Valentīndienai tuvojoties pāru labākās dāvanas

Februāra mēnesis asociējas tikai ar vienu, bet mīlestības pilnu dienu – Valentīndienu. Reizēm pat šķiet, ka šī diena ir visa mēneša garumā, jo par to vien runā un tirdzniecības centri laistās sarkanās krāsās. Patiesībā jauki, ka šie svētki mums liek aizdomāties vairāk pašiem par sevi un savu mīļoto cilvēku, jo dažreiz ikdienu steigā aizmirstam, ka kopā pavadītajam laikam ir liela nozīme.

Arī mēs, Postcard.lv, esam sarūpējuši kolosālas iespējas, kā izklaidēties šajā nedēļas nogalē, lai vēl vairāk ar emocijām un atmiņām piesātinātu šo mēnesi.

love1

Nav nekā labāka par relaksējošu un mierīgu atpūtu divatā, kaut vai, ja tā ir tikai kopīgi izbaudīta masāža – visā tajā procesā ir kas ļoti īpašs. Tā ļauj Jums vienam otru ieraudzīt citā gaismā un liek mīlestības dzirkstij iedegties no jauna. Rituāla laikā ir jūtams siltums, intimitāte un saikne starp Jums abiem. SPA procedūra “Mīlestības dzirkstelīte” sniegs Jums abiem lielisku atpūtu, liekot aizmirst par ikdienas rūpēm un nesaprašanos savā starpā, atbrīvojot vietu harmonijai un mīlestībai. Jūs abi tiksiet lutināti! Piedāvājumā “viņai” ietilpst – visa ķermeņa pīlings, masāža, ietīšana kanēlī ar sejas masku un masāžu. Piedāvājumā “viņam” ietilpst – muguras masāža, pīlings un pēdu masāža. Izbaudiet kopā pavadītos brīžus! Pakalpojuma cena 45 EUR.

love2

Nedēļas nogalē piedāvājam doties neaizmirstamā vienas dienas ceļojumā uz Igaunijas alus galvaspilsētu – Tartu. Tā ir Igaunijas otra lielākā pilsēta un tai piemīt savs šarms. Tā Jūs apburs ar savu viduslaiku valdzinājumu, romantisko garu un senām alus pagatavošanas tradīcijām. Ceļojuma laikā dosieties uz vienīgo Alus muzeju, kur būs iespēja uzzināt alus vēsturi un nobaudīt vairākas alus šķirnes. Kā arī izpriecāsieties ūdens atrakcijas parkā AURA, kur varēsiet ļaut “savam iekšējam bērnam” izklaidēties pa ūdens trubām, laiski atpūsties burbuļvannā, saunā un pirtī. Tā būs lieliska, ar emocijām bagāta diena! Papildus izpriecām būs iespēja apskatīt Igaunijas arhitektūru, tā Jūs noteikti neatstās vienaldzīgu. Nesēdi mājās, izklaidējies savādāk šajā nedēļas nogalē tikai par 52,36 EUR.

love3

Pirmssvētku aktivitātēm nav jābūt mierīgām, tās drīkst būt arī trakulīgas, intriģējošas un noslēpumainas. Mēs zinām kādu lielisku izklaidi, kas atklās Jūsu savstarpējās sadarbības prasmes un to, cik labi spējat reaģēt saspringtās situācijās. Izmēģiniet kopā vieno no spilgtākajām kvesta istabām “Aiz stikla”! Sajūtas būs satraucošas, jo šajā istabā nav nevienas atslēgas vai koda, kas palīdzētu Jums no tās izkļūt. Istaba veidota tā, lai spēlētāji meklētu oriģinālus un neierastus veidus, kā atrisināt uzdevumus. Būs interesanti! Pakalpojuma cena 35 EUR.

love4

Mūsdienās vakariņot ārpus mājām vairs nešķiet nekas sevišķs, bet vai esi kādreiz tā īpaši saposies, lai restorānu apmeklējums kļūtu par svinīgu un neaizmirstamu notikumu? Iesakām nevilkt garumā un izbaudīt omulīgu, skaistu vakaru restorānā “Vērdiņš”. Tur Jūs varēsiet baudīt Eiropas un austrumu virtuvi, kas gluži vai lutinās Jūsu garšu kārpiņas. Katrs varēs atrast sev vispiemērotāko, piedāvājumā iekļauts arī diētiskais ēdiens. Izbaudi gardus ēdienus, izsmalcinātu servisu un vienkārši labu vakaru kopā ar savu mīļoto cilvēku tikai par 21,33 EUR.

love5

Tuvojoties Valentīndienai esam sarūpējuši kādu ļoti baudāmu, mazliet intīmu un vārdiem neaprakstāmu piedāvājumu. Ikviens pāris kaut reizi mūžā ir aizdomājies par kopīgu fotosesiju, kas paredzēta tikai viņiem abiem. Izaicinām Jūs būt pārdrošiem, pārliecinātiem par savām attiecībām un nodoties erotiskai fotosesijai. Tas ir unikāls mākslas veids, kur fotogrāfs rūpīgi veido attēla kompozīciju, lai rezultātā iegūtu mākslinieciskas un jutekliskas fotogrāfijas, atstājot vietu arī iztēlei… Ticiet mums, tas būs vienreizējs ceļojums, kā arī lieliska dāvana mīļotajam cilvēkam! Uzdrīksties un iepriecini savu dvēseli ar vēl ko nebijušu tikai par 80 EUR.

love7

Mēs, Postcard.lv, novēlam smaidu, apskāvienu pilnu februāra sākumu!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *