5 skaistuma noslēpumi | Rūpes par veselību


Reizēm, kad iegrimstam savos darbos, ģimenes dzīvē un visā apkārt notiekošajā, aizmirstam pienācīgi parūpēties par sevi pašu. Neatkarīgi no tā vai runājam par vīrieti, vai sievieti, ikviens no mums vēlas izskatīties labi. Skaista, veselīga āda, apburošs smaids, pievilcīga āriene nenozīmē tikai rūpes par savu izskatu, bet arī par veselību.

shutterstock_237513244

Mēs, Postcard.lv, esam sarūpējuši vairākus pakalpojumus, kas būs kā lielisks starts uz veselīgāku dzīvi un labāku pašsajūtu.

1

Gribas sacīt, ka galvenais skaistuma noslēpums ir laba pašsajūta, pašpārliecinātība un lieliska atpūta ar mīļajiem cilvēkiem. Jebkura izklaide, kas ļauj atslēgties no ikdienas rutīnas, nodrošina spēku un uzlabo garastāvokli. Vīrieši reizēm uzskata, ka masāžas ir paredzētas tikai sievietēm. Lai lauztu šo stereotipu piedāvājam romantisku SPA rituālu pārim “Vaniļas debesis”. Romantiska sveču gaisma, relaksējoša mūzika, reibinošs vaniļas aromāts, rožlapiņas un dzirkstošs dzēriens – ļaus Jums abiem atklāt vēl nepieredzētas sajūtas. Piešķil romantikas dzirkstelīti savām attiecībām tikai par 45 EUR.

shutterstock_377720848

Ne jau velti mēs dzīvojam tehnoloģiju laikmetā, kas sniedz iespēju lutināt cilvēku no A līdz Z. Tai skaitā ietilpst arī masāžas, kuras nodrošina jaunākās tehnoloģijas. Pats svarīgākais, ka tās ne tikai uzlabos pašsajūtu, bet arī veselību! SPA seanss hidromasāžas kapsulās, pateicoties mainīgajam ūdens spiedienam, trenēs un uzlabos asinsvadus, kā arī veicinās audu un orgānu apgādi ar skābekli un barības vielām. Pats labākais, ka seansa laikā nav nepieciešams novilkt drēbes – ķermenis paliek sauss! Ūdens spēks sausās hidromasāžas SPA kapsulā, sniedz neaizmirstamas sajūtas – relaksē, uzlabo veselību, noņem noguruma un smaguma sajūtu kājām, tas viss tikai par 25 EUR.

3

Rokas ir viena no ķermeņa daļām, kas spēj pastāstīt par mums, kādi esam. Biznesa vidē tās varētu dēvēt par cilvēka vizītkarti. Satiekot jaunus cilvēkus, mēs paspiežam roku, tajā brīdi mēs varam sajust, redzēt un noprast, vai konkrētā persona pienācīgi rūpējas par sevi. Sievietēm tas ir daudz vieglāk, jo viņas var uztaisīt gaumīgu manikīru ne tikai, lai iepriecināt sevi, bet arī, lai atstātu labu iespaidu uz apkārtējiem. Tādēļ iesakām manikīru ar gēlu. Tas ir noturīgs un ļoti populārs, jo stundas laikā var tikt pie skaistiem un koptiem nagiem. Patīkami ir tas, ka nagu dizains neaprobežojas tikai ar vienkāršu lakas uzklāšanu, tagad ir iespēja izrotāt nadziņus ar svarovski kristāliem, zīmējumiem un līnijām. Steidz iepriecināt sevi un izrotā savus nadziņus tikai par 18 EUR.

shutterstock_222525826

Vēl kāds lielisks un gaumīgs papildinājums ķermeņa izrotāšanai ir hennas zīmējumi. Tā ir sena ķermeņa apgleznošanas māksla, kuras pirmsākumi meklējami Ēģiptē, Indijā un citās tuvo Austrumu valstīs. Šī māksla pastāv jau vairāk kā 5000 gadu un pēdējo gadu laikā ir kļuvusi ļoti populāra arī Latvijā. Ja Jūs ticat maģijai un brīnumainām lietām, tad hennas zīmēšanas meistarklase – mehendi, būs lielisks papildinājums Tavai zināšanu bāzei. Zīmējumi no hennas ir ne tikai rotājums, bet arī aizsargs, jo tiek uzskatīts, ka mehendi nes laimi un aizsargā no neveiksmēm, nomierina prātu, labvēlīgi ietekmē organismu un noskaņojumu. Saki, kas gan var būt labāks par to, kā pašam iemācīties un apgūt lietas, kas ir burvību pilnas? Pakalpojuma cena 35 EUR.

shutterstock_68716348

Skaists smaids ir cilvēku rota. Ir patīkami būt pašpārliecinātam par sevi un nekautrēties par savu smaidu, ļaut vaļu priekam un bezgalīgiem smiekliem. Tādēļ iesakām saudzīgu zobu higiēnu –  Air Flow. Tā ir efektīva mutes dobuma tīrīšana, kas nodrošina ievērojamu zobu emaljas dzidrināšanu. Air Flow ļauj bez zobu emaljas balināšanas noņemt cigarešu, kafijas, tējas un vīna traipus. Lai iegūtu veselus un skaistus zobus, pareiza un rūpīga mutes higiēna nodrošinās ilgnoturīgu rezultātu. Parūpējies, lai arī tavs smaids ir pērļu balts. Pakalpojuma cena 29.99 EUR.

shutterstock_421333789

Mēs, Postcard.lv, novēlam palutināt sevi ar relaksējošām procedūrām un, lai skaista šī turpmākā nedēļa!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *