Ja māksla un kino ir Tavs aicinājums? | Kā kļūt par Holivudas zvaigzni jau tagad?

Nav noslēpums, ka ikviens no mums kaut reizi ir notraucis asaru no vaiga, vai nevaldāmi smējies kādas filmas dēļ. Šīs emocijas, kuras gūstam skatoties kinofilmas, reizēm pat nespējam aizmirst, jo līdzpārdzīvojums ir bijis tik iespaidīgs, ka vēlamies par to pavēstīt sev apkārtējiem cilvēkiem. Kino ir māksla, kur ar stāsta palīdzību tiek atklāts kāds notikums, un ticu, ka ikviens no Jums kaut reizi ir vēlējies būt šī stāsta varonis – galvenais aktieris.

Bet dzīve var būt kā kino, ja tikai mazliet liekam lietā savu iztēli!

07

Katru nedēļu cenšamies padarīt Tavu ikdienu aizraujošāku un notikumiem piesātinātāku, tādēļ šonedēļ, atzīmējot kino nedēļu, piedāvājam aktivitātes, kuras patiks tiem, kam patīk kino valstība.

05

Patīkami piedzīvot lietas, kuras kādreiz šķieta neaizsniedzamas un neiespējamas. Atliek vien kinoteātrī uzlikt 3D brilles un Tev ir iespēja izjust dinozauru klātbūtni, lidot gaisā kopā ar supervaroni un piedalīties izšķirošajā cīņa starp labo un ļauno. Lai ikdienu sajustu elpu aizraujošas lietas, nav vairs jādodas uz kino. Ja vēlies doties galvu reibinošā braucienā, tad dodies uz virtuālo atrakciju parku “Volt”. Tepat Latvijā baudīsi īstus amerikāņu kalniņus, kas sakņudinās vēderu un liks spiegt kā īstos karuseļos. Ar virtuālās pasaules palīdzību būs iespēja apceļot skaistākās pasaules vietas! Nevilcinies un izmēģini, pakalpojuma cena 2,50 EUR!

02

Azarts, adrenalīns un spriedze – īpašības, kas raksturo kaujas lauku! Lai cik biedējoši tas neizklausītos – peintbols būs aizraujoša un piedzīvojumiem bagāta spēle. Tev un taviem draugiem atliek vien izstrādāt kaujas plānu un iedomāties, ka, piemēram, cīnāties par čemodānu, kas pilns ar naudu. Liec lietā iztēli… Peintbola laukums ir izstrādāts tā, lai pārbaudītu Tavu izturību un uzmanību apkārt notiekošajā. Tajā jāveic gan vienkārši, gan sarežģīti spēles uzdevumi jeb misijas. Šajā piedzīvojumā jutīsies kā īstā spriedzes filmā, kurā viss atkarīgs no tevis paša! Pakalpojuma cena 30 EUR.

01

Pasakām piemīt spēja īstenot visnereālākos sapņus. Tās ļauj mums noticēt pārdabiskām lietām – burvestībām, runājošiem dzīvniekiem, dzīvām lellēm un maģijai. Vēlies būt šādā vietā, bet netici, ka tāda eksistē uz Zemes, izņemot filmās? Dodies uz kvesta istabu “Alise brīnumzemē” un viss, kas iepriekš šķita neiespējams kļūs reāls. Tu nokļūsi pasaku valstībā, kur truši prot runāt cilvēku valodā, pastāv iespēja ceļot laikā un fantāzijai nav robežu. Tiklīdz kā ieiesi istabā sapratīsi, ka viss ir tikpat noslēpumains kā filmā. Galvenais ir neapmulst un ķerties pie lietas, jo laika ir maz. Sāc meklēt pavedienus, klausies apkārt notiekošajā, esi modrs un turi acis vaļā, jo katra nianse ir svarīga. Ja sadarbosies ar saviem komandas biedriem, tad noteikti izkļūstiet no istabas laicīgi! Spēle sagādās daudz patīkamu emociju un labu garastāvokli. Izklaide piecām personām tikai par 50 EUR.

08

Vai esi kādreiz vēlējies dzīvi kā seriālā “Soprano ģimene”? Kur Tev piemīt spēks valdīt par vairākām lietām un dzīves sfērām vienlaicīgi? Vēlies izjust spēku savās rokās, kāds piemīt mafijas bosam? Tad noteikti tev jāizmēģina viena no pasaulē vispopulārākajām spēlēm – mafija. Tā ir lomu spēle ar detektīva sižetu, kas ļaus jums jautri un aizraujoši pavadīt laiku draugu vai kolēģu kompānijā. Lai spēle būtu patiesi interesanta vienlaicīgi tajā var piedalīties no 8 līdz 15 cilvēkiem. Visas spēles garumā būs jūtama spriedze, satraukums un protams, ka bez intrigām neiztikt! Es esmu gatavs kļūt par mafiju, un tu? Pakalpojuma cena 220 EUR.

04

Skaisti dzīves mirkļi un neaizmirstamas emocijas – lietas, kuras gribas iemūžināt un nekad neaizmirst. Tieši tam mums noder 21.gadsimta tehnoloģijas, bet kā ir tad, ja vēlamies piešķirt mazliet sentimentalitātes, lai notikums iegūtu vēl lielāku vērtību? Šī iemesla dēļ iesakām fotosesiju filmiņā, kas sniegs vēlamo efektu. Studijā katrs kadrs pārtop mazā burvībā, unikālā un pārsteidzošā. Fotogrāfs parūpēsies, lai neviens moments nepaliktu aizkadrā. Un tie, kas apgalvo, ka filmiņa ir novecojusi un vairs nespēj pārsteigt, šis piedzīvojums parādīs, cik neparasta un aizraujoša atmosfēra dzīvo tur, kur katrs mirklis ir neatkārtojams un īsts. Pakalpojuma cena 49,80 EUR.bloganedeelja

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

1 Comment

  • Добрый день!
    А как использовать скидку?
    И как долго действует?

    Спасибо

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *