Lieldienas – vieni no būtiskākajiem latviešu ģimenes svētkiem.

Katrai tautai ir vairāki svētki, kuri tiek īpaši gaidīti, atzīmēti ar vērienu un tiek piekoptas tradīcijas, kas cēlušās jau senajos laikos. Mūsu senči jau senatnē bija iecienījuši dzīvot saskaņā ar dabu, tādēļ gada saulgriežus saistīja ar dabas maģisko spēku. Pateicoties brīvajai uztverei un harmoniskajam dzīvesveidam ir izveidojušās gadsimtu ilgas tradīcijas, kuras turpina pārmantot no paaudzes uz paaudzē. No visiem svētkiem Lieldienas ir vienas no tradicionālākajiem un bagātīgākajiem svētkiem, kas savieno tradīcijas ar maģiju, veidojot īpaši skaistu šo svētku dienu!

Katrs ticējums sevī slēpj īpašu vēstījumu un kā uzskatīja mūsu senči, tad katrs no tiem spēj ietekmēt vairākas, dzīvei svarīgas daļas – labklājību, veselību, skaistumu, saticību, prieku!

Mēs ticam brīnumiem un zinām, kā uzlabot svētku dienas, lai vairotu Jūsu labsajūtu, prieku un Jūs sajustu īsto dabas vilinājumu!

lieldienasgalvena

Svarīgi pareizi piekopt un īstenot tradīcijas, savādāk nepiepildīsies tās vēstījums, bet nekur nav teikts, ka tās nedrīkstētu uzlabot, un ar to mēs domājam, papildinot ar dažādām aktivitātēm! Olu cīņas ir iespējams īstenot visur, galvenais, lai tās būtu raibas! Tādēļ iesakām papildināt šo dienu ar brīnišķīgu aktivitāti dabā, kas sagādās patiesu prieku, jo romantiska izjāde zirga mugurā neatstās vienaldzīgu nevienu. Pēc tam, kad būsiet “izkāvušies” ar olām, izbaudiet dabu un harmoniju nesteidzīgā izjādē tepat Ādažos. Zirgs ir dzīvnieks, kas simbolizē spēku un brīvību, tieši šo iemeslu dēļ izjāde pa mežu palīdzēs Jums atslābināties un rast spēku iedvesmojoties no dabas svaigā pieskāriena. Izbaudiet kopā neaizmirstamas sajūtas, vēju matos, saules starus un dzīvnieka sparu tikai par 28,44 EUR divām personām!

arzirgiem

Svētkos ģimenei jābūt kopā, it sevišķi jau Lieldienās! Ticējumi vēsta, ka katrai īstai saimniecei Lieldienu olas jākrāso pašai. Dabīgās krāsas olām dod maģisku spēku un satuvina ģimeni. Lai uzlabotu saticību ģimenē aicinām svētku dienā ne tikai krāsot olas, bet arī izklaidēties visiem kopā Ufogolfa laukumā. Ufogolfs jeb disku golfs ir “lidojošā šķīvīša” spēle, kuras uzdevums ir ielidināt šķīvīti grozā. Spēle būs aizraujoša un šķitīs interesanta ikvienam cilvēkam neatkarīgi no viņa vecuma, jo tās radītais sacensības gars Jums visiem kopā liks jautri pavadīt laiku. Rūpējieties par ģimenes labsajūtu un baudiet aktivitātes svaigā gaisā! Pakalpojuma cena 11,38 EUR trīs personām!

a-young-woman-throwing-a-frisbee-in-a-field

Šo svētku laikā gaisā virmo maģija un noslēpumi, kas ne tikai rada saticību, prieku, bet arī spēj vairot skaistumu! Kopš senču laikiem tiek uzskatīts, ja Lieldienu rītā mazgā seju tekošā ūdenī, tad visu turpmāko gadu saglabāsies mundrums, veselība, gaišs prāts un skaistums! Lai vairotu Jūsu skaistumu un iespēju sajusties lieliski, aicinām apmeklēt SPA rituālu “Paradīzes ābolītis”. Kopā ar mīļoto cilvēku varēsiet baudīt maigo, skaisto, harmonisko pasaules būtību, kas liks aizmirst ikdienas rūpes un steigu, un lieliski papildinās svētku noskaņu. Jūs lutinās ar relaksējošu vanniņu kājām, ābolu pīlingu, masāžu ar kanēļa eļļu, ābolu maskas uzklāšanu, ietīšanu, aromterapiju un vitamīniem bagātu tēju. Izklausās burvīgi, vai ne? Relaksējies kopā ar mīļoto tikai par 45 EUR.

parumasaza

Pūpolsvētdienā var izbaudīt pirmo tradīciju, un tā ir pēršana ar pūpoliem. Tiek uzskatīts, ka pēršanas laikā, sakot maģiskos vārdus “apaļš kā pūpols, vesels kā rukts; veselība iekšā, slimība ārā” cilvēkam tiek nodota spēcīgā dabas veselība. Galvenais tik jāraugās, lai pēršanas laikā nenokrīt pūpolu galviņas. Lai pilnībā veicinātu un uzlabotu veselību, iesakām relaksējošu un ārstniecisku procedūru, kas lieliski papildinās Lieldienu atpūtu. Dodieties uz sāls istabu un baudiet jūras gaisa svaigumu, spirgtumu, un ļaujieties baudpilnām sajūtām. Atpūta sāls istabā palīdz atjaunot imunitāti, uzlabot vielmaiņas procesus, pasargāt no toksīniem un kaitīgām vielām. Turklāt šis gaiss ir lielisks līdzeklis ādas stāvokļa uzlabošanai. Pēc sāls istabas apmeklējuma būs sajūta, ka svētku brīvdienas esi pavadījis kalnos vai pie jūras! Rūpējies par sevi un spēcini savu veselību tikai par 25 EUR.

salsistaba

Ikvienos svētkos ir svarīgi izbaudīt svētku maltītes un Lieldienās galvenā ēdienu sastāvdaļa ir olas! Bet ikvienam kārtīgam latvietim vienveidīgs ēdiens ilglaicīgi nespēj sniegt labsajūtu. Tādēļ iesakām par godu svētkiem ieturēt maltīti restorānā “Čemodāns”. Tā ir vieta, kas aizvedīs Jūs ceļojumā uz jebkuru Eiropas valsti, jo restorāns piedāvā izbaudīt spāņu, itāļu, franču, portugāļu un latviešu iemīļotākos ēdienus, prasmīgu pavārmeistaru izpildījumā. Izbaudiet kopā ar mīļoto lielisku atmosfēru, gardus ēdienus un perfektu apkalpošanu! Pakalpojuma cena 20 EUR divām personām.

shutterstock_82161283

Mēs, Postcard.lv, novēlām šajos svētkos spēcīgas olas, aizraujošas olu cīņas, neaizmirstami pavadīt laiku ģimenes lokā un noķert ašo Lieldienu zaķi!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *