Valentīndiens dāvanu idejas

Jau aiz muguras ir vismīļākie svētki – Ziemassvētki un Jaunais gads, tas nozīmē, ka mīlniekiem ir laiks gatavoties nākamajam svarīgam un lieliskam iemeslam iepriecināt savu otro pusīti – Svētā Valentīna dienai. Un atkal paliek aktuāls jautājums, ko lai uzdāvina, lai patīkami pārsteigtu savu mīļoto cilvēku. Steidzamies Jums palīgā un piedāvājam izvēlēties no vairākiem variantiem.

starspace

Zvaigžņu romantika

Vislabākā dāvana Visu mīlētāju dienā – bez šaubām, tas ir randiņš kādā neparastā un romantiskā vietā. Kas var būt romantiskāks par zvaigžņotām debesīm? Jūs varat organizēt neaizmirstamu randiņu, vērojot miljoniem mirdzošo zvaigžņu. Lai to īstenotu, Jums jāiegādājas sertifikāts romantiskajam randiņam zem STARSPACE observatorijas debesīm un jāuzdāvina tas savai otrajai pusītei, lai vēlāk kopā dotos baudīt šo pasaku!

izjade_diviem

Romantiska zirgu izjāde diviem

Ja Jūs abi dodat priekšroku aktīvai atpūtai, tad Jūsu otra pusīte noteikti novērtēs, ja divatā dosieties romantiskā zirgu izjādē pa mežu. Jūs gaida neaizmirstami iespaidi – Jūs varēsiet izbaudīt ne tikai divvientulību, bet arī skaistu apkārtējo dabu, kā arī komunikāciju ar gudriem dzīvniekiem – staltiem zirgiem. Ģērbjaties ērti un dodieties ceļā, pretī piedzīvojumiem!

vakarinas diviem

Neaizmirstamās vakariņas restorānā “Gadalaiki”

Visu mīlētāju dienu grūti iedomāties bez garšīgas un izsmalcinātas maltītes kopā ar savu dārgo kādā restorānā. Ja iepriekš piedāvātie varianti neatbilst Jūsu gaumei, tad uzdāviniet otrajai pusītei vakariņas romantiskajā un mājīgajā restorānā „Gadalaiki”. Turklāt nevienam nav noslēpums, ka ceļš uz vīrieša sirdi ved caur vēderu. Bet šajā restorānā Jums piedāvās ļoti garšīgus ēdienus, līdz ar to šis ir nepārspējams variants! Vienlaicīgi varēsiet pavadīt laiku neatkārtojamā atmosfērā.

hotelis_diviem

Lai neviens netraucētu

Protams, ka vislabākā un noderīgākā dāvana mīļotajam cilvēkam ir uzmanība un mīlestība. Uzdāviniet šajos svētkos iespēju pabūt divatā un kopā netraucēti atpūsties. Izslēdziet telefonus un dodaties baudīt divvientulību divvietīgajā Hotel Kaupo numuriņā. Tā ir neliela, bet visnotaļ mājīga viesnīca, kas atrodas mūsu valsts gleznainajā vietā, netālu no Siguldas. Iedomājieties, vakariņas sveču gaismā, bet Jūsu numuriņa logi skatās tieši uz viesnīcas skaisto dārzu. Un neviens netraucē Jūsu atpūtai.

laulibu_gredzeni

Par godu mūžīgai mīlestībai

Ja Jūsu attiecības jau ir tik ļoti nopietnas, ka pēc ilgi gaidītās frāzes “Vai Tu kļūsi par manu sievu”, Jums atbildēja “Jā!”, tad par lielisku dāvanu Visu mīlētāju dienu kļūs laulību gredzeni pēc pasūtījuma. Pēdējā laikā pāri lielākoties izvēlas gredzenus ar gravējumu vai īpašu zīmējumu vai pat formu, distancējoties no klasikas. Ja kopā Jūs varēsiet izlemt un vienoties, kādi laulību gredzeni simbolizēs Jūsu mūžīgo mīlestību un maigumu, tad tie rotās Jūsu pirkstus ilgus un laimīgus laulības gadus.

About the author

Laima Skaistā

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *