Iesoļo Jaunajā gadā ar plašu smaidu

Kad vieni svētki aizvadīti, jāgatavojas nākamajiem! Vai esi dzirdējis tecinu – kā sagaidīsi jauno gadu, tā pavadīsi visu nākamo gadu? Ja izlem tam ticēt un patiesi uzskati, ka tā ir taisnība, tad sarosies – ir jāsāk plānot. Svarīgi Jauno gadu sagaidīt ar cilvēkiem, kuri tevi iedvesmo, iedrošina darīt trakas lietas, atbalsta pārgalvīgas idejas un neļauj sēdēt mierā. Ir jābūt nepārtrauktā kustībā, lai katrs gads būtu labāks par iepriekšējo.

1

Lai sagatavotos un gūtu spēku jaunām apņemšanām, iesoļotu Jaunajā gadā ar plašu smaidu un priekpilnu seju, aicinām būt aktīviem “Jaunā gada rosības nedēļā”.

2

Izlādējies kārtīgi pirms iestājas Jaunais gads un atstāj visas negatīvās enerģijas Vecajā gadā. Tam visam par lielisku aktivitāti kalpo sports, bet vai nebūtu daudz jautrāk sportu apvienot ar izklaidi? Aicini savus draugus uz peintbola spēli viņiem tā patiks! Šī spēle būs īpaša ne tikai ar to, ka Jūs visi kopā lieliski pavadīsiet laiku, bet arī to, ka piepūšamais peintbola figūru laukums ir viegli pielāgojams katrai klienta vēlmei. Pateicoties zāles apgaismojumam iespējams spēlēt arī diennakts tumšajā laikā, kā arī atstājot minimālu apgaismojumu spēlēt ar pustumsā spīdošajām peintbola lodītēm, šādā veidā iegūstot pavisam jaunas, nebijušas sajūtas. Nevilcinies un meties iekšā piedzīvojumos, pakalpojuma cena vienai personai 19 EUR.

3

Šis ir īstais brīdis, kad izvēlēties savu jauno hobiju. Tai noteikti jābūt aktīvai un dzīvesprieku raisošai nodarbei. Tādēļ iesakām apgūt senu dejas mākslu – vēdera dejas! Šis dejas veids ir patiesi valdzinošs un ļoti pievilcīgs, jo tiklīdz kā sieviete iemācās valdīt pār savu ķermeni, viņa jūtas daudz pašpārliecinātāka un drošāka pati par sevi. Dejas ikvienai sievietei sniegs sievišķīgas manieres un uzlabos plastiku. Vēdera dejas, patīkamu austrumu mūzikas motīvu pavadījumā, sniedz iespēju uzlabot savu fizisko formu, kā arī gūt pozitīvas emocijas un lieliski pavadīt laiku. Nepalaid garām iespēju izmēģināt vēdera dejas pirms Jaunā gada iestāšanās, viena nodarbība tikai par 6,50 EUR.

4

Lai gan šogad ziema mūs nelutina ar sniega segu, tas nenozīmē, ka šajā laikā mēs nevaram izklaidēties trakulīgos braucienos pa bezceļu. Brauciens ar kvadraciklu būs tieši tas kas vajadzīgs, lai jaudīgi noslēgtu veco gadu un ar milzīgu emociju virpuli iesoļotu jaunajā. Kvadracikls palīdzēs iztrakoties un aizmukt no ikdienas rutīnas. Ar kvadraciklu varēs braukt 30 minūtes, tādā veidā pārbaudot savas spējas vairākās trasēs. Ja jutīsies pārliecināts par savām spējām, tad būs iespēja izvēlēties arī sarežģītāku trasi, kas iekļauj braukšanu pa smilšu karjeru vai meža trasi. Ņem savu draugu pie rokas un ķer adrenalīnu tikai par 50 eur.

5

Katrs gads sākas ar tādu kā mazu intrigu, jo nekad nevar zināt, kas tevi sagaida, un vienmēr ceri, lai kas tas arī būtu, galvenais, lai tas būtu kas patīkams. Gluži tāpat ir arī ar kvesta istabām – tās ir noslēpumainas, intriģējošas un aizraujošas. Lai Tu vairāk uztrenētu aci un pamanītu jaunas iespējas Jaunajā gadā, kas var aizvest Tevi pie apbrīnojamas veiksmes, iesakām sākt ar kvestu “Alise brīnumzemē”. Tā ir spēle, kas aizvedīs neticamā ceļojumā pa pasaku valstību. Tā būs lieliska iespēja, kā izklaidēties draugu lokā, un, kā pārbaudīt visas savas zināšanas un prasmes, lai izpildītu komandas uzdevumus. Pārbaudiet sevi — pagūstiet atrast visas slēptuves un atminēt visas mīklas, un nepieļaujiet iespēju, ka pasaku tēli Jūs aizved neceļos. Būs jautri, izmēģini! Pakalpojuma cena 50 EUR.

6

Jaunas apņemšanās, jaunas idejas, jauns skatījums uz dzīvi – tas visprecīzāk raksturo “Jaunā gada rosības nedēļu”! Kas vēl labāk spēs izkliedēt šaubas un bailes par pārgalvīgām izklaidēm? Izbaudi neaizmirstamu lēcienu ar izpletni instruktora pavadībā! Tas būs kā jaudīgs starts, kas nepieļaus iespēju spert soli atpakaļ, jo tiklīdz būsi pārkāpis pāri lidmašīnas malai  – tu būsi gatavs visam jaunajam, ko sarūpējis tev Jaunais gads! Tev būs lieliska iespēja paskatīties uz zemi no 3000 metru augstuma, un izbaudīt satraucošas sajūtas 200 km/h brīvā kritienā. Lai cik savādi tas neizklausītos, lēciena laikā varēsi „saklausīt” īstu klusumu, izbaudīt mieru, pārdomāt visas paveiktās lietas un izlemt ar ko vēlies sākt tiklīdz nokļūsi uz zemes. Mēs garantējam, tas būs tā vērts! Izbaudi lēcienu par 156,52 EUR.

Mēs, Postcard.lv, novēlam, lai Jaunajā gadā ikviens uzdrošinās sapņot lielas lietas!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *