Svētku dienas ir īpašas!

Lai tā izdotos un ballīte būtu neaizmirstama ir jāparūpējas par katru svētku niansi. Svarīga ir gan vieta, kur Jūs vēlaties atzīmēt savu īpašo notikumu, gan vietas noformējums, lai sniegtu īpašu noskaņojumu, gan aktivitātes, kas spēs pilnvērtīgi izklaidēt Tevi un tavus viesus.

Mēs esam pārsteigumiem pilna kompānija, kas spēj piedāvāt visdažādākās izklaides iespējas! Rūpējoties par Jums, lai viss izdotos izcili, esam sagādājuši lieliskus veidus kur un kā aizvadīt ballītes, kā arī esam parūpējušies par lieliskām dekorācijas idejām.

ballite1

Dekorācijām ir ļoti liela nozīme, jo ar tām mēs radam noskaņu un videi liekam izskatīties bagātīgai, svinīgai un graciozai. Tas, kā mēs izvēlamies izrotāt telpu ir atkarīgs no mums pašiem, bet vai nebūtu lieliski, ja dekorācijas būtu tādas, kas ir saistītas ar gaviļnieku vai svētku iemeslu? Lielisks risinājums tam visam ir baloni, kas kalpos par tiešu un nepārprotamu vēstījumu! Pārsteidz savus mīļos ar spožiem, spilgtiem, lieliem balona burtiem un cipariem. No burtiņiem varat izveidot jubilāra vārdu, vēlējumu, ballītes tematikas nosaukumu, respektīvi, visu ko sirds kāro! Toties no balona cipariņiem varat izveidot jubilāra gada skaitli, kāzu gada skaitli, vecmeitu vai vecpuišu ballītes laika atskaiti līdz brīnumainajai svētku dienai! Jāļaujas tik iztēlei! Izdomājiet vēstījumu un pārsteidziet ikvienu vēl ar ko nebijušu. Viens balona burtiņš maksā 14,99 EUR, bet balona cipariņš tikai 9,99 EUR. Ticiet mums tas būs tā vērts, neviens neaizmirsīs ballīti, kurā ir kreatīvi izveidots sveiciens vai mīļš vēstījums!

baloni

Neparasta izklaide veido neaizmirstamas sajūtas! Lai sev un saviem draugiem sagādātu īstu pārsteigumu aicinām ielēkt milzīgā baseinā, kas pildīts ar 23 000 baltām bumbiņām. Izklausās jautri, vai ne? Aicini savus draugus uz radošu un jautru laika pavadīšanu. Baltās bumbas ne tikai izklaidēs, bet arī mazinās ikdienas stresu, kas radīs neticami lielu rotaļprieku. Tā ir jauna un inovatīva izklaide Latvijā, kas līdz šim priecējis publiku vien Ņujorkā un Londonā. Tādēļ noteikti ir jāizmēģina studijas “Jump In” piedāvāta izklaide un jāļaujas bumbu spēkam. Studija sniedz pilnvērtīgu aktīvo atpūtu individuāliem klientiem, kā arī dod iespēju uzņēmumiem rīkot savus pasākumus radošā vidē. Ieleciet jautrā atpūtā tikai par 75 EUR, jo nav labāka veida, kā atmodināt bērnišķīgo prieku sevī!

baltasbumbas

Ja Jums vienmēr bijusi vēlme ierasties uz pasākumu ar glanci, sajusties kā īstam VIP viesim vai vienkārši izbaudīt greznības sajūtu, iesakām izbaudīt braucienu ar limuzīnu. “Royallimo” piedāvā braucienu ar greznu limuzīnu, kas kļūs par neaizmirstamu svētku dienas papildinājumu ikvienam. Jūs varēsiet baudīt komfortablu un jautru braucienu pa pilsētas skaistākajām vietām! Kopā ar draugiem izdomājat vietas, kuras vēlaties apceļot, neaizmirstiet paņemt fotoaparātu un baudiet izsmalcinātu atpūtu tikai par 56,90 EUR.
limuzins

Katru dienu ar vien tuvāk un tuvāk nāk ziedošais pavasaris, un tas nozīmē, ka vasara vairs nav aiz kalniem! Tādēļ ieplānojiet laicīgi savu vasarīgo atpūtu – braucienu  ar “Partylaivu”. Tā patiešām būs ļoti vasarīga izklaide, kuras laikā pa Daugavu līdz Andrejostai priecāsieties pa skaistiem dabas skatiem, lielisku kompāniju un neaprakstāmu brīvības sajūtu. Droši varat ņemt līdzi dažādus našķus un dzērienus, kas papildinās tikai atpūtas sajūtu. Kā arī varēsiet paši izvēlēties mūziku, lai radītu īpašu gaisotni. Izbaudiet braucienu! Pakalpojuma cena 50 EUR.

partylaiva

Vispār nav jau svarīgi, kur mēs esam, ko darām, galvenais, ka esam kopā ar saviem mīļajiem un jautri pavadām laiku, lai kāds arī nebūtu šis kopā sanākšanas iemesls. Savukārt ja Jums ieplānots, kāds lielisks pasākums vai vēlaties iemūžināt savus svētkus, iegriezieties foto studijā un iemūžiniet – dzimšanas dienas, kāzu gadadienas, vecmeitu, vecpuišu un citas ballītes jautrās atmiņās. Foto sesijas laikā tiek uzņemtas vairāk kā 100 bildes, kuras pēc tam tiek apstrādātas. Jums būs ļauts brīvi izpausties, ākstīties, dauzīties, priecāties! Parūpējieties, lai brīnišķīgā diena paliek atmiņā, pakalpojuma cena tikai par 100 EUR.

dzimene

Mēs, Postcard.lv komanda, priecājas par katru Tavu ballīti! Novēlam visiem traki jautras brīvdienas!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *