Prieks kopā būt!

Katra stunda, katra minūte, katra sekunde ir svarīga, sevišķi tad, ja esam kopā ar saviem mīļajiem! Svētki ir pagājuši, bet tas nav iemesls, lai pārtrauktu svinēt kopā būšanu. Šajā nedēļā iesakām izklaidēties no sirds! Esiet kopā ar vecākiem, bērniem, vecvecākiem, ar cilvēkiem kas Jums rūp, un izbaudiet ik brīdi!

Rūpēs par Jums esam sagādājuši lieliskas izklaides iespējas, kas ne tikai satuvinās, relaksēs, bet arī raisīs sacensības garu!

shutterstock_565003417

Brīvdienas ir paredzētas, lai atpūstos! Tad kādēļ gan neizmantot šo laiku, lai pavadītu to kopā ar ģimeni? Sevišķi svarīgi tas ir bērniem, jo kopīgas ģimenes aktivitātes satuvina, iemāca cienīt vienam otru un spēj iemācīt jaunas lietas! Tādēļ pavadiet kopā laiku, piemēram, kāpjot Everestā! Izklausās neticami? Bet viss ir iespējams! Kāpiet pa klinšu sienu, apgūstiet tehniku, iemācieties saskatīti iespējas, domājiet līdzi katram solim. Tā būs aizraujoša izklaide ikvienam, kurš nebaidās no augstuma! Jūsu rīcībā būs aptuveni 20 dažādas trases, kuru laikā varēsiet izklaidēties un apgūt klinšu kāpšanas tehniku. Instruktori gan pamācīs, gan ieteiks tieši Jums atbilstošākās trases. Esiet bezbailīgi un kopā izbaudiet adrenalīna pilno atpūtu. Pakalpojuma cena tikai 10 EUR divām personām.

img_0014

Ja ģimenē ir vairāk par vienu bērnu, tas nozīmē nemitīgus ķīviņus, strīdus un savstarpēju sacenšanos! Kur gan vēl labāk ieguldīt šo neremdināmo enerģijas devu un sacensības garu, kā “spēles laukumā”? Iesakām aizvest savējos uz patiesi jautru izklaidi, bet ja alkstat pēc lielākas kompānijas, varat droši uzaicināt līdzi ģimenes draugus! Jums būs jāsadalās divās komandās, piemēram, meitenes pret puišiem, un tad spēle varēs sākties. Jums savstarpēji sacenšoties dažādos “Arkādes spēles” uzdevumos būs iespēja ne tikai lieliski pavadīt laiku, gardi izsmieties, bet arī atklāt savas ģimenes spēku. Pakalpojuma cena 25 EUR divām personām, bet 35 EUR četrām personām.

arkaduspeles

Vai esat dzirdējis teicienu – “Tā var nogurt tikai no svētkiem”? Aizvadītās Lieldienas bija ļoti rosīgs laiks, kas sevišķi nogurdina vecākus, jo tieši viņi rūpējas par Lieldiena zaķa brīnumiem un gādā, lai svētki būtu ticējumiem bagāti. Tādēļ šis ir īstais brīdis, lai Jūs ar savu mīļo ģimeni dotos atpūsties un izbaudītu ūdens relaksāciju. Atpūtas centrs “Aquadream” būs lieliska vieta, kurā uzlādēties turpmākajai nedēļai. Kamēr vecāki baudīs džakuzi un somu vai turku pirti, kas izteikti uzlabo nervu sistēmu, paātrina vielmaiņu un labvēlīgi ietekmē ķermeni, tikmēr bērni varēs izklaidēties baseinā. Maigā masāžas strūkla kājām un ķermenim dos spēku un tajā pat laikā relaksēs. Apvienojiet izklaidi ar atpūtu un pavadiet laiku kopā ar ģimeni vasarīgās noskaņās tikai par 25 EUR.

aqua

Mūsdienās nav labāka veida, kā iepazīt apkārtni, redzēt pasauli, kurā dzīvojam un saprast tās vērtību, kā dodoties mazās ekskursijās. Katra Latvijas pilsēta atšķiras un katrai no tām piemīt kas īpašs. Tamdēļ iesakām doties ekskursijā pa skaisto Siguldu ar elektromobili. Tā būs ātra, nenogurdinoša un ļoti aizraujoša ekskursija! Elektromobilis ir ērts pārvietošanās veids tiem, kuri negrib vai nevar lielus attālumus mērot ar kājām, piemēram, doties uz Gaujas Nacionālo parku Siguldā vai uz Turaidas pili. Braucot būs iespējams uzzināt interesantākos un aizraujošākos faktus par apskates objektiem, kā arī baudīsiet dabu, lielisko laiku, savu mīļoto cilvēku kompāniju un skatīsiet Siguldas krāšņākās, iespaidīgākās vietas. Esiet zinoši par savu dzimteni! Pakalpojuma cena 22 EUR piecām personām.

automobilssss

Nekur nav tik labi kā mājās, bet ja mājās pie sienas nekarājas bērnu vai ģimenes kopbilde, tad pasteidzieties, šādām mazām niansēm ir ļoti liela nozīme! Katrā bildē ir iemūžināts kāds stāsts, kurai piemīt spēks atjaunot emocijas un izdzīvot bildē iemūžināto dienu atkal no jauna ikreiz paskatoties uz to! Tādēļ “izveidojiet” īpašu dienu savai ģimenei un dodieties uz retro fotosesiju! Tā visiem Jums sagādās prieku un vēl nebijušas sajūtas – ģimenei sanākot kopā emocijas sitīs augstu vilni! Iegūtās retro fotogrāfijas iepriecinās visu ģimeni vēl vairākus gadus pēc to uzņemšanas un būs lielisks akcents, kas papildinās mājas interjeru. Ļaujieties fantāzijām un izbaudiet fotografēšanās burvību tikai par 41,99 EUR.

melnabalsts

Ģimene ir mūsu bagātība! Postcard.lv komanda novēl Jums nobaudīt šīs brīvdienas savā ģimenes lokā.

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *