Sievietes smaids ir labākā dāvana!

Sieviešu dienā ikviena pasaules sieviete jūtas aplidota, iemīļota un cienīta, jo šajā dienā uzmanības centrā ir tikai un vienīgi skaistā dzimuma pārstāves. Bet, kuru gan sievieti mēs vēlamies iepriecināt visvairāk? Protams, ka savu vienīgo un īsto, kas ikdienā rūpējas par mūsu labsajūtu. Iepriekšējā bloga rakstā izcēlām lieliskas dāvanas, kas vairo sievietes skaistumu, labsajūtu un liek sajusties, kā pasaules dievietei, bet apzinoties to, cik sievietes var būt dažādas, esam piemeklējuši īpašas dāvanas, kas aizraus elpu aktīvā dzīves veida piekritējām.

Ieskaties un atrodi pašu piemērotāko dāvanu savai mīļotajai!

8marts3

Dāvanām jābūt izaicinošām, interesi raisošām. Pārsteidz savu sievieti uzdāvinot iespēju izpausties, emocionāli atslābināties un rast savu dzīves ritmu deju kustībās! Modern Ballet nodarbības ir lieliska dāvana aktīviem un radošiem cilvēkiem, it sevišķi sievietēm. Māksla dejot, nozīmē apgūt prasmi valdīt pār prātu, emocijām un līdzsvaru, kā arī palīdz ikvienai atklāt savu juteklisko pusi un daiļumu. Deju studijā apgūsiet, kā prasmīgi apvienot vairākus dejas stila veidus! Modern Ballet stunda ir slodze visām muskuļu grupām, kas garantēs pārsteidzošu rezultātu! Met savai mīļotajai izaicinājumu un sniedz iespēju atklāt jaunu dzīves ritmu! Pakalpojuma cena 7.11 EUR.

balt

Svētku dienas izgaismo ikdienu! Ja nezini ko dāvināt un tevi nomoka jautājums, kā iepriecināt Sieviešu dienā savu mīļoto, mammu, māsu vai draudzeni, tad zini, ka ar šo nebūs iespējams kļūdīties. Pēc grūtas darba nedēļas un ar ģimeni saistītām klapatām, un raizēm, sievietēm vienkārši nepieciešams atslēgties no ikdienas rūpēm. Ieprieciniet savas dārgas dāmas ar jogas nodarbību – izziniet savu iekšējo “es”, jo joga ir sieviešu veselības un skaistuma noslēpums. Tā ir universāla prakse – garīga, fiziskā, emocionālā un psihiskā. Mierīgā gaisotnē ar klusinātu relaksējošu mūziku joga palīdz atbrīvoties no visām liekajām emocijām, palīdz iegūt mieru, harmoniju un skaistu, veselu ķermeni. Nodarbības laikā prāts tiks atbrīvots no visa nevajadzīgā ar nolūku atslābināties un atrast atbildes uz visiem saviem dvēseles jautājumiem. Sniedz savai dāmai baudāmu atpūtu tikai par 8.54 EUR.


joga

Sievietes skaistumu vairo viņas ķermeņa kustības – eleganta, pašpārliecināta gaita un stalta stāja valdzina, un liecina par ticību saviem spēkiem. DANDY Modeļu aģentūra parūpēsies, lai ikviena sieviete iegūtu šīs prasmes un prastu lieliski sevi pozicionēt citu cilvēku priekšā. Dāvanu karte sniegs kolosālu iespēju pilnveidot sevi, un kas zina, iespējams piepildīs jau sen lolotu sapni – kļūt par modeli. Tā ir lieliska iespēja 11-22 gadus vecām jaunietēm pilnveidot savas prasmes, labāk izzināt sevi un pasauli ap sevi. Šīs nodarbības iemācīs, kā pareizi sevi mīlēt un pasniegt, liks apzināties savus talantus un mācīs, kā izkopt tos, kā arī veidos izpratni par skaisto un veselīgo. Dāvā iespēju atklāt sevi tikai par 55 EUR.

podium

Tradicionāla un patīkama dāvana ir kino apmeklējums! Ar divām kinobiļetēm, kas paredzētas tikai Jūsu priekam, būs lieliska un vienkārša dāvana, ar kuru nebūs iespējams kļūdīties. Sievietes ir emocionālas un jutekliskas būtnes, tieši tādēļ katru kino stāstu izdzīvo kā savējo. Filmas rada līdzpārdzīvojumu, spraigu satraukumu, patiku un pozitīvas sajūtas – nevilcinies, šī dāvana paredzēta tieši Jums. Izbaudiet kopā jautru komēdiju, maigu melodrāmu vai romantikas pilnus brīžus Cinamon kinoteātrī. Pakalpojuma cena 14 EUR.

kino

Katrā sievietē mīt spēcīgs piedzīvojuma meklētāja gars, kas virza uz priekšu izmēģināt trakas, jaunas un vēl nebaudītas lietas. Mums ir padomā lieliska dāvana, kas liks iemirdzēties acīm, radīs smaidu un milzīgu sajūsmu par vilinošo piedāvājumu – lidojums ar gaisa balonu! Dāvana pārsteigs un iepriecinās tavu otro pusīti. Tas būs skaists, neaizmirstams piedzīvojums, sākot jau ar balona piepūšanas brīdi un pacelšanos gaisā, līdz pat pašai izkāpšanai no tā kabīnes! Ar gaisa balonu būs iespēja apceļot krāšņākas Latvijas apkaimes, kā arī atpūsties, iedvesmoties, uztaisīt fantastiskas bildes un izbaudīt vienkārši burvīgu laiku. Bet pats galvenais dāvanā ir tā brīvības sajūta gaisā! Uzdāvini savai sievietei neaizmirstamu lidojuma ar gaisa balonu, pakalpojuma cena ir 180 EUR.

baloon1

Postcard.lv komanda novēl katrai sievietei saņemt daudz smaidu, daudz tuples un vienmēr būt laimīgai!

About the author

Olga Koroļova

View all posts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *