Uzdāvini baudpilnas sajūtas!

Katra diena ir kā jauns sākums, lai pārdomātu iepriekšējo un saskatītu jaunas iespējas, kā uzlabot esošo. Ikvienam no mums ir izstrādāts savs ikdienas rituāls, kas, mijoties ar darbu, rūpēm, stresu, reizēm pārvēršas par rutīnu, jo neatliek laika, lai parūpētos par savu garīgo pasauli un karstākajām vēlmēm.

Maigas rūpes, sajūta, ka tevi lutina un mīl ne tikai relaksē, bet arī iedvesmo un piešķir ikdienas gaitām košāku nokrāsu. Laiks sapņus pārvērst realitātē!

Esam Tev sarūpējuši lieliskas vietas un veidus, kā papildināt savu un mīļotā dienu ar baudpilnām sajūtām.

bauda

Nokļūt pasaku valstībā ir pavisam vienkārši, jo pasaka sākas tur, kur laiks apstājas un neeksistē vairāk nekas, izņemot Jūs divus. Atpūtas komplekss „Klidziņa”, kas atrodas pašā Daugavas krastā, sniedz lielisku iespēju baudīt divvientulību un aizbēgt no pilsētas steigas. Relaksējošu atpūtu baudīsiet ik uz soļa, jo Jūs lutinās gan dabas valdzinošais skaistums, gan restorāna īpašie ēdieni un kolosāla atmosfēra visapkārt. Kopā Jūs varēsiet baudīt atspirdzinošus dzēriens, brokastis un relaksējošu nakti divvientulībā. Palutini sevi un mīļoto atpūtas kompleksā tikai par 35 EUR.

klidzina

Tautā runā, ka romantiska atpūta spēj piešķilt jaunu dzirksti attiecībām, tādēļ iesakām izbaudīt romantisku SPA rituālu pārim – “Vaniļas debesis”. Rituāls Jums abiem sagādās neaizmirstamas sajūtas, kura laikā ar maigi skanošu mūziku, romantisku sveču gaismu, galvu reibinošiem aromātiem un dzirkstošiem dzērieniem sniegs iespēju atklāt no jauna savu iekšējo skaistumu un labsajūtu. Procedūrā ietilpst vaniļas-piena vanniņa kājām, vaniļas-kokosa skrubis ķermenim, masāža ar zemeņu eļļu, aromterapija un afrodiziaku krēma uzklāšana. Sajūti tauriņus vēderā tikai par 45 EUR.

vaniljas

Tik pat baudpilna un sajūtām bagāta ir pāru masāža “Mīlestības dzirkstelīte”! Tā palīdzēs atbrīvoties no stresa, nesaskaņām, rūpēm un savstarpējām domstarpībām, atsvaidzinot Jūsu starpā mīlestību un harmoniju. SPA rituāla laikā sajutīsiet, iespējams, ilgi nepiedzīvoto divvientulību ar savu mīļoto. Masāžas “Mīlestības dzirkstelīte” piedāvājumā ietilpst ķermeņa pīlings, sejas masāža un maska, pēdu masāža un  kanēļa ietīšana. Ļaujies relaksācijai un izbaudi mirkli tikai par 45 EUR.

milestibas

Vai esi kādreiz skatījies citu pāru bildes un uzlūkojis tās ar mazu skaudības sajūtu, jo Tev nav bijusi vēl iespēja iemūžināt savas mīlošās attiecības? Nesatraucies, piedāvājam Tev lielisku iespēju  – fotosesija pārim “Love Story”. Jau pats gatavošanās process būs aizraujošs un interesants, ieraudzīsiet savu otro pusīti no cita skata punkta un tas liks novērtēt visu īpašo, kas starp Jums abiem dieviem eksistē. Ķeriet mirkli – iemūžiniet savu mīlestību un laimi, kuru, ar šo bilžu palīdzību, varēsiet izpaust visai pasaulei vai paturēt noslēpumā tikai starp Jums abiem. Foto studija ir aprīkota ar visu nepieciešamo, lai būtu iespēja kreatīvi izpausties, un pēc tās Jūs saņemsiet 50 fotogrāfijas ar standarta apstrādi un 5 fotogrāfijas ar papildus apstrādi. Izmanto iespēju iemūžināt mīlestību tikai par 68 EUR.

fotoses

Tik pat ļoti, kā SPA masāžas, ceļojumi un dažādas kopīgas aktivitātes, satuvina arī kopīga vakariņošana netradicionālā vietā. Par šādu vietu gribētos uzskatīt gruzīnu restorānu “Hačapuri”, jo tā piedāvātā ēdienkarte sniedz iespēju Latvijā baudīt Gruzijas tradicionālos ēdienus. Restorānā Jūs sagaidīs ar viesmīlību, tradicionālo mūziku un pārsteidzoši mājīgu atmosfēru. Cenšoties saglabāt autentiskumu gan ēdienu pagatavošanā, gan atmosfērā, gan arī Gruzijas gastronomiskajās un viesmīlības tradīcijās restorāns ir izpelnījies lieliskas atsauksmes no apmeklētāju puses. Palutini sevi un savu mīļoto ar gardām vakariņām tikai par 20 EUR.

hacapuri
Mēs, Postcard.lv, iesakām izmēģināt visu jauno!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *