Kvestu nedēļa – atrisini mīklas…

Vai esi kādreiz skatoties spriedzes filmas pie sevis nodomājis, nu kā viņš var netikt galā ar šo uzdevumu, vai, kā viņš var neredzēt pavedienus, kas viņam ir tieši degungalā? Tad nu mēs, metam izaicinājumu Tev! Pārbaudi sevi un savus draugus, mīļotos cilvēkus, kolēģus, un uzzini, vai Jūs kopā spriedzes un satraukuma pilnās situācijās varat atrisināt dažādus mistiskus uzdevumus un rast pavedienus, lai izdzīvotu!

Piedāvājam šajā nedēļa izbaudīt mistiku un iesaistīties aizraujošās spēlēs, ko piedāvā kvestu istabas!

cadadvcdac

Bērniem patīk pārģērbties un iztēloties, ka viņš ir pārtapis par citu cilvēku – par supervaroni, kas glābs pasauli, vai tieši pretēji, par bandītu, kurš vēlas aplaupīt banku. Pirmo reizi piedāvājam kvesta istabu, kas paredzēta bērniem – “Bērnu kvests – Zvaigžņu Spēles”! Piedzīvojums sākas pavisam parasti, ar kosmosa kuģi, kurš ar svarīgu kravu lido pa Andromedas plašumiem un iekļūst asteroīdu mākonī. Te pēkšņi rodas problēmas, kuras nepieciešams atrisināt, bet kā lai to izdara, ja esi kosmosā un nav iespējams lūgt palīdzību? Uzzini vai tavs mazais un viņa draugi spēs saglabāt mieru, savstarpēji sadarboties un pierādīt, ka arī bērni spēj būt attapīgi un stresa situācijas rīkoties gudri. Bērnus spēles laikā sagaida neskaitāmi daudz aizraujošu, interesantu uzdevumu un piedzīvojumu! Sagādā prieku tikai par 51 EUR.

kvest3

Par aizrautīgiem piedzīvojumiem sapņo ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Ja kaut reizi esi domājis, ka tieši tu varētu būt labs spiegs, tad iesakām piepildīt savu sapni un izmēģināt kvesta istabu “Misija: Rīga – Spiegu spēles”. Spēles laikā Tev kopā ar draugiem tiks dots svarīgs uzdevums – nozagt slepenus dokumentus. Pētersona kunga kabinets tiek īpaši apsargāts, bet no seifa ir steidzīgi jāizzog dokumenti, kuros ir īpaši svarīga informācija! Taču tas nebūs tik viegli, jo lai tiktu līdz seifam, Jums būs jāatrisina daudz uzdevumu un jāpiedzīvo daudz spilgtu emociju! Jums viss izdosies, ja uzvedīsieties klusi un sadarbosieties. Meklē pavedienus, esi acīgs un iejūties spiega lomā tikai par 24,50 EUR.

shpioni

Esi gatavs ceļot laikā un iepazīt vidi, kādā dzīvoja mūs senči? Kvesta istaba “1985 – Ceļojums pagātnē” aizvedīs Jūs uz 1985. gaudu, uz Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas galvaspilsētu, kas Jūsos raisīs dažādas sajūtas, jo tur viss būs savādāks. Vai esiet gatavi uzzināt, vai spēsiet pielietot un izprast tā laika priekšmetus? Jo Jūsu galvenais uzdevums būs, 60 minūšu laikā atrast atslēgu, lai Jūs varētu atgriezties mājās, ja tas neizdosies, tad Jūs sagaida jautra dzīve 1985. gadā. Esiet gatavi riskēt? Pakalpojuma cena 24,50 EUR.

proshloe

Viss sākas tur, kur ir noslēpums! Pasaku valstība ir vieta, kur nekam nav vajadzīgs skaidrojums, jo pietiek ar vienu vārdu – maģija! Ja vēlies sajust maģiju un piedzīvot patiesi brīnumainus mirkļus, iesakām doties uz kvesta istabu “Alise brīnumzemē”. Spēle Jūs pārsteigs ne tikai ar saviem uzdevumiem, bet arī ar telpu noformējumu, jo Jums šķitīs, ka tiešām esat nokļuvuši pasakā! Jums 60 minūšu laikā būs jāpielieto visas savas zināšanas un prasmes, lai izpildītu komandas uzdevumus. Pārbaudiet sevi — pagūstiet atrast visas slēptuves un atminēt visas mīklas. Un kas zina, iespējams satiksiet arī kādu no brīnumzemes mistiskajiem tēliem! Pakalpojuma cena 50 EUR.

alisa1

Protams, ka arī esam padomājuši par tiem, kuri ir asu izjūtu cienītāji un labprāt iesaistās dažādās pārgalvīgās aktivitātēs. Ja Tu un tavi draugi ir gatavi un vēlas izjust mistiku, šausmu filmu sajūtu un patīkamu nemieru iesakām doties uz kvesta istabu “Paranormālā parādība”. Nostāsti vēsta, ka tajā mājā reiz dzīvojusi kāda ģimene, kurai mistiskos apstākļos pazudusi meita. Pēc šī nelaimes gadījuma ģimene pameta māju, bet ir dzirdēts, ka ikviens kurš ieiet mājā vairs nespēj atrast izeju! Vai esat gatavi riskēt tikt ieslodzīti uz mūžu vientuļā un pamestā mājā? Jums tik dotas 60 minūtes, lai izbēgtu, bet esiet gatavi, jo nebūs viegli! Pakalpojuma cena 50 EUR.

paranor

Postcard.lv komanda novēl Jums pakutināt nervus!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *