Neaizmirstamās brīvdienas tuvojās

Saulainais laiks dāvā iespēju un vēlmi izbaudīt vasarīgas izklaides, kas ikvienam no mums, kurš ir sailgojies sajust vasaras pieskārienu, sagādā īstu baudu. Tas ir grēks, ja skaistas dienas jāpavada mājās, tādēļ ikvienam šajās maija brīvdienās jādodas laukā, lai izklaidētos, smietos, sportotu un vienkārši atpūstos svaigā gaisā.

Mēs esam par neaizmirstamām brīvdienām, tādēļ ieskaties mūsu izveidotajā piedāvājumā un atrodi sev vislabāko atpūtu!

family

Brīvdienas ir paredzētas tam, lai ikviens no mums atļautos mazliet vairāk! Ekskursija ir īstais izklaides veids, kā izbaudīt un priecāties par siltajiem laikapstākļiem, un dotos mazliet tālāk, lai iepazītu kaimiņvalstis! Vienas dienas piedzīvojums Lietuvā paliks atmiņā uz mūžu, jo ne katru dienu var baudīt pastaigu starp koku galotnēm. Anīkšču kūrortpilsētā Tev būs iespēja doties vienreizējā pastaigā pa tiltu priežu mežā starp koku galotnēm. Vārdiem neaprakstāmie dabas skati iedvesmos un liks elpai aizrauties, jo Tev būs iespēja baudīt brīnišķīgus skatus un dabas sniegto mieru. Papildus tam Tev būs iespēja Etnokosmoloģijas muzejā vērot sauli no Eiropā lielākā teleskopa un kas zina, iespējams tieši Tu atklāsi visus kosmosa noslēpumus. Kā arī ceļojuma laikā Tev iemācīs gatavot Lietuvas tradicionālo torti un būs iespēja sastapt Eiropā lielākos dzīvniekus – Sumbrus! Esi aktīvs brīvdienās un dodies mazā ceļojumā. Pakalpojuma cena 18,70 EUR vienai personai.

lietuva

Mums ir jāpriecājas, ka esam ieskauti starp divām brīnišķīgām valstīm – Lietuvu un Igauniju. Katrai no tām piemīt kas īpašs, tāpat kā Latvija, arī šīs zemes vilina ar savu skaisto dabas valdzinājumu. Vienas dienas ceļojums pa Igauniju liks atslābināties un izbaudīt dabas spēku. Tev un tavam ceļojuma biedram būs iespēja apskatīti Keilas leduskritumu, kas ir sešus metrus augsts un vairākus desmitus metru plats, kā arī izbaudīsi Keilas ūdenskrituma apbrīnojamo ziemas skatu, kura veidojumi līdzinās varenām ledus skulptūrām. Papildus tam Jums būs iespēja apskatīti Igaunijas platāko ūdenskritumu – Jegala un iepazīt Tallinas brīnumskaisto vecpilsētu. Kā arī, ja kāds no Jums ir liels saldummīlis, tad Baltijas Marcipāna muzeja un galerijas apmeklējums būs lielisks noslēgums Jūsu ceļojumam. Uzdrošinies palutināt sevi un savu mīļoto!! Pakalpojuma cena 56,38 EUR divām personām!

iga

Latvija ir mūsu zeme, kuru mēs varam apceļot jebkurā sev pateicīgā laikā, tādēļ šajās brīvdienās, kas izvēlējušies palikt tepat Rīgā, piedāvājam izklaidēties mazliet savādāk. Pārbaudi savas zināšanas un spējas orientēšanās spēlē “Pilsētas labirinti”. Tā būs lieliska izklaide draugu lokā, it sevišķi tad, ja Jums patīk strādāt komandā un kopīgi meklēt risinājumus. Spēles laikā Jums būs jārisina dažādi uzdevumi un jāatmin dažādas mīklas, lai varētu virzīties uz priekšu. Jums būs atļauts izmantot mobilos telefonus un internetu, tādēļ ikvienu uzdevumu var izpildīt, jābūt tikai attapīgiem, uzmanīgiem un ātriem, un neaizmirstiet izbaudīt kopā būšanu. Pakalpojuma cena 19,99 EUR vienai personai.

riga

Mēs visi neesam vienādi, tādēļ esam sarūpējuši izklaides, kas patiks tiem, kam lielā cieņā adrenalīns un ātrums! Peintbola spēlei piemīt kas īpašs, jo tā ir ne tikai jautra izklaide, bet arī nodrošina sacensības garu un sniedz adrenalīna deva kā puišiem, tā arī meitenēm. Lai spēle būtu aizraujoša un emocijām bagāta Andrejsalas peintbola parks ir parūpējies par lielisku teritorijas aprīkojumu. Spēles laukumā ir tranšejas, aizsegkonstrukcijas no paletēm, laukuma vidū divstāvīgs forts, kā arī milzīgas un masīvas betona konstrukcijas, kas paredzētas lai slēptos no pretiniekiem vai tieši pretēji efektīvi uzbruktu no slēpni. Lai spēles laikā sacensību gars nezustu tiek doti dažādi uzdevumi un izspēlētas tematiskās misijas. Izbaudi spēles sniegto prieku un iztrakojies kārtīgi peintbola laukumā tikai par 12 EUR vienai personai.

peintbols

Motociklu sezona ir oficiāli atklāta, tas nozīmē, ka laiks laiskam braucienam! Nereti nākas dzirdēt, ka brauciens ar mocīti šķiet kā tāls sapnis ne tikai vīrietim, bet arī sievietei. Tad nu lai piepildītu šo sapni un sniegtu neaizmirstamas sajūtas piedāvājam pavisam īpašu braucienu ar Kawasaki Vulcan motociklu, pieredzējuša vadītāja vadībā. Brauciens ar moci sniegs Tev neaizmirstamu brīvības piedzīvojumu, kādu iespējams izbaudīt tikai traucoties ar motociklu, ļaujot matiem dejot līdz ar vēju un sirdij pukstēt straujāk! Piepildi savu sapņus un iepriecini savu sirdi ar vienreizēju 60 minūšu braucienu tikai par 50 EUR.

mocis

Draudzīgā POSTCARD.LV komanda novēl labu noskaņojumu un neaizmirstamas brīvdienas!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *