Jauns gads, jauns sākums

Jauns gads sniedz iespēju sākt visu no jauna. Tas ir īstais brīdis, kad mainīt ieradumus, rast sevī mieru un pilnveidot sevi. Ugunīgais Gaiļa gads neļaus sēdēt mierā, jo tas ar savu neparedzamo dabu mūs priecēs ar dažādiem pārsteigumiem, aicinot būt aktīvākiem kā jebkad agrāk. Runā, ka šis Gaiļa gads mīl improvizēt, un tas nozīmē tikai vienu, tas noteikti palīdzēs visiem tiem cilvēkiem, kas neatzīst noteikumus, rīkojas intuitīvi un spontāni.

Nav laika, lai sēdētu mierā, jāsāk rīkoties! Ikvienam no mums šajā gadā jākāpj ārā no savas komforta zonas, jābūt pozitīviem, radošiem un ar vēlmi izmēģināt jaunas lietas. Lai Tev būtu vieglāk kļūt aktīvam, sniedzam Tev ieskatu par dažādiem apmācības kursiem. Tu vienmēr būsi ieguvējs, ja turpināsi apgūt jaunas lietas. Izmanto šī gada ugunīgo raksturu sev par labu – lec iekšā jaunās aktivitātēs!

glavn

Viss jaunais vienmēr šķiet biedējošs, jo Tu nekad nevari zināt, kas tevi sagaidīs. Bet tieši tur slēpjas viss skaistais, jo ja neizmēģināsi – neuzzināsi! Ja zini kādu meitenei vai pusi vecumā no 11-22 gadiem, vai arī Tu pats esi šajā vecuma kategorijā, un vienmēr esi lolojis sapni par modeļu karjeru, tad šis ir īstais brīdis, jo gads ir tikai sācies un nav laika vilkt to garumā! DANDY Modeļu un talantu studija piedāvā lielisku iespēju gūt ieskatu modeļu pasaulē un uzsākt savu profesionālo karjeru. DANDY aģentūra palīdzēs jauniešiem attīstīt sevī būtiskāko – mācēt sevi pasniegt, apzināties talantus, izkopt tos, kā arī veidos izpratni par skaisto un veselīgo. DANDY Modeļu aģentūrai ir ilgu gadu pieredze, tādēļ garantējam, ka apmācības būs ļoti profesionālas un kvalitatīvas. Apmācības palīdzēs ne tikai izkopt ārieni, bet arī iekšējo pasauli, kas palīdzēs veiksmīgi veidot tālāko nākotni un karjeru. Pakalpojuma cena uz 4 mēnešiem tikai 55 EUR.

Dolce and Gabbana Fashion Show, Ready To Wear Collection Fall Winter 2016 in Milan

Mūsdienās par ļoti populāru aksesuāru ir kļuvusi māksla – skaisti izrotāts ķermenis ar hennas palīdzību. Mehendi ir sena ķermeņa apgleznošanas māksla, izmantojot hennas rakstus. Šī māksla pastāv vairāk nekā 5000 gadu un katru gadu paliek ar vien populārāka. Zīmējumi ķermenim piešķir īpašu un izsmalcinātu izskatu, un tiek uzskatīts ka tie nes laimi un aizsargā no neveiksmēm, nomierina prātu, labvēlīgi ietekmē organismu un noskaņojumu. Šo iemesla dēļ, jau vien ir vērts apgūt ķermeņa apgleznošanas mākslu. Iesakām izmēģināt hennas zīmēšanas meistarklasi un rast iespēju pašai izrotāt gan savu, gan citu cilvēku ķermeni ar maģiskiem, brīnumaini skaistiem zīmējumiem. Pakalpojuma cena par 3 stundu apmācību tikai 35 EUR.

mehendi

Ikviens no mums vēlas būt pats savas dzīves noteicējs… Viennozīmīgi šādu brīvību sniedz autovadītāja tiesības! Iedomājies to sajūtu – tiklīdz kā Tev rodas vēlme kaut kur doties, aizceļot, apskatīt jaunas vietas, rast iedvesmu, viss kas Tev jādara ir jāiesēžas automašīnā un jādodas. Tev nebūs nevienam jālūdz palīdzība, vai jāmeklē kompānija, jo  ir patīkami baudīt laiku, esot arī vienam. Ja Tev vēl nav tiesības, vai tu zini kādu, kurš novērtētu šādu dāvanu, iesakām B kategorijas teorētiskās apmācības autoskolā KRUSTOJUMI.LV, un tas kļūs par jaunu, jaudīgu starts jaunajam gadam. Paver plašas iespējas tikai par 4,99 EUR.

masina

Relaksēties un būt harmonijā ar sevi nodrošina labu veselības stāvokli, enerģiju un pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Ķermeņa masāžai piemīt spēks, kas ne tikai palīdz atbrīvoties no visa negatīvā, bet uzlabo arī koncentrēšanās spējas. Vai esi gatavs apgūt masāžas noslēpumus? Apmeklējot ABHUANGA masāžas kursus Tu iemācīsies pareizi un kvalitatīvi sniegt saviem mīļajiem masāžu. ABHUANGA masāža ir procedūra, kas sniedz dziļu relaksāciju un atjauno ķermeni. Tās praktizēšana aizsargā pret stresu, nemieru, trauksmi un iztukšotību. Pats labākais ir tas, ka tieši šī masāža uzlabo pasaules uztveri un stabilizē psihisko stāvokli, kas mūsu trauksmainajā ikdienas ritmā būs ļoti noderīgi. Iemācies dāvāt kvalitatīvu un ārstniecisku masāžu tikai par 75 EUR.

masage

Skaistas lietas iepriecina ikvienu sievieti. Neatkarīgi no vecuma, vienmēr patīkami saņemt un dāvāt pašizgatavotas lietas. Vai nebūtu jauki iemācīties apgleznot zīdu un tekstilu, un būt radošai dāvanu izgatavošanā? Zīda un tekstila apgleznošanas nodarbības sniegs zināšanas  un iemaņas audumu apgleznošanā. Kā arī tas būs lielisks veids kā iepriecināt savus mīļos. Ikviens Tevis radītais darbs būs oriģināls un nekārtojams, tieši tas to padarīs par ļoti īpašu dāvanu. Apmeklē apgleznošanas nodarbības tikai par 20 EUR.

risunok

Mēs, Postcard.lv, novēlam krāsainu, panākumiem bagātu un daudzpusīgu jaunā gada sākumu!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *