Budžeta dāvanas

Budžeta dāvanas

Pasaulei ir pārlaidusies kārtējā krīze. Svētki ir tepat aiz stūra, jāmeklē dāvanas. Ko darīt, ja maciņa saturs nevar turēt tam līdzi? Patiesībā, lai pārsteigtu un iepriecinātu cilvēku, dāvanai nav obligāti jābūt dārgai. Galvenais, lai tā būtu interesanta.

brauciens_ar_kamanam

Brauciens ar kamanām

Beidzot laiks ir sācis lutināt ar baltu sniedziņu. Grēks to neizmantot. Var uzdāvināt braucienu ar sniega kamanām. Tāda dāvana maksā tikai 5,69 EUR, bet iespaidi, kurus iegūsiet – būs nenovērtējami! Sniega motocikla iejūgā tiek iesēdināti seši cilvēki (minimums – 4), tiem tiek izsniegtas rakstainas un siltas seģenes, pončo, apmetņi kājām, siltas cepures -ausaines, sniega brilles un cimdi, un visa kompānija var traukties pa balto sniegu, baudot patīkamus skatus un ziemas skaistumu. Starp citu, pusceļā var pieturēt un sasildīties pie ugunskura, lai vēlāk turpinātu savu braucienu. Kā tas var nepatikt?

mirdzoso_gleznu_teatris

Ceļojums pasaku valstībā

Vēl viena brīnumaina dāvana, kas maksā vien 3 EUR. Toties tā spēj aizvest tās saņēmēju fantāziju pasaulē, jo tā ir biļete uz Innerlight mirdzošo gleznu teātri. Viens apmeklējums var pat apgriezt kājām apziņu! Vismaz tas ir neapstrīdams ceļš uz pozitīvismu. Gadās, ka cilvēki mēdz atvērt sevī kaut ko skaistu un jaunu.

virtualo_atrakciju_parks

Virtuālo atrakciju parks

Šī dāvana būs piemērota asu izjūtu cienītājiem! Tikai par 2.50 EUR var dāvāt iespēju pavizināties pa vistrakākajiem amerikāņu kalniņiem, vienlaicīgi apskatot visskaistākās vietas uz Zemes! Tādu iespēju sniedz virtuālo atrakciju parks. Par spīti tam, ka kalniņi ir virtuālie, tajos sajūtas ir visīstākās! Starp citu, šai dāvanai pašlaik ir piemērota atlaide 50% apmērā!

About the author

Laima Skaistā

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *