Bagātīgākam vasaras brīvlaikam

Bērnu ilgi gaidītais vasaras brīvlaiks jau pavisam tuvu, līdz ar to, laiks domāt, kā viņu garās brīvdienas piepildīt ar neaizmirstamiem mirkļiem un atmiņā paliekošām, spilgtām emocijām. Ikvienam bērnu vecākam ir svarīgi, lai mazie ķipari vasaras brīvlaikā ir nodarbināti un aktīvi pavadītu laiku, nevis sēdētu mājas pie datora vai televizora ekrāniem. Tādēļ tieši šis ir brīdis, kad bērnam ir iespēja atklāt un iemācīt jaunas lietas, papildināt esošās zināšanas un prasmes, kā arī iepazīt aizraujošas aktivitātes, kas var kļūt par bērna jauno hobiju!

Mēs, Postcard.lv, esam izveidojuši lielisku sarakstu ar daudzveidīgām un aizraujošām aktivitātēm, kas spēs nodarbināt bērnu visas vasara garumā, kā arī kalpos par lielisku dāvanu, lai atzīmētu mācību gada noslēgumu!

deti1

Aktivitātes, kas izaicina un pārbauda ne tikai prāta spējas, bet arī spēku un drosmi, vilina ikvienu bērnu, jo tas ir brīdis, kad viņam tiek sniegta iespēja parādīt, cik bezbailīgs un atjautīgs viņš spēj būt. Tieši tādēļ dāviniet bērniem prieku un jautru izklaidi piedzīvojumu parkā „Mežakaķis“. Tā būs ne tikai jautra kāpelēšana pa kokiem, dažādām grūtības trasēm, bet arī aicinās domāt par stratēģiskiem soļiem, lai pēc iespējas veiksmīgāk pārvarētu šķēršļus. Piedzīvojumu parks atrodas Rīgā un Siguldā, un katram no tiem izveidotas, ar augošu grūtības pakāpi, 6 trases. Parks “Mežakaķis” piemērots gan maziem, gan lieliem. Dzelteno trasi varēs izmantot vismazākie apmeklētāji, zaļo trasi varēs izmantot visi, kuru garums pārsniedz 110 cm, savukārt zilo, sarkano, balto un melno trasi rasi varēs izmantot tie, kuru augums ir vismaz 140 cm. Dāvini savam mazajam ķiparam iespēju sevi pierādīt, pakalpojuma cena 12 EUR.

mezakakis

Kā zināms tad ļoti populārs jauniešu un bērnu vidū ir kļuvis kartings. Mūsdienās tā vairs nav tikai izprieca, bet tas arī kļuvis par sporta veidu, kuram tiek rīkotas sacensības un ir lielisks variants, kā bērnā attīstīt sacensības garu. Tamdēļ piedāvājam izmēģināt braucienu ar kartingu un, kas zina, iespējams Jūsu bērnam tik ļoti iepatiksies šī izprieca, ka tā kļūs par viņa hobiju! “Preses nama” kartinga halle piedāvā īpašu atmosfēru, aizraujošu trasi un jaudīgu izklaidi. Trasē ir ieklāts mainīgs segums, kas veido dažādu saķeres līmeni un ļauj izjust kartinga kontroli katram braucējam. Lai nodrošinātu lielāku azartu pēc katra brauciena ir iespēja salīdzināt apļa laikus un uzstādīt savus personīgos rekordus. Kartingu trase ir droša un tajā strādā profesionāli cilvēki, tādēļ nav jāuztraucas par bērna drošību. Dāvini savam bērnam elpu aizraujošu un jaudīgu izklaidi! Pakalpojuma cena 11 EUR.

karting

Šī būs lieliska atpūta bērniem, kas nebaidās no augstuma, vai arī tieši pretēji, ir gatavi pārvarēt savas bailes! Frāze “Uzkāp Everestā” izklausās pēc īsta izaicinājuma, jo kā ikvienam zināms, tad tā ir pasaulē augstākā kalna virsotne. Šoreiz gan nekāpsim īstā kalnā, bet gan kalna imitācijā, kas būs visnotaļ bagātīgs un aizraujošs piedzīvojums. Ja esi drošs, ka tavs bērns ir ne tikai fiziski spēcīgs, bet arī atjautīgs, jo kāpjot Everestā nepieciešams sekot saviem soļiem līdzi un jādomā par tālāko stratēģiju, tad zini, ka šī būs lieliska dāvana tieši viņam! Tā ir piemērota gan profesionāļiem, gan iesācējiem, jo kvalificētie instruktori iemācīs un izstāstīs visu nepieciešamo, sniedzot detalizētu informāciju par pareizu kāpšanu kalnā. Pamats satraukumam, par to, ka izklaide nav droša ir pilnīgi nepamatota, jo ikviens pārdrošais klinšu kāpējs tiek “pieāķēts” pie drošības siksnām, garantējot drošu kāpelēšanu. Sniedz iespēju sasniegt virsotni, jo tas noteikti iedrošinās un pārliecinās tavu bērnu, ka viņš spēj visu! Pakalpojuma cena 10 EUR.

everesta

Vasara ir laiks, kad izbaudīt visu to, kas šķiet mazliet traks! Nav nekā labāka, ja bērns izmēģina šādas aktivitātes profesionāļu uzraudzībā, nevis paši savas iniciatīvas vadīti. Kā jau zināms, tad ikvienam bērnam patīk izbaudīt mazliet pārgalvīgas lietas, jo viņi ir mūsu mazie drošsirži. Piedzīvojuma parks “Tarzāns” piedāvā trakas atrakcijas, kur būs iespēja izvēlēties divas no trim lieliskajām aktivitātēm – Katapultu, Milzu šūpoles vai Trako Rotoru! Katapulta piedāvā sasniegt debesis, izbaudīt strauju lidojumu un kņudošu sajūtu vēderā. Tas ir lidojums 20 metru augstumā, kas nodrošina iespēju sasniegt bezsvara stāvokli. Toties Tarzāna Milzu šūpolēs cilvēks tiek iestiprināts drošības jostās, atvilkts 14 metrus uz atpakaļu un palaists vaļā, ļaujot izbaudīt brīvo kritienu un iespaidīgu izšūpošanos. Savukārt sēžot Trakajā Rotorā būs iespēja ritināties 80 metrus lejup no kalna. Šīs atrakcijas laikā gar acīm vien zibēs – zeme, debesis, zeme, debesis… Dāvini adrenalīna pilna izklaidi un ļauj izvēlēties tieši to, ko Tava bērna sirds kāro visvairāk! Cena 12 EUR.

milzusup

Kā vēl viena lieliska, aktīva izklaide ir brauciens ar bagiju atpūtas parkā “Leiputrija”, jo neskatoties uz to, ka mūsu mazie ķipari vēl ir par mazu, lai aizsniegtu mašīnas pedāļus, tas viņiem neliedz sapņot pašiem vadīt īstu braucamrīku! Tādēļ piepildi sava bērna sapni un dāvā iespēju doties baudpilnā braucienā. Bagijs ir īsts braucamrīks, kas aprīkots gan ar stūri, gan ar pedāļiem. Bagijs ir bērniem drošs, jo tas aprīkots ar drošības jostām, metāla rāmi, un tie spēj uzņemt tikai nelielu ātrumu. Izklaide sagādās pozitīvu emocijas lādiņu un neaizmirstamas emocijas. Parādi savam mazajam žiperiem, ka esi gatavs piepildīt ikviena viņa sapni un dāvā iespēju kļūt par ceļa valdnieku! Pakalpojuma cena 18 EUR.

mini-buggys-fapinha-cross-dakar-mini-carro-infantil-7295-mlb5185907660_102013-f

Mēs, Postcard.lv, novēlām izklaidēm bagātu un sajūtām pilnu vasaras brīvlaiku!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *