Ar ko sākt apceļojot Eiropu? | Iekaro Eiropu tagad!

Mūsdienās mēs varam justies tik brīvi, cik paši vēlamies! Idejiski – ikviens gribētājs, kurš vēlas uz pāris dienām, kaut vai uz dažām stundām, izrauties no ierastās vides, var doties lieliskos, baudāmos un notikumu bagātos ceļojumos.travellers2

Baltijas valstis ir skaistas, vilinošas, pārsteigumiem pilnas, tādēļ mēs, Postcard.lv, esam sarūpējuši mazu ieskatu, kur un kā pavadīt šo nedēļas nogali, ar kādām valstīm sākt, ja vēlas iepazīt Eiropu un kas ir vissvarīgākais šādu ceļojumu baudīšanai.

air

Iesākumā noteikti ir jāapceļo mūsu pašu zeme – Latvija, jo mums ir interesanta kultūra, gardi ēdieni, ar aizraujošiem stāstiem bagāti cilvēki un skaistas dabas ainavas. Lielākoties visiem patīk acīm tīkamas lietas, tādēļ mēs iesakām apskatīt Rīgu no putna lidojuma! Izmēģini ekskursiju debesīs ar „Cessna“ lidmašīnu, tā būs lieliska iespēja apskatīt Rīgu un tās skaistākās vietas virs koku galotnēm, kā arī varēsiet redzēt vairākus ezerus, kas atrodas Rīgas tuvumā. Lidojuma laikā izbaudi katru mirkli un iemūžini to fotoattēlos, lai pēc tam no jauna vari izbaudīt lidojuma sniegtās sajūtas. Pakalpojuma cena 89.10 EUR.

talliin

Turpinot ceļojumu pa Baltijas valstīm, iesakām doties uz kaimiņzemi – Igauniju. Bagāta un krāšņa zeme, kas spēj pārsteigt ikvienu tūristu. Vienas dienas ekskursijā būs iespēja ieraudzīt un iepazīt Igaunijas dabas bagātības. Elpu aizraus satriecošais Keilas ūdenskritums, kas ir sešus metrus augsts un vairākus desmitus metru plats. No kaļķakmens krasta – Tirisalu stāvkrasta, būs iespēja baudīt gleznaino skatu uz jūru un tuvākajām pussalām, kā arī atklāsim Tallinas vecpilsētas noslēpums ar saldu Marcipāna garšu. Ekskursija būs bagātīga, jo tā piedāvā ne tikai apskatīt vilinošas dabas ainavas, bet arī iepazīstinās ar Tallinas vecpilsētas kultūras vietām. Ceļojums tikai 56.38 EUR.

dino

Kad divas no Baltijas valstīm jau iepazīstas, laiks doties uz pēdējo, bet noteikti, ne sliktāko. Ceļojums uz Lietuvu būs izklaidējošs un izglītojošs piedzīvojums. Vienas dienas laikā apskatīsiet vairākas vietas. Ostas pilsētā Klaipēda, apmeklēsiet Baltijā vienīgo Dinozauru parku, kur varēsiet aplūkot „visīstākos” dinozaurus. Īstenības sajūtu piešķirs tas, ka viņi kustās, elpo un izdveš skaņas. Paši drosmīgākie varēs izbraukt ar dinozauru. Tālāk dosimies uz Delfināriju, kur baudīsiet Delfīnu priekšnesumu, kā arī apskatīsim otru lielāko pludmali pasaulē – Kuršu kāpas. Ceļojums tikai par 56.38 EUR.

wine

Kas var būt labāks par Latvijā audzētiem un aprūpētiem produktiem. Kad bija pēdējā reize, kad mielojies ar Latvijas labumiem – pašmāju darinātu vīnu un sieru? Iesakām pagaršot un izbaudīt tepat Latvijā darītus vīnus un papildināt garšas buķeti ar gardajiem eko sieriem. Iegaumē, ka laba vīna lietošana mērenā daudzumā, nodrošina ilgu mūžu, modru prātu un labu veselību. Degustācijā iekļauti 4 vīni un 4 sieri ar dažādām lauku veltēm. Tas viss tikai par 38 EUR.

valodas

Pasaules izpētīšana un apceļošana nebūtu iespējama bez valodas zināšanām. Svarīgi ir apgūt visas Eiropas robežās noderīgās valodas, tādēļ aicinām uz valodas kursiem. Valodu mācību centrs “Education Centre Language Bridge” sniedz kvalitatīvus un efektīvus svešvalodu apmācību pakalpojumus klientam. Svešvalodu zināšanas paver daudz iespējas un pareizs tās pielietojums var būt ļoti noderīgs ikvienā dzīves situācijā. Mācīšanās process var būt aizraujošs, moderns un efektīvs, jo valodu apmācība ir tik pat progresīvamodernās tehnoloģijas. Aicinām apgūt vispopulārākās svešvalodas – angļu, vācu vai krievu valodu, tikai par 120 EUR.

travellers

About the author

Aleksandra Priļepiševa

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *