zemes_diena

Zemes diena

Zaļa zāle, spēcīgi koki, veselīgas ogas, auglīga zeme – tā ir mūsu vide, pa kuru ik dienas mēs staigājam, kuru elpojam, un kurā dzīvojam. Tāpat kā cilvēkam, tā arī zemei ir sava dzimšanas diena. 22. aprīlis ir pasludināts par Starptautisko Zemes dienu, kuru atzīmē vairāk nekā 175 valstīs. Tieši šī iemesla dēļ, tika radīta Zemes stunda, kad visi pasaules iedzīvotāji tiek aicināti uz vienu stundu izslēgt elektrību un nodoties klusumam. Cilvēki tiek aicināti pievērst lielāku uzmanību apkārtējai videi, tiek veidotas talkas, kad visi sanāk vienuviet, sadodas rokās, lai palīdzētu Zemei elpot. Cilvēcei katru dienu vajadzētu rūpēties par savu vidi, par savu zemei, jo tā mums ir tikai viena.

Lai godinātu Zemes dienu un sniegtu Tev iespēju atrast veidu, kā novērtēt un izbaudīt visus zemes sniegtos labumus, mēs esam sarūpējuši ieskatu, kas palīdzēs izbaudīt šo dabai veltīto dienu.

zemes_diena_bruklenu_masaza

Zeme mums ir sniegusi tik daudz skaistu iespēju, kā pilnveidot, izklaidēt un attīstīt sevi. Tā sniedz tik daudz dažādu labumu – sārtas ogas, sulīgus augļus, smaržīgus ziedus, kurus mēs varam izmantot mūsu skaistumkopšanas procedūrās. Interesanti ir tas, ka katrs dabas brīnums rotā zemi un tie palīdz uzlabot cilvēka pašsajūtu. Par vislabākajiem skaistumkopšanas līdzekļiem tiek uzskatīti tie, kuri veidoti no dabīgiem materiāliem. Tādēļ ir patīkami palutināt sevi SPA centros, kurā tiek pasniegts viss labākais tavam ķermenim. Patiess dabas pieskāriens ādai kļūst par brīnumlīdzekli. Spēcīgā brūklene uzlabo un atsvaidzina ādas krāsu, relaksē un intensīvi mitrina, tādēļ mēs Tev piedāvājam izmēģināt relaksējošu brūkleņu SPA rituālu tikai par 22 EUR! Galvenais, lai šī procedūru ļautu Tev izgaršot zemes spēku un savaldzinātu, lai arī turpmāk smeltos iedvesmu no dabā pieejamajiem materiāliem.

zemes_diena_fototurisma_pargajiens

Paveroties apkārt Tu vari ieraudzīt apbrīnojami skaistas lietas, ainavas un dabas brīnumus. Ikdienas steiga un rūpes, atņem mums iespēju apstāties. Cilvēkiem svarīgāk ir parūpēties par sev nepieciešamām lietām, bet kā ir ar mūsu acīm un dvēseli? Arī tām ir nepieciešams baroties. Emocionālu stabilitāti un harmoniju sniedz, ar vārdiem neaprakstāmie, Zemes dabas skati. Saules riets jūrā, koku galotnes, kalni, dūmakains ezers meža vidū – ikvienam šādus skatus gribas iemūžināt, lai pēc tam varētu smelties iedvesmu un gremdēties atmiņās par tā brīža gūtajām emocijām un sajūtu uzplūdumiem. Tieši tādēļ mēs piedāvājam iespēju iegūt savus pirmos atelpas brīžus, iemācīsim uzņemt labākas kvalitātes bildes un skatīties profesionāli caur kameras objektīvu, ar vienas dienas pakalpojumu – fototūrisma pārgājiens tikai par 50 EUR. Pārgājiena laikā iegūsi pozitīvas emocijas, apvienojot sevī pastaigu, mākslu, jaunu pieredzi un zināšanas. Saplūsti ar dabu un uzlādē sevi!

zemes_diena_izjade_ar_zirgu

Nekas vairāk neraksturo Zemi, kā pati daba un dzīvnieki. Spēks, miers un klusums ir tas, ko cilvēks var iegūt apvienojot šīs divas lietas. Tādēļ mēs iesakām izbaudīt izjādi zirga mugurā gleznainā mežā. Tas palīdzēs atslābināties un iegūt daudz pozitīvu emociju. Zeme mūs nav apdalījusi ar iespējām, tieši pretēji, tā mūs ir nodrošinājusi ar visdažādākajiem labumiem, tādēļ mums ir jāciena un jānovērtē vieta, kurā mēs dzīvojam. Spēks, kuru sniedz dzīvnieks palīdzēs stiprināt organismu un uzlabot imūnsistēmu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Daba atslābinās prātu un dvēseli, ļaus sajust tās maigo pieskārienu, baudpilnās klusuma skaņas, putnu dziesmas un vēju, kas spēlēsies ar Taviem matiem. Kāp zirgam mugurā, aizver acis, dziļi ieelpo un traucies uz priekšu. Atbrīvojies no saspringuma tikai par 20 EUR kopā ar sev mīļoto cilvēku. Tu vari būt drošs, šo brīvības sajūtu Tu neaizmirsīsi.

Īpaši zemes dienai esam sarūpējuši pārsteigumu: 20% atlaidi pirkumiem Postcard.lv dāvanu servisā, izmantojot Promokodu “ZEME”.

About the author

Laima Skaistā

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *