Laimes un prieka simbols ir brīnišķīgs, maigs un silts smaids!

Laimes un prieka simbols ir brīnišķīgs, maigs un silts smaids. To spēj radīt jebkas – ilgi kārota lieta, sen nesatikts cilvēks, glaimojošs kompliments, mīlestības pilns pieskāriens – sarakstu varētu turpināt bezgalīgi. Pats skaistākais ir būt tam iemeslam, kas rada prieka pilno smaidu. Un lai cik klišeji tas neizklausītos, bet tā ir taisnība – smaids rada smaidu!

berni

Mēs, Postcard.lv, vēlamies pievērst Tavu uzmanību, lai Tu padomātu par sev apkārtējiem cilvēkiem, mēģinātu viņus iepriecināt ar lietām un kļūtu par iemeslu, kāda cita cilvēka smaidam!

kanvas

Cilvēka prāts darbojas neizdibināmos veidos, reizēm skaistās lietas aizmiglo ikdienas stress un negatīvās lietas mums apkārt. Viens no veidiem, kā padarīt dzīvi gaišāku un patīkamāku ir izveidot siltas, omulīgas un emocijām bagātas mājas. Tādēļ iesakām dāvāt iespēju izjust no jauna piedzīvotās sajūtas. Kā tas iespējams? Papildini savu mājas interjeru vai darba vidi ar foto gleznām uz audekla. Attēlā var būt jebkas, galvenais, lai uz to paskatoties tas radītu smaidu. Tā ir lieliska dāvana draugam, meitenei, mātei, radiniekam vai kolēģim un attēls uz kanvas nemainīsies gadu desmitiem. Stilīgs, moderns un smaidu raisošs interjera atribūts tikai par 30 EUR. 

melnais

Vēlies izklaidēties, izpriecāties ar sev tuviem cilvēkiem un pasmieties par neizdevušām situācijām? Dāvā sev un saviem draugiem iespēju nozagt slavenas un izsmalcinātas dārglietas. Piedzīvojuma laikā kļūsiet par slavenu laupītāju komandu, kas tiek meklēta visā Eiropā. Pēkšņi Jums uzrodas piedāvājums no kura nespējat atteikties – nozagt slaveno Faberžē Olu un citas acīm tīkamas rotaslietas. Galvenais sekot līdzi norādēm, strādāt komandā, domāt loģiski un nezaudēt prātu krīzes situācijās. Vai Jūs spēsiet izpildīt pasūtījumu un nozust, neatstājot aiz sevis pierādījumus? Kvesta istaba tikai par 35 EUR.

lidotajs

Pienāk brīži, kad katram cilvēkam ir vajadzīgs viegls grūdiens no mugurpuses, lai saņemtos un izdarītu sen sapņotas un nepiepildītas lietas. Ja Tev ir draugs, kurš ir asu izjūtu cienītājs, bet viņš nevar saņemties, lai dotos neaizmirstamā piedzīvojumā, uzdāvini lidojumu ar paraplānu. Tas sniegs gan asas izjūtas, pateicoties adrenalīna plūsmai asinīs, gan romantiku, jo pavērsies brīnišķīgs skats uz zemi. Kopā ar instruktoru būs iespēja izpildīt dažādus trikus vai vienkārši izbaudīt rāmu lidojumu virs Rīgas mierīgās daļas – Rumbulas pļavām, Doles salas un Daugavas. Visa piedzīvojuma laikā smaids rotās Tava drauga seju un tas viss tikai par 50 EUR.

spa

Relaksācija, miers un harmonija – sajūtu kombinācija, kas atstāj ilgstošas un pozitīvas sajūtas ķermenī. Saņemt un dāvāt maigas rūpes otram cilvēkam ir smaidu raisošs notikums. Ābolu-kanēļa SPA rituāls pārim “Paradīzes ābolītis” atbrīvo ķermeni no emocionālās spriedzes, satuvina, ļauj atslēgties no apkārtējās pasaules un aicina baudīt mirkli. SPA rituāls ir ābolu un kanēļu maģijas apvienojums. Procedūrā ietilpst ābolu pīlings, masāža ar kanēļu eļļu, sejas maska, ietīšana un aromterapija harmonijas sasniegšanai. Pakalpojuma cena 45 EUR.

fotokursi

Skaistas lietas mums ir visapkārt! Vai esi kādreiz domājis, kādēļ saulriets, kad skaties ar acīm ir tik krāšņs un izteiksmīgs, bet tiklīdz kā uzņem fotogrāfiju – krāsas pazūd un vairs nav jūtams tas spēks, cildenums, kuru iznes saule? Tas tādēļ, ka nav ievērotas mazas nianses fotografēšanas laikā. Ja zini cilvēku, kurš aizraujas ar fotomākslu, vai kādu, kurš to vēlas, sniedz viņam iespēju apgūt fotomākslas pamatprincipus. Un ieguvēji būsiet Jūs abi! Viņš Tev dāvās prieka pilnu smaidu, bet tev tiks tava drauga oriģināldarbi, kā pateicība! Viena nodarbība maksā 21 EUR, bet 24 nodarbības 442 EUR. Padziļināti fotokursi palīdzēs saprast fotomākslas nianses, ļaus izmēģināt sevi dažādos fotogrāfijas virzienos, un izvēlēties sev visinteresantāko fotogrāfijas žanru.

family

Mēs, Postcard.lv, aicinām radīt smaidus šajā nedēļā! 🙂

berns

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *