Labākās dāvanas vīrietim Valentīndienā!

Ar steidzīgiem soļiem atnākusi visu mīlētāju diena – Valentīndiena! Tā ir sevišķi maiga un ar mīlestību pildīta diena, kad ikviens no mums cenšas, no visas sirds, pārsteigt savu otru pusīti.

Jau kopš februāra sākuma mēs, Postcard.lv, piedāvājām daudzveidīgas izklaides iespējas, kuras var izbaudīt gan vienatnē, gan kopā ar mīļoto cilvēku, kā arī parūpējāmies, lai ikviens vīrietis atrastu pašu labāko dāvanu savai sievietei. Savukārt tagad ir pienācis laiks, lai sniegtu pašu labāko dāvanu vīrietim! Sniedz pienācīgas rūpes, mīlošu attieksmi un maigas sajūtas ar mūsu lieliskajiem piedāvājumiem mīļotajam cilvēkam.

Novēlam, lai katra šī nedēļas diena būtu īpaša – kā jauns ceļojums pa mīlas valstību, kur taureņiem vēderā spurdzot, liek galvai griezties no sajūsmas, no prieka, no apbrīnas vērtām sajūtām!

sirdis

Kā mēs zinām, tad vīrieši dod priekšroku daudz ekstrēmākām un trakulīgākām atpūtām nekā sievietes, un šis noteikti ir īstais laiks, kad varam vēl izbaudīt sniegotu atpūtu. Kamēr gaisa temperatūra turas zem nulle grādiem, tikmēr ar mākslīgā sniega palīdzību ir iespēja nodrošināt lielisku atpūtu. Uzdāvini savam vīrietim neaizmirstamu Valentīndienas atpūtu “Kaķīškalnā”.  Piedāvājumā ietilpst divu stundu ilga slēpošana vai snovošana, inventārs un pacēlājs divām personām. Katrs atradīs sev vispiemērotāko trasi, jo ir padomāts gan par iesācējiem, gan par lietpratējiem. Šī dāvana būs pozitīvs piedzīvojums un lielisks veids, kā atpūsties nedēļas nogalē! Liec savam vīrietim justies novērtētam un dāvā brīdi savādākai relaksācijas gūšanai tikai par 36,99 EUR.

speles

Turpinot ar trakām izklaidēm svaigā gaisā iesakām uzdāvināt iespēju izmēģināt aizraujošu braucienu ar krosa motociklu. Tas būs kārtīgs enerģijas lādiņš ikvienam vīrietim, kas kaut reizi ir sapņojis par braucienu ar motociklu. Brauciena laikā vīrietis apgūs kontroli par spēkratu, atbrīvos prātu no apkārt notiekošās kņadas, saplūdīs vienā veselā ar motociklu – tajā brīdī eksistē tikai viņš un mocis. Uzdāvini savam mīļotajam vīrietim kolosālu izklaidi! Pakalpojuma cena 20 EUR.

mocis

Peintbols – spēle, kas patīk katram vīrietim! Dāvā iespēju izklaidēties un atgriezties bērnībā, jo ikviens no stiprā dzimuma pārstāvjiem savā mazotnē ir spēlējis spēli “kariņi”, kur pat norautais ābols no ābeles pēkšņi kļuva par bīstamu ieroci, ja metiena laikā, tas pieskārās pretiniekam. Peintbols būs īsts piedzīvojums, jautra izklaide, lieliska adrenalīna deva un aizraujoša aktivitāte nedēļas nogalei gan lielākām, gan mazākām kompānijām. Spēles laikā vīrietis varēs parādīt visu savu vīrišķību, atgriezties bērnības atmiņās un sajūtās, un beidzot kārtīgi izlādēties! Pārdomātais un reālistiski izbūvētais peintbola laukums, pateicoties dažādajiem spēles uzdevumiem, misijām un šķēršļiem būs lielisks treniņš ķermenim. Sniedz iespēju iztrakoties un aizrautīgi pavadīt laiku tikai par 30 EUR.

peintball

Lai arī vīrieši nav iecienījuši masāžu procedūras tik ļoti kā sievietes, bet pēc noslogotas darba nedēļas, fiziska treniņa vai pārāk aktīvām brīvdienām, ikviens vīrietis jutīs atvieglojumu, kad savā īpašumā saņems speciāli izstrādātu SPA programmu – “Bruņinieks”, kas sniegs īpaši maigas rūpes ķermenim. Rituāla laikā ietilpst muguras pīlings ar tējas koka skrubi, sporta masāža visam ķermenim, kāju maska un masāža. Jūs pat nespēsiet noticēt, cik dzīvespriecīgs un enerģisks būs Jūsu vīrietis, kad visa negatīvā enerģija un slodze būs izvadīta no organisma. Dāvā labsajūtu! Pakalpojuma cena 39 EUR.

manspa

Pēc lieliskas izklaides svaigā gaisā, aizrautīgas peintbola spēles un relaksējošas masāžas, kā lielisks dienas noslēgums ir kārtīgas vakariņās kādā savdabīgā un vīrišķīgā vietā. Viktoriāņu stilā ieturētais īru krogs “THE TRINITY PUB” lutinās ikvienu tā apmeklētāju ar autentiskiem un izsmalcinātiem ēdieniem no tradicionālās īru virtuves, sātīgām uzkodām un daudzveidīgu alus izvēli. Kroga omulīgā gaisotne parūpēsies, lai ikviens justos ērti un jautri pavadītu laiku. Izbaudiet divvientulību neierastā un ar stāstu apvītā vietā tikai par 50 EUR.

trinity

Mēs, Postcard.lv, novēlam sagādāt siltu mirkļus savai otrai pusītei Valentīndienā un krāsaini aizvadīt nedēļas nogali!

 

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *