Tas brīdis ir klāt, Ziemassvētki ir atnākuši

Tas brīdis ir klāt, Ziemassvētki ir atnākuši! Visapkārt steiga, greznas lietas, izrotātas egles un smaidīgi cilvēki. Šis ir burvīgais dāvināšanas laiks, kas vijas ar pārdomām par paveikto, piedzīvoto un izjusto, jo ikdienu mēs skrienam, neapstājamies, bet tiklīdz kā pienāk Ziemassvētku vakars, laiks vairs nesteidzas. Tas ir laiks, kad ikviens no mums ievelk dziļi elpu un, aizmirstot par visu, ļaujas svētku burvībai.

9

Lai atvieglotu gatavošanās procesu, dāvanu iegādi saviem mīļajiem, piedāvājam lieliskas idejas, kas spēs iepriecināt ikvienu dāvanu saņēmēju. Pievilcīgs, svētkiem atbilstošs, noformējums un vilinošs dāvanas saturs – izvēlies, ko dāvināt un liec zem eglītes!

2

Aizved savus mīļos kārtīgās svētku vakariņās. Ikviens ģimenes loceklis būs patiesi priecīgs par iespēju pavakariņot ārpus mājām, neuztraucoties par ilgstošu darbošanos virtuvē un kaudzi ar netīriem traukiem, līdz ar to tas nodrošina kvalitatīvi veltīt laiku savai ģimenei. Izbaudiet kopīgā burvīgu maltīti panorāmas restorānā „IL CIBO DEL PAPA”. Tas ir viens no retajiem Rīgas restorāniem, kas ne tikai lutina ar savu ēdienu, bet arī ar elpu aizraujošu panorāmas skatu uz pilsētu. No septītā stāva paveras lielisks skats uz jumtu korēm un baznīcas torņiem. Restorāns „IL CIBO DEL PAPA” piedāvā izbaudīt Eiropas un Itālijas virtuves ēdienus, un tas būs romantisks ceļojums pa garšas pasauli Ziemassvētku vakarā tikai par 50 EUR.

3

Nav labāks relaksācijas veids par masāžu. Ja kāds no taviem mīļajiem, vai tu pats, ikdienā saskaries ar lielu slodzi, jūti, ka tavs ķermenis ir  “uzvilkts”, tad šis ir īstais brīdis, kad ieslīgt baudpilnā un veselīgā mierā. Izbaudi zaļās tējas masku, gaismas terapiju un visa ķermeņa antistresa masāžu, kas būs kā brīnumlīdzeklis pret stresu un depresiju. Svētku laikā ikvienam jābūt harmonijā ar sevi un jājūtas laimīgam, tādēļ šis būs īstais veids, kā atgūt pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Visa ķermeņa antistresa masāža ar ēterisko eļļu ļauj atgūt spēkus un atpūsties pēc saspringtas darba dienas. Procedūra ar piparmētras ēteriskajām eļļām ir piemērota ikvienam ādas tipam, it īpaši sausai ādai, kas pēc masāžas kļūst gluda, elastīga un svaiga. Atsvaidzini, uzmundrini un uzlabo veselības stāvokli tikai par 15 EUR. Lieliska dāvana visiem tiem, kas nebaidās baudīt dzīvi!

4

Pēc lustīgajiem un rosīgajiem svētkiem lielisks enerģijas avots būs sajūtu rituāls “Zemene šokolādē”. Jo kas gan var nodrošināt labāku labsajūtu par svaigām ogām un šokolādi? Dāvā saviem mīļajiem iespēju ļauties saldajam šokolādes vilinājumam. Masāža būs ne tikai jaudīgs enerģijas lādiņš, bet arī augstvērtīgs veselības avots, kas sniegs ādai visus nepieciešamos vitamīnus un mikroelementus! Rituāls „Zemene šokolādē” nostiprina imūnsistēmu un asinsvadus, intensīvi mitrina ādu, kā arī efektīvi novērš priekšlaicīgu šūnu novecošanos, turklāt Tava āda tiks dziļi barota un bagātīgi apgādāta ar A, B, E, C, K vitamīniem, kas nodrošinās tvirtu, elastīgu ādu un valdzinošu izskatu. Uzdāvini iespēju mirdzēt tikai par 30 EUR.

5

Svētkus un dāvanas neviens negaida vairāk par bērniem, tādēļ mazos ķiparus jālutina īpaši. Neatkarīgi vai dāvanu saņēmējs ir meitene vai puisis, ikviens no viņiem būs priecīgs saņemt dāvanā aizraujošu braucienu ar kartingu! Mēs neatklāsim, kas šajā aktivitātē ir tik īpašs, bet ikviens kurš ir izmēģinājis ir “starā”, un tiklīdz kā brauciens ir galā, ir gatavs mesties jau nākamajā kartinga piedzīvojumā. Kartinga halle piedāvā īpašu atmosfēru, aizraujošu trasi, atpūtu un izklaidi vienlaicīgi. Brauciens ar kartingu ir emociju pārpildīts brīdis – adrenalīns, patīkams satraukums un pozitīvs piedzīvojums neatstās vienaldzīgu!  Uzdāvini izbaudīt asas izjūtas traucoties jaudīgajā kartingā tikai par 12 EUR.

10

Ziemassvētki ir ne tikai mierīgs svētku laiks, bet tas ir arī pirmais vēstnesis tam, ka gads tūlīt noslēgsies. Katra gadu ikviens no mums apņemas lietas, kuras vēlas īstenot jaunajā gadā, lai kļūtu par labāku un veiksmīgāku cilvēku. Tad nu lai galva nepārstātu ģenerēt jaunas idejas, mēs iesakām dāvāt neierastu dāvanu, kas uzlabos koncentrēšanās spējas. Kvesta spēle “Beikerstrīta 221b” ir jautra laika pavadīšanai praktiski jebkurā kompānijā. Tā izklaidēs, mācīs kā sadarboties komandā, liks būt atjautīgam un saglabāt vēsu mieru saspringtās situācijās. Jo likme ir liela – jāizglābj sava komanda, tiekot ārā no istabas. Mazliet pačukstēsim priekšā, 60 minūšu laikā būs jāatmin slepkavas vārds, vadoties tikai pēc kvesta istabā iekļautajām mīklām, atstātajām lietām un norādēm. Uzdāvini iespēju jaudīgi iesākt 2017.gadu tikai par 50 EUR. Un vari būt drošs – šādas spēles iedvesmo!

Mēs, Postcard.lv, novēlam ikvienam siltus un mīlestības pilnus svētkus!

8

Un atceries, ka īstās dāvanas ir tās, kas iedvesmo, relaksē un sniedz iespēju baudīt mirkli – te un tagad. Priecīgus Jums visiem svētkus!

 

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *