Talantu nedēļā esi brīvs un radošs!

Pasaulē ir vairāk nekā 9 miljardi iedzīvotāju un katram no mums piemīt kas īpašs. Ikvienam no mums ir kāda lieta, kas padodas vislabāk, tādēļ pasaule ir tik skaista, jo neesam vienādi. Par talantu bieži sauc spēju labi atdarināt kaut ko jau esošu, bet īstenībā par talantīgu cilvēku uzskata tādu, kurš spēj radīt vēl ko nebijušu un svaigu. Ir tik daudz sfēras, kurās var attīstīties un papildināt savas prasmes, tādēļ gribas sacīt, ka nevajag aprobežoties tikai ar vienu lietu, jo kas zina, iespējams Tev labāk padodas kas cits.

1

Ar savu māksliniecisko, kreatīvo vai pārdrošo talantu mēs spējam iepriecināt apkārtējos un sniedzam ieskatu paši par sevi, savu dzīves garšu. Talantu nedēļas ietvaros iesakām būt zinātkāriem, trakiem un  izsalkušiem pēc jaunām lietām. Pat tad, ja Tu jau zini, kas tev patīk un padodas, mēs, Postcard.lv, palīdzēsim atrast un iepazīstināsim ar visdažādākajām lietām.

3

Ja Tev vienmēr patikusi brīvības sajūta, jūti savu piederību dabai, dzīvniekiem un labprātīgi savu brīvo laiku pavadi svaigā gaisā, tad iesakām bezrūpīgu izjādi ar zirgu. Jau pašā pamatā šāda aktivitāte asociējas ar mierpilnu un baudāmu atpūtu, jo nav nekā skaistāka par Latvijas dabu, vēja plūsmu matos un zirga aulekšiem. Tā būs aizraujoša izjāde ar zirgu skaistā, gleznainā apvidū pie Daugavas krastiem. Ja tomēr gribas izjust vēl ko valdonīgāku, tad ir iespēja doties izjādē pa pļavu – zāļu un ziedu aromāts nevienu neatstās vienaldzīgu. Kas zina, varbūt tieši šī izjāde atklās Tavu apslēpto talantu un raisīs vēlmi kļūt par “zirgu vārdotāju”. Pakalpojuma cena 20 EUR.

4

Ne visiem pie sirds iet mierīgas atpūtas, reizēm tieši pretēji gribas iztrakoties un izlaist no skapja visus savus velnēnus. Šādos gadījumos lieliski noder adrenalīna pilns braucies ar krosa motociklu. Ikvienam azarta un asu izjūtu cienītājam būs iespēja izbraukt ar Honda krosa motociklu slēgtā trasē, kuras garums ir 400 metri. Brauciena laikā varēsi justies droši, jo Tev tiks iedots pilns drošības aprīkojums un pirms mežonīgā brauciena tiks sniegta profesionāla instruktāža. Tautā runā, ka pietiek tikai ar vienu šādu braucienu, lai kļūtu atkarīgs un justos izsalcis pēc asām izjūtām. Ja Tev vienmēr ir paticis ātrums un adrenalīna sajūta asinīs, tad zini, ka iespējams šis ir tavs apslēptais talants, kurš klusītiņām Tevī audzis un gaidījis, kad to atklāsi. Pakalpojuma cena 20 EUR.

5

Bieži mēs skatāmies uz citu cilvēku uzņemtajām fotogrāfijām un apbrīnojam, cik gan skaista izskatās apkārtējā pasaule. Bet kādēļ jāmielo acis svešās bildēs, ja pats var uzņemt elpu aizraujošus kadrus? Ja izjūti sevī patiku pret apburošām bildēm, skaistiem skatiem, cilvēku emocijām un pasaules kustību, tad attīsti sevī fotogrāfa talantu. Piedāvājam padziļinātus fotokursusfotomākslas pamati. Kursi palīdzēs saprast fotomākslas nianses, ļaus izmēģināt sevi dažādos fotogrāfijas virzienos, un izvēlēties sev visinteresantāko fotogrāfijas žanru. Pakalpojuma sniegtās iespējas ir daudzveidīgas un plašas. Iegūsti īstu fotogrāfa redzējumu tikai par 21 EUR. Tas būs tā vērts!

6

Relaksācija, miers un līdzsvarspatīkama sajūtu buķete, it sevišķi pēc nogurdinošas darba dienas. Ar rokām var radīt brīnišķīgas lietas, bet nav jau teikts, ka tām jābūt taustāmām. Masiera galvenais ierocis, kas spēj radīt neaprakstāmas sajūtas, ir viņa rokas. Gribas ticēt, ka tām, pašām sev neapzinoties, piemīt talants apmierināt ķermeni un tā garu. Esi ieguvējs un iemācies sniegt pats kvalitatīvu masāžu saviem mīļajiem. Mukhabhyanga ir gadu tūkstošiem sena indiešu masāža, kas sevī slēpj zināšanas par organisma attīrīšanu, audu atjaunošanu, ādas barošanu un tonizēšanu. Masāžas laikā jau pēc neilga brīža ir jūtams, kā mazinās saspringums un parādās dievišķīga labsajūta. Apgūsti Mukhabhyanga masāžas kursus par 75 EUR un kļūsti par talantīgu masāžas meistaru.

7

Rokdarbi, rokdarbi, rokdarbi – talantīgs cilvēks no nekā radīs apbrīnojamas lietas. Tā kā tuvojas svētki un dāvanu saiņošanas laiks, tad iesakām būt radošiem un pašiem kreatīvi iesaiņot dāvanas. Šķiet, ka nekā grūta tur nav, kā vien aptīt kasti ar dāvanu papīru, uzsiet banti un dāvana gatava pasniegšanai. Bet vai zināji, ka skaists dāvanu iesaiņojums liek pašai dāvanai izskatīties vērtīgākai? Nekavējies, jo laika vairs nav daudz, un steidz sevī atklāt rokdarbnieces talantu ar dāvanu saiņošanas meistarklasi – Ekspress kurss. Kursa ietvaros uzzināsi par ietinamā papīra veidiem, to raksturu un īpatnībām. Iemācīsies precīzi izmērīt, sagriezt, ietīt, salīmēt un, pats galvenais, izveidot unikālu papīra apģērbu dāvanai. Kļūsti par dāvanu ietīšanas lietpratēju tikai par 9.99 EUR.

Postcard.lv novēl atklāt sevi no jauna!

9

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *