Dāvana ir īpašs pārsteigums

Dāvana ir īpašs, reizēm pat negaidīts, pārsteigums, kuru vienmēr ir patīkami saņemt. Bet ar pašu dāvināšanas procesu gan reizēm nav tik vienkārši. Kādam dāvanas meklēšana var būt aizraujošs, kreatīvs un ļoti radošs process, kas sagādā neviltotu gandarījuma sajūtu.

4

Bet citam šis process – dāvanas meklēšana, var būt stresa pilns brīdis, kas sagandē visu prieku. Lai mazinātu šo spriedzi un Jums būtu vieglāk izvēlēties saviem mīļajiem dāvanas, mēs esam sagādājuši vienreizēju sarakstu, kas kalpos par lielisku dāvanu ceļvedi gan viņai, gan viņam.

2

Ikviens zina, ka Latvijas dabai piemīt dziedinošs un skaistumu raisošs spēks, tad kādēļ to neizmantot savā labā? Mums ir pieejami tik daudz un dažādi augi, kas spēj uzlabot veselības stāvokli, vairot skaistumu un papildināt enerģijas krātuves. Viens no šādiem spēkpilniem augiem ir piparmētra, jo tai piemīt ārstniecisks spēks. Pateicoties tās atsvaidzinošajai iedarbībai, tā bija lielā cieņā gan Senajā Romā, gan Grieķijā. Tur cilvēki svētkos paši sevi kronēja ar piparmētru vainagiem, ticot, ka tā saglabās jaunību un spēku. Mēs ticam tam, ka tā ir patiesība, tādēļ iesakām izbaudīt piparmētru SPA. Rituāla laikā ar piparmētru ēterisko un augstvērtīgo eļļu tiks pabarota ķermeņa āda, padarot to patīkami mīkstu un gludu. Ļaujies starojumam un palutini sevi ar pīlingu, ietīšanu un kvalitatīvu masāžu tikai par 20,50 EUR.

3

Patīkami ir gūt relaksāciju, bet vēl patīkamāk to ir izbaudīt kopā ar mīļoto. Ābolu-kanēļa SPA rituāls pārim “Paradīzes ābolītis” aizvedīs neticamā sajūtu virpulī. Tas atbrīvos ķermeni no emocionālās spriedzes un liks aizmirst visas ikdienas rūpes. Rituāls ir ābolu un kanēļu maģijas apvienojums. Procedūrā ietilpst ābolu pīlings, masāža ar kanēļu eļļu, sejas maska, ietīšana un aromterapija harmonijas sasniegšanai. Miers, harmonija, smarža liks aizmirst par visu un Jūs pat nemanīsiet, kā ķermenis un prāts atbrīvo sevi, un ļaujas maigajām rūpēm. Ķeriet mirkli kopā tikai par 45 EUR.

4
Gardas lietas sagādā prieku, it sevišķi tad, ja tai papildus klāt nāk vienreizēja kompānija, lieliska mūzika un apburoša vide. Sniedz iespēju palutināt garšas kārpiņas! Dodies uz restorānu “Čemodāns”! Tā ir vieta, kur valda kolosāla atmosfēra – brīva, nepiespiesta gaisotne un gaumīga mūzika. Vakars būs kā ceļojums, kas sniegs iespēju izbaudīt pašus labākos ēdienus no visas plašās Eiropas virtuves. Spānija, Itālija, Francija, Portugāle un mūsu pašu zeme – Latvija lutinās ar iemīļotākajiem ēdieniem. Dāvā neaizmirstamu garšas ceļojumu restorānā “Čemodāns” tikai par 20 EUR.

5

Ziema ir laiks, kad gribas saņemt mierīgu atpūtu un relaksēties. Reizēm pietiek jau vien ar to, ja savu brīvo laiku pavada lieliskā draugu kompānijā, labas grāmatas vai filmas pavadībā, bet tā nevar aizvadīt katru nedēļas nogali… Dāvā romantisku atpūtu ūdens relaksācijas centrā “Unimarine SPA” centrā divām personām. Centrs sniegs Jums iespēju baudīt peldi baseinā, zemūdens straumes pieskārienus, ūdens kaskādes burvību, džakuzi, SPA bāru, kas atrodas rokas stiepiena attālumā un dažāda veida pirtis. Jūs pat neticēsiet, cik ļoti šāda veida atpūta var iepriecināt un uzlādēt jaunajai darba nedēļai. Sagādā prieku tikai par 34 EUR.

6

Neatkarīgi no gadalaika, sajust dabas valdzinājumu, vienmēr ir patīkami un iedvesmojoši. Brīvs gars, svaigs gaiss un acīm tīkami dabas skati piepildīs garīgo pasauli ar spēku. Izjāde ar zirgu ir vilinošs, aristokrātisks un romantisks piedzīvojums. Gleznainā meža apkārtne palīdz atslābināties un iegūt daudz pozitīvu emociju. Zirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Uzdāvini saviem mīļajiem aktīvu atpūtu, kas līdzinās pasakai tikai par 20 EUR.

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *