Ļaujies izklaidei gada baisākajā naktī!

Tuvojas diena, kad ikviens pasaules iedzīvotājs pārvērtīsies par kādu brīnumainu un pasakām apvītu tēlu. Pa pilsētu staigās princeses, raganas, spoki, zombiji, leļļu un dažādu filmu tēli. Mājas stūrus un lieveņus rotās milzīgas ķirbju galvas, mākslīgi zirnekļu tīkli un viss kļūs pievilcīgi noslēpumains. Vai Tu jau zini, kas tā par dienu?

blogs_meitenes

Helovīns jeb Visu svēto diena ir maģiska nakts, kas pārvērš pasauli uz vienu nakti! Šajā naktī ikviens var kļūt par to, ko sirds kāro un staigāt no mājas uz māju diedelējot saldumus. “Saldumus vai izjokosim” – atceries, esi gatavs arī izspēlēt kādu viltīgu, bet smieklīgu joku, jo ne visi ir ar mieru atdot savus garduma krājumus tāpat vien.

blogs_mamma_un_meita

Lai ne tikai šī nakts būtu īpaša, bet visa nedēļa būtu tīta Halovīnu noskaņās, aicinām ļauties noslēpumainajam, visam neizprotamajam un uzdrīkstēties izmēģināt trakas lietas.

blogs_kirbis

Helovīns nav saistīts tikai ar pārģērbšanos un iejušanos cita tēla ādā, tā ir nakts, kas liek mazliet baidīties un priekā trīcēt – vai no mājas stūra neizleks kāds monstriņš, kas liks iespiegties… Jāsāk rūdīties! Iesakām to sākt kvesta realitātes spēlē “XFiles”. Nav nepieciešamas īpašas zināšanas vai laba fiziskā sagatavotība, jo viss atkarīgs no prāta asuma, loģiskās domāšanas un uzmanības. Kvesta spēle Tevi aizvedīs spriedzes pilnā piedzīvojumā, jo no šīs psihiatriskās slimnīcas vēl neviens cilvēks nav ticis izrakstīts. Tavai komandai būs tikai 60 minūtes laika, lai atrisinātu uzdevumus, ja tas neizdosies Jūs paliksiet ieslodzīti uz mūžu. Mazliet pačukstēsim priekšā – darbojaties komandā un uzmaniet viens otru. Piedzīvojuma cena tikai 50 EUR.

blogs_meiotene_2

Ciemošanās psihiatriskajā slimnīcā būs kā iesildošā spēle Helovīna noskaņās, jo kvesta istabai “Maniaks” Tu nebūs gatavs. Asiņainas sienas, noslēpumainas lietas, naglas, galvaskausi radīs spriedzi un satraukumu. Neviens pēc šīs spēles apmeklējuma nestāsta, ko tajā ir piedzīvojis, jo visi baidās par to skaļi runāt. Baumas klīst, ka tiklīdz kā tuvojies izejai uzrodas Maniaks, kas rauj tevi atpakaļ spēlē. Ja nespēj noturēt vēsu prātu, tad zini, ka var arī neizdoties izkļūt. 60 minūšu laikā, darbojoties komandā, jāatrisina vairāki uzdevumi, jāvāc norādes un loģiski izmantojot iegūtos pierādījumus jāuzveic Maniaks. Piedzīvojuma cena 50 EUR.

blogs_beeeerni

Vēsturiskas vietas sevī slēpj noslēpumainas lietas. Vai esi kādreiz sajutis neizskaidrojamu enerģiju un skudriņas pārskrienam pāri ķermenim ieejot tukšā telpā? Nesatraucies, Tu noteikti tajā brīdī nebiji viens, jo kāds Tev “elpoja pakausī”. Nezināmās lietas vienmēr pievelk cilvēkus un Rīgas ielas ir pārpildītas ar tām. Klīst baumas, ka iestājoties tumsai pa naksnīgajām Rīgas ielām klīst leģendāri spoki. Izmanto iespēju un iepazīsti nostātus! Ekskursija “Spoku nakts” aizvedīs aizraujošā ceļojumā. Dzirdēsiet no kurienes ir cēlušies spoki, kāpēc sienās iemūrēja cilvēkus un redzēsiet 16. gadsimta pagrabus, kur viduslaikos atradies pilsētas cietums. Noslēgumā Tev tiks dota lieliska iespēja paciemoties vienā no visspocīgākajām vietām Rīgā. Iepazīsti pilsētas noslēpumus tikai par 14.99 EUR.

blogs_kirbji_vakarinas

Ne visam, kas saistīts ar tumsu ir jābūt biedējošam, bet būsim atklāti – tumsa sevī slēpj maģiju, kuru nav iespējams izskaidrot. Vēliem vakariem piemīt savdabīga pievilcība, kas izraisa mazliet romantiskas, vilinošas, intriģējošas sajūtas. Tādēļ iesakām izmēģināt vakariņas tumsā. Tā ir jauna pasaule, kura sniegs iespēju izpausties tādām sajūtām kā iztēlei, garšai un smaržai. Un ne jau tikai tumsa vakariņas padarīs īpašas, bet arī ēdienkarte, jo jūgendstila ēdieni ir neparasts baudījums. Savukārt speciāli piemeklētais vīns tikai papildinās garšas buķeti. Izbaudi neierasto kopā ar sev mīļoto cilvēku tikai par 70 EUR.

blogs_boo

Visu svēto diena ir visnotaļ jautrs pasākums, tajā ikviens var izpausties kā pats vēlas, bet lai iejustos tēlā pilnīgi, ir jāizkopj savas tēlot prasmes. Iejūties mazliet aktiera lomā ar spēles “Mafija” palīdzību. Visas mūsu piedāvātās izklaides sagatavos un norūdīs Tevi svētku naktij un Tu noteikti pēc šīs aizrautīgās spēles būsi gatavs “tumšākajai” gada naktij. “Mafija” ir psiholoģiska komandas lomu spēle ar detektīva sižetu, kas ļaus jums jautri un aizraujoši pavadīt laiku draugu vai kolēģu kompānijā. Spēles laikā būs jāliek lietā savas novērošanas prasmes, intuīcija un jāvēro savu draugu ķermeņu valoda. Tā ir patiesi lieliska un aizraujoša izklaide, kas ne tikai iesildīs Helovīna vakaram, bet arī sagādās prieku dzimšanas dienas svinībās un citos pasākumos. Pasūti spēli un izbaudi vakaru tikai par 220 EUR.

blogs_gimene
Mēs, Postcard.lv,  aicinām mesties iekšā piedzīvojumos!

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *