Advente ir Ziemassvētku gaidīšanas laiks

Advente ir Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kad mājās galdus rotā adventes vainags ar četrām cerību pilnām svecītēm, kuras pamīšus, viena pēc otras, tiek aizdegtas, vēstot, ka Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem. Sirdis un prātus lēnām pārņem svētku sajūtas, un gaisā virmo mandarīnu, piparkūku smaržas un mīlestības pildītas emocijas. Savlaicīgi jāsāk gatavoties steidzīgākajiem svētkiem gadā, lai svētku vakars tiktu aizvadīts mierpilnās sajūtas ģimenes un tuvu draugu lokā.

2

Lai būtu iespēja labāk sagatavoties svētkiem un radītu lieliskas idejas dāvanām, Postcard.lv piedāvā krāšņas, aizraujošas dāvanas! Ieskaties un iedvesmojies…

3

Nav nekā labāka par relaksējošu atpūtu pēc saspringtas darba dienas, kas ļauj atslābināties, iedvesmoties un uzlādēties. Sevišķi baudāmi tas ir pēc svētkiem, jo, lai cik patīkami nebūtu tiem gatavoties, domājam, ka ikviens piekritīs, ka gatavošanās process ir nogurdinošs. Apelsīnu-šokolādes SPA rituāls būs lieliska dāvana Tev un tavam mīļotajamTā sniegs ne tikai laiku mieram un harmonijai, bet arī uzjundīs romantiskas sajūtas. Mūzika, sveču gaisma un smarža rituāla laikā, liks aizmirst ikdienas rūpes un steigu. SPA rituāls aprūpēs ikvienu Jūsu ķermeņa daļiņu, un Jūs varēsiet izbaudīt vanniņu kājām ar apelsīnu ēterisko eļļu, apelsīnu skrubi, šokolādes ķermeņa masāžu un šokolādes ietīšanu. Sapņainās sajūtas papildinās karstais šokolādes dzēriens pēc procedūras. Tas būs maģisks sajūtu piedzīvojums Jums diviem tikai par 50 EUR.

4

Vai esi kādreiz mielojis acis skatoties uz vienreizējiem dabas skatiem, aizraujošām augstceltnēm, dzīvniekiem un savu tuvinieku emocijām? Bildes spēj iemūžināt visu to, ko prāts reizēm var aizmirst, tādēļ ir būtiski ķert mirkli. Dāvana vienas dienas “fototūrisma” pārgājiens būs patiess baudījums, jo sniegs daudz pozitīvas emocijas, apvienojot sevī pastaigu, mākslu, jaunu pieredzi un zināšanas. Iespējams, ka neesi profesionāls fotogrāfs, bet dziļi sirdī Tev vienmēr šķitis, ka spēj ieraudzīt un iemūžināt brīžus, kurus citi palaiž garām, tad zini, fototūrisma pārgājiens domāts tieši Tev. Katra pārgājiena vadītājs ir pieredzējis fotogrāfs, kas palīdzēs ar padomu un pamācīs, kā labāk fotografēt attiecīgajā vietā. Un kas zina, iespējams Tev izdosies notvert godalgas cienīgus skatus – debess atspīdumu baltajā sniegā, meža zvēru nakts pastaigas, vai pat krāsu piesātināto ziemeļblāzmu! Atrodi sevī mākslinieku tikai par 50 EUR.

7

Ikvienā fotoattēlā var atrast ko īpašu, kas liek novērtēt mums apkārt esošo! Kādēļ šādas lietas iemūžināt, ja tās netiek atrādītas plašākai auditorijai un neiepriecina nevienu citu, kā tikai Tevi pašu? Lieliska dāvana un vienreizējs interjera papildinājums ir kanvas gleznas. Uz tām ir iespējams uzdrukāt visu, ko sirds vien vēlas. Foto gleznas uz audekla ir stilīgs un moderns interjera atribūts istabās, birojos, sabiedriskās vietās. Tā ir oriģināla dāvana, kas atklāj tavu pasauli un redzējumu uz to. Bildes, kas tapušas ģimenes saietos, garās, vientuļās pastaigās vai emociju pārpildītos brīžos būs kolosāla dāvana taviem tuviniekiem, jo nekas neiepriecina vairāk par personīgi radītām lietām. Radi pats savu daiļdarbu tikai par 30 EUR.

5

Svētkiem nav obligāti jābūt mierīgiem, it sevišķi tas attiecas uz cilvēkiem, kas ir adrenalīna un asa izjūtu cienītāji. Viņiem šāds miers un klusums var nozīmēt tikai trauksmi, tādēļ iesakām ķert baudu lidinoties virs pilsētas. Ja zini kādu, kurš alkst skatīt pilsētvidi no putna lidojuma, vai pats esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas sajūtas, izbaudi lidojumu ar deltaplānu. Lidojums ar pacelšanos no ūdens virsmas būs satraucošs mirklis. Tā laikā varēsiet redzēt Rīgas sirdi – Vecrīgu ar krāšņajiem māju un baznīcas torņiem, kā arī to, kā Daugava ieplūst jūrā. Lai sajūtas nekad neaizmirstu lidojums tiks iemūžināts fotogrāfijās un video. Ķer mirkli tikai par 30 EUR.

6

Lielisks veids, kā atslābināties ir pirts apmeklējums – tas atbrīvo ķermeņa garu un rada relaksējošas sajūtas. Uzdāvini saviem mīļajiem atpūtu ūdens relaksācijas centrā “Unimarine SPA”, un ikviens jutīsies apmierināts. Bērni varēs baudīt ūdens priekus, kamēr vecāki veldzēsies džakuzi, baudīs saunu vai turku tvaika pirti. Baudu papildinās SPA bāra gardie dzērieni, kas būs pagatavoti ideālā temperatūrā. Relaksācijas centrs sniedz plašas atpūtas iespējas, apmierinot ikviena vēlmes. Pēc “Unimarine SPA” centra apmeklējuma ne tikai bērni, bet arī vecāki jutīs enerģijas pieplūdumu un jaunu spēku turpmākajām dienām! Palutini savu ģimeni ar kopīgu atpūtu tikai par 41 EUR.

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *