz skatuves auditorijas priekšā. Sniedz iespēju savam mazajam drosminiekam sajust un iepazīt pasauli caur mūziku tikai par 7.11 EUR.

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *