Lieliska apsveikuma dāvana

Pēc labi padarīta darba, mēs gaidām atzinīgus vārdus, bet kas spēj pateikt vairāk kā tūkstotis vārdu? Lieliska apsveikuma dāvana!

12

Jebkuru brīdi mēs varam izmantot, lai iepriecinātu sev apkārt esošos cilvēkus, uzdāvinot mazas, lielas, pūkainas, saldas, dažnedažādas dāvanas. Nav jābūt dzimšanas vai vārda dienas svinībām, lai otram atklātu, ka mēs novērtējam viņa ieguldīto darbu, izcilos sasniegumus vai labsirdīgo sirdi…

Šajā “apsveikumu nedēļa” iesakām apstāties, ieklausīties un palutināt ikvienu vēl pirms svētkiem. Sagādā negaidītus pārsteigumus!

1

Lutināt nozīmē dāvāt iespēju izbaudīt ikdienā neierastas lietas. Reizēm šādas aktivitātes burtiski vai piespiež mūs izkustēties no ērtā dīvānā un siltajām mājām, jo ikdienas darbi ir atņēmuši pēdējās enerģijas paliekas ķermenī. Tieši tas ir brīdis, kad dāvāt antistresa masāžu “Degošās sveces”. SPA rituāls būs juteklis masāžas piedzīvojums ar īpašo masāžas sveci. Tā bagātināta ar alvejas, rozmarīna, mežrozīšu lapu ekstraktu un kokvilnas sēklu eļļu. Svecei piemīt maģisks spēks, jo masāžas laikā padara ādu maigu, gludu, piešķirot tai svaiguma sajūtu un patīkamu aromātu. Masāža ļaus atbrīvoties no noguruma, uzlabos imunitāti, miegu un paaugstināsies darba spējas. Pēc rituāla ķermenis būs viegls un domas vēl joprojām kavēsies fantastiskajās sajūtās, kuras sagādāja masāža. Uzdāvini kādam vārdiem neaprakstāmu relaksāciju tikai par 30 EUR.

2

Masāžas visvairāk ir iecienījušas sievietes, bet arī stiprā dzimuma pārstāvji ir pelnījuši harmonisku atpūtu, un nu viņam ir iespēja izbaudīt ekskluzīvu masāžu, kas paredzēta tikai vīriešiem. Rituāls pārsteigs ikvienu vīrieti, jo pēc tā apmeklējuma spēks ķermenī un garā manāmi uzlabosies. Ar patiesu gādību masāža “Black diamond” aprūpēs svarīgākās un ikdienā noslogotākās ķermeņa daļas. SPA rituāls ir veselības un labsajūtas aromaterapeitiska procedūra, kas iedarbojas labvēlīgi uz visu organismu un sniedz tūlītēju relaksāciju. Procedūras mērķis ir atbrīvot sprandas, plecu, muguras un kāju pēdu saspringtos muskuļus. Garantējam, ka pēc masāžas “Black diamond” apmeklējuma būs vēlme to atkārtot. Neatkarīgi no tā, kas esi vienmēr ir patīkami saņemt maigas rūpes. Uzdāvini procedūr – tikai 22,50 EUR.

3

Ikdienā mēs katrs darām to, kas sirdij tuvs, ēdam to, kas vislabāk garšo un satiekam tos cilvēkus, ar kuriem kopā jūtamies ērti. Apvienot visu vienā ir pavisam vienkārši, bet kā šo procesu padarīt īpašu? Mums ir risinājums! Apsveic savu draugu, kolēģi vai mīļoto ar dāvanu, kas sniegs aristokrātiskas sajūtas – Austeru svētki “Pienā”. Pati vieta “Piens” asociējas ar jautrām ballītēm, gardu vīnu un draudzīgiem cilvēkiem, bet tie kas vēl nezina, tad tas nav viss…”Piens” piedāvā iespēju garšīgi paēst un piektdienās ēdienkarte ir izteikti īpaša! Jau otro sezonu, “Piens” rīko austeru vakarus, kuros tiek baudītas dažādu veidu austeres un svinēta dzīve kopā ar vistuvākajiem. Uzdāvini iespēju baudīt vakaru citās noskaņās, harmoniskā vidē ar mazliet neierastu ēdienu tikai par 36 EUR.

4

Lai pasaule un dzīve būtu krāšņāka, cilvēks no cilvēka atšķiras. Vēlmes, nodarbes, hobiji un intereses ir dažnedažādas un ne vienmēr viena dāvana var patikt visiem. Tādēļ iesakām izmantot iespēju un apsveikuma nedēļā pasniegt dāvanu komplektu. Mēs piedāvājam septiņus dažādus komplektus, kas neliks vilties nevienam, tikai jāatrod, kurš no viņiem visiem būs vispiemērotākais dāvanu saņēmējam. Ir divi atšķirīgi komplekti, viens sievietei, otrs vīrietim tikai par 30 EUR. Katrs no viņiem ir pārdomāts un rūpīgi sastādīts – sievietei būs iespēja izbaudīt veldzējošas atpūtas, skaistuma mirkļus un romantikas pilnus brīžus, bet vīrietis varēs ne tikai relaksēties, bet arī uzlādēties un izbaudīt adrenalīna sajūtas.

5

Dāvanu komplekts “Piedzīvojumu ceļvedis” stāsta par sevi jau ar nosaukumu vien. Ar šo komplektu būs iespēja izbaudīt visdažādākās izpriecas – sākot ar lidojumiem debesīs un beidzot ar aktivitātēm uz zemes. Tas viss tikai pat 20 EUR.

6

Dāvanu komplekts “Erudīcijas ceļvedis” būs īsts smadzeņu mežģis. Esi ieinteresēts? Tajā ir apkopotas labākas un aizraujošākās kvesta istabas, kuras ne tikai pārbaudīs tavu spēju koncentrēties, bet arī atklās, cik drosmīgs esi – tikai 35 EUR.

7

Dāvanu komplekts “SPA un skaistumu ceļvedis” ir domāts tam, lai ar savu mīļoto kopā izbaudītu romantiskus un mīlestību pilnus brīžus. Relaksācija, harmonija tikai Jums diviem par 20 EUR.

8

Dāvanu komplekts “Gardēžu ceļvedis” aizvedīs neticamos garšas baudījumos. Tur apkopotas labākās, savdabīgākās un interesantākās virtuves, kur ikviens spēs apmierināt savas garšas kārpiņas. Tas viss tikai par 40 EUR.

9

Dāvanu komplekts “Romantikas ceļvedis” piedāvā iespēju izbaudīt gardas vakariņas un  nodrošina neaizmirstamas nedēļas nogales kādā no Latvijas skaistākajām vietām. Komplekta cena 90 EUR.

11

Lai noskaidrotu visu, kas slēpjas mūsu dāvanu komplektos, apmeklējiet postcard.lv mājas lapu, un mēs garantējam, ar šīm dāvanām nav iespējams kļūdīties!

Mēs, Postcard.lv, aicinām iepriecināt un palutināt savus līdzcilvēkus!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *