Aktīvās atpūtas dāvanas

Sports – tas ir viss

Sveicināti, dārgie draugi! Īpašs sveiciens veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējiem! Ja Jūs vēl arvien neesat aktīvo un veselīgo cilvēku klubiņā, neatlieciet to uz vēlāku laiku, jo līdz Jaunajam gadam atlicis maz laika.

boulinga_spele

Aizraujoša boulinga spēle

Aktīvs dzīvesveids jāuzsāk tikai ar patīkamām un jautrām aktivitātēm, piemēram, var savākt kompāniju un doties spēlēt boulingu, kur nošausiet vairākus zaķus uzreiz. Pirmkārt, tas ir papildu iemesls satikt draugus. Otrkārt, jautri pavadītais laiks ir garantēts. Un, treškārt, Jums nāksies spēlēt diezgan aktīvi! Atcerieties izmantot mūsu piedāvājumu – jautri pavadiet laiku TOSS boulinga hallē tikai par 20 EUR!

slidosana_diviem

Divatā uz slidām!

Vēl labāk ir sportot kopā ar mīļoto! Bet trenažieru zālē būs garlaicīgi, bet paslidot – tieši tas, kas vajadzīgs. It īpaši, ka ārā ir ziema un līdz ar to gribētos ko šim gadalaikam atbilstošo. Sakarā ar to, ka daba nelutina mūs ar sniegu un salnu, mums ir iespēja paslidot slēgtā Volvo sporta centra slidotavā. Pēc aktīvās atpūtas te var relaksēties mājīgā kafejnīcā kopā ar savu mīļoto.

skeitosipeds

Brauciens ar skeitosipēdu

Vietējie Kuļibini neguļ un izdomā arvien jaunus riteņu veidus. Lūk, kārtējais interesants jaunums, kas obligāti jāizmēģina – skeitosipēds (SKATE CYCLE). Savā būtībā, tas ir jaunās paaudzes skeitbords, kas transformējies divos riteņos ar diametru 23 cm, kas savā starpā ir savienoti ar alumīnija šarnīru. Kājas tiek ievietotas riteņu iekšpusē. Lai vadītu tādu agregātu, visu laiku jākustina kājas. Līdz ar to, ja Jums nepieciešams uztrenēt tieši ķermeņa apakšdaļu, tad izmantojiet mūsu piedāvājumu – pavizinieties ar skeitosipēdu tikai par 14.21 EUR.

About the author

Laima Skaistā

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *