Skaistam un sajūtu bagātam izlaidumam!

Izlaidums ir nozīmīgs un ievērības cienīgs brīdis. Absolvēt bērnudārzu, skolu jeb kādu citu mācību iestādi nozīmē, ka cilvēks ir gatavs spert savu nākamo soli pretī izaugsmei. Šādi mirkļi ir jāsvin un jāatzīmē no sirds!

Izlaiduma dāvanai nav jābūt milzīgai, bet tai noteikti jārada smaids absolventa sejā un jāspēj nodrošināt priekpilnas sajūtas! Rūpēs par Jums un Jūsu absolventa prieku esam sagādājuši vasarīgas un baudpilnas atpūtas, kas iepriecinās ikvienu dāvana saņēmēju. Palutini savu absolventu ar mūsu dāvanām!

untitled

Pēc saspringta mācību gada un nogurdinošajiem eksāmeniem, kas radījuši pārlieku lielu stresu, atpūta SPA centrā būs tieši tas, kas nepieciešams, lai atgūtu spēku, mirdzētu no prieka un justos pacilāts! Vasaras augļos mīt dziedinošs un uzmundrinošs spēks, tādēļ noteikti jāizmanto šī gadalaika sniegtās iespējas. Kārdinošais sajūtu rituāls “Zemene šokolādē” bagātīgi lutinās ādu ar pašiem svarīgākajiem vitamīniem, nostiprinās imūnsistēmu, atbrīvos no noguruma, kā arī atjaunos veselīgu ādas izskatu un sniegs patīkamas izjūtas. Procedūrā ietilpst relaksējoša galvas masāža, pilna ķermeņa masāža ar šokolādes maisījumu un zemeņu pīlingu, kā arī šokolādes-zemeņu ietīšana ķermenim, nodrošinot liftinga efektu un sejas masāža, kas atsvaidzinās ādas izskatu un nostiprinās iegūto mieru. Procedūru apvienojums atbrīvos organismu no spriedzes, uzlabos fizisko un garīgo labsajūtu. Dāvā prieku un relaksāciju tikai par 30  EUR.

3

Var sacīt, ka izlaidums ir sava veida vēstnesis, kas ziņo, ka oficiāli ir iesākusies vasara. Tas nozīmē, ka laiks pienācis nesteidzīgām vakara pastaigām, dažādiem festivāliem, jautrai laiku pavadīšanai draugu lokā un vienreizējām peldēm jūrā. Saule, silts vējš un jūra ir baudu kombinācija par kuru sapņo ikviens, tādēļ lai vēl vairāk to izbaudītu piedāvājam absolventu palutināt ar jautru braucienu ūdens motocikla sēdeklī. Brauciens būs brīvs un nepiespiests, galvā būs domas tikai par esošo un lieliskajām sajūtām. Sniedz iespēju baudīt ātrumu, viļņus, šļakatas, smieklus un pilnīgu brīvības sajūtu. Dāvanu saņēmējam būs iespēja vizināties ar jaudīgo, divvietīgo ūdens motociklu Kawasaki 12, kurš garantē drošu braucienu un lielisku manevrēšanu ūdenī. Uzdāvini iespēju kļūt par viļņu pavēlnieku tikai par 20 EUR.

udensmocis

Vasara ir paredzēta tam, lai dotos meklēt piedzīvojumus, nakšņotu zem zvaigžņotām debesīm, baudītu ūdens priekus un atpūstos lieliskās kompānijās. Brauciens ar kanoe ir izklaide, kas nodrošinās visas iepriekš minētās lietas, tādēļ dāvā absolventam iespēju piepildīt vasaru ar emociju pārbagātiem mirkļiem. Ceļojums sāksies Siguldā un vedīs uz Rāmkalniem, kur pēc brauciena Jūs varēsiet sameklēt sev tīkamu vietiņu, uzsliet telti un pavadīt vasarīgu nakti svaigā gaisā. Brauciens priecēs ar majestātiskiem skatiem! Uzreiz izbraucot no Siguldas skatam pavērsies Velna ala klintis, tad sekos 70. gados būvētais vanšu tilts gājējiem – viens no skaistākajiem gājēju tiltiem Latvijā. Savukārt maršruta vidusdaļā nometne „Lielais akmens”. Tā ir veca plostnieku apmetne, kur Gauja met strauju līkumu. Un tur – krasta malā, koku ieskauts un strauta apskalots, atrodas lielais akmens… Lai saglabātu intrigu un neatklātu visas noslēpumainās vietas, aicinām doties pašiem sajūtu bagātajā braucienā ar kanoe. Pakalpojuma cena divām personām 42,67 EUR.

untitled

Kā ikvienam zināms, tad pasākumi, ballītes un dažādas svinības, kas norisinās uz kuģa klāja nevienu neatstāj vienaldzīgu, jo gribas sacīt, ka tā tomēr ir mazliet neierasta un ekskluzīva vieta. Lai iepriecinātu un apliecinātu, cik ļoti mēs lepojamies ar mūsu absolventiem piedāvājam lielisku atpūtu uz kuģīti “Vecrīga”. Tas ir modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā, kurš spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem vienlaicīgi. Tas nozīmē, ja dodies izklaides braucienā ar draugu un domā, ka būs garlaicīgi, tad tu maldies. Uz kuģīša valdošā atmosfēra ir brīva un draudzīga, līdz ar to tā pasažieri ātri spēj sadraudzēties. Kuģītis aizvedīs uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Pasažieru labsajūtai kuģīša augšējais klājs ir dekorēts tropiskās noskaņās, kur brauciena laikā katrs apmeklētājs varēs ķert sauli, savukārt apakšējā klājā ir izveidots moderns pasažieru salons ar panorāmas logiem un bāru. Kuģītis “Vecrīga” būs īstā vieta, lai ar vērienu atzīmētu ilgi gaidīto izlaidumu. Pakalpojuma cena divām personām 30 EUR.

k

Skaisti svinēt svētkus nozīmē ieturēt glaunas un elegantas vakariņas mīļoto cilvēku vidū. Līdz ar to lieliska dāvana izlaidumā ir dāvanu karte restorānā “Colombo”, kas piedāvā atklāt jaunas garšas baudījumus un sniedz iespēju aplūkot Rīgu no neierasta skata punkta. Restorāns atrodas viesnīcas 12.stāvā, no kura ir redzama Latvijas skaistā Daugava, osta un daiļā Vecrīga. Skaistais skats kopā ar gardajiem ēdieniem lutinās ikvienu. Restorāns garantē izcilu servisu, mājīgu atmosfēru, patīkamu mūziku un lielisku virtuvi, kur ikviens gardēdis atradīs sev vistīkamāko garšu. Uzdāvini iespēju gardi nosvinēt izlaidumu. Vakariņas restorānā “Colombo” divām personām tikai par 35,57 EUR.

vakari

Mēs, Postcard.lv, novēlam ikvienam skaistu un sirsnīgu izlaiduma dienu!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *