Iepriecini Māmiņu svētkos ar šīm siltajām dāvanām!

Mātes diena jeb māmiņas diena ir starptautiski svētki par godu visām pasaules māmiņām. Tā ir diena, kad ikviens pasaules iedzīvotājs cenšas īpašā veidā sarūpēt savai māmiņai prieku, jo vai tad ir vēl tuvāka un mīļāka cilvēka par mammu?

Mamma jebkurā brīdi radīs drošības un labsajūtas sajūtu, sniegs savas gādīgās rokas, silto sirdi un vienmēr atradīs kādu maigu un rūpju pilnu vārdu. Tā ir profesija, kurā nav brīvdienu. Tas vienlaikus ir gan sarežģītākais, gan skaistākais arods, jo ir iespēja pavadīt laiku kopā ar bērniem un ģimeni.

Tādēļ mēs, Postcard.lv komanda, esam parūpējušies, lai sniegtu Tev idejas, kā palutināt un sagādāt īpašas brīvdienas tavai māmiņai.

postcard_mamindiena_rozu_spa_rituals

Ikviena sieviete, it sevišķi mammas, alkst pēc relaksējošas atpūtas. Kas gan var būt vēl patīkamāks par iespēju izjust ziedošā pavasara pieskārienus uz savas ādas? Sajust spēcīgu rožu aromātu un ļauties baudpilnām sajūtām, un aizgūt no zieda, tam piedēvētās īpašības – veselību, jaunību, veiksmi un sievišķo kaisli. Roze ir zieds, kas vairo skaistumu un kļūst par iedvesmas avotu. Tieši tādēļ mēs piedāvājam īpašu rožu SPA rituālu tikai par 25 EUR. Relaksējošais rožu SPA nodrošina maigas rūpes visa ķermeņa garumā. Dāvanu saņēmējai būs iespēja palutināt un atsvaidzināt savas nogurušās kājas, būs iespēja baudīt ķermeņa masāžu un gūt enerģijas lādiņu. Rožu izsmalcinātā smarža lutinās gan ķermeni, gan dvēseli.

postcard_mamindiena_restorans_buddha

Sens latviešu ticējums vēsta, ka mīlestība iet caur vēderu. Vai piekrīti tam? Tieši tādēļ māmiņas vienmēr ir tās, kuras rūpējas, lai ikreiz pārrodoties mājās mūs sagaidītu siltas vakariņas vai no rītiem mēs baudītu pilnvērtīgas brokastis. Mātes dienā mums būtu jāaizmirst par uzliktajiem pienākumiem un jāsniedz atslodzes diena mammai. Sniedz iespēju atbrīvoties no uzliktās atbildības un ļauj savai māmiņai baudīt gardu maltīti svinīgā un valdzinošā atmosfērā. Veģetārās virtuves restorāns BUDDHA piedāvā iespēju baudīt sātīgu, garšīgu, veselīgu kā arī garu spirdzinošu maltīti! Tā ir vieta, kur ikviens spēs sev atrast vispiemērotāko un svinīgās noskaņās pavadīt vakaru. Vakars maģiskā gaisotnē ar lieliskiem ēdieniem tikai par 25 EUR.

postcard_mamindiena_gleznosana_uz_stikla

Jau no mazotnes mēs zinām, ka mamma spēj izdarīt visu. Ja ir nepieciešams salabot kādu ierīci, mamma vienmēr ir tā, kas atradīs veidu, kā to izdarīt. Ja kaut kas ir nogājis greizi, mamma zinās, kā situāciju vērst par labu. Mammas ir apbrīnojami daudzpusīgas un radošas arī rokdarbu ziņā, jo Tavas pirmās siltās zeķītes noteikti būs uzadījusi Tava mamma. Noteikti arī tagad mammas radošais gars nav nekur zudis un būtu lieliski dot iespēju izmēģināt kaut ko jaunu, attīstīt un papildināt kādu citu talantu. Sniedz iespēju savai mammai atsvaidzināt mājokļa interjeru ar sevis pašu veidotu gleznu uz stikla. Ar meistarklases palīdzību vēro, kā mammas enerģija un sajūtas plūst caur krāsām, un tas viss tikai par 25 EUR. Gleznas, kas veidotas uz stikla izskatās neparasti un ļoti skaisti! Tas ir ļoti vienkāršs process ar burvīgu un neatkārtojamu rezultātu.

postcard_mamindiena_udens_aerobika

Ikvienai sievietei ir svarīgi, lai pirms vasaras viņas figūra izskatītos satriecoši. Jo kuram gan nepatīk atklāt peldsezonu ar pārliecību, ka savā jaunajā peldkostīmā izskaties un jūties lieliski, jo esi zaudējusi visus liekos kilogramus, augums izskatās tvirts un spēcīgs. Visas šīs lietas var pavisam vienkārši panākt ar ūdens aerobiku, jo tas ir viens no visefektīvākajiem veidiem, kā sasniegt vēlamos rezultātus. Un vēl pietam tas ir treniņš lieliskā un jautrā kompānijā, kurā Tava mamma varēs atslēgties no ikdienas rūpēm un domāt tikai par sevi. Ūdens aerobikas nodarbības tikai par 22,50 EUR. Ūdens palīdz noņemt pa dienu uzkrāto fizisko nogurumu un emocionālo sasprindzinājumu, uzmundrina vai gluži otrādi palīdz atslābināties.

postcard_mamindiena_balta_puce_hotel

Profesijai “mamma” nekad nav brīvdienas, bet ja tu esi gatavs šķirties no mammas uz divām dienām, tad mēs, Postcard.lv komanda, iesakām sniegt mammai atpūtu Omulīgā viesnīcā “Baltā Pūce”, kuru viņa varēs baudīt kopā ar sev mīļoto cilvēku vai labāko draudzeni. Nekas vairāk sievieti neuzmundrina kā labi pavadīts laiks ar mīļoto, vai vieglas un gaisīgas sarunas ar tuvāko draudzeni. Viesnīca atrodas omulīgā vietā, netāli no rosīgās Jomas ielas. Mammai būs iespēja pastaigāties gar jūru, sakārtot savas domas un uzlādēties turpmākajām dienām. Ticiet mums, viņai tas patiks. Viņa jutīsies mīlēta un aprūpēta, un varēs izbaudīt klusumu, ko sniedz Jūrmalas pilsēta un viesnīcas aura. Piedāvājumu cena ir tikai 38,80 EUR.

postcard_mamindiena_ziedi

Tikai atceries, ka jebkuri svētki sākas ar ziediem! Laiks mūs lutina un pirmie dārza ziediņi jau izdzinuši savu asnus, krāšņi ziedi un ir gatavi, lai Tu tos uzdāvinātu savai mammai 8. maijā.

Mēs novēlam, lai ikvienai mammai šie būtu neaizmirstamu mirkļu pilni svētki, lai Jūs spētu relaksēties un izbaudīt, kad Jūs tiekat mīlētas un novērtētas vairāk kā jebkad.

Mīlestības pilnus svētkus,

Jūsu Postcrad.lv

 

About the author

Laima Skaistā

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *